8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 71 033
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 380
Трия се пък Crossing Arms Исках повече да ме похвалите/оплюете,ама не за дрехите де  NaughtyTired Нали не гледаме сега тях(дадох уточнение,че не ходя така,дори с токчета не ходя),ама сега ако ме видите пък как се обличам още повече няма да ви хареса Mr. Green

На мен много ми хареса как си изглеждала в тялото. Наистина по-слабо от това вероятно ти идва прекалено слабо.

# 1 381

супер ти е бългаският,респект. Съвсем леко си личи, че си рускиня.
По банските ли, сестрице, по тях, нали   LaughingLaughing
Защото аз тук съм родена, майка ми си е рускиня, аз съм само на половина. Peace
ми не, понякога бъркаш родове. нещо , което е женски род на руски и мъжки на бг, например.

# 1 382
то като сте почнали да си покажа целулита от преди 3 години

Отзад по горната част на ръцете ли ти е "целулитът"? То нали уж мъжете били неспособни да завъдят целулит. Просто мастните им клетки са различни от женските, поне такива спомени имам.

# 1 383
И мъжете въдят целулит, просто много по-трудно

# 1 384
И мъжете въдят целулит, просто много по-трудно

Ти ми разби представите. Че то дори Митьо Пищова, с извинение, беше без целулит.

# 1 385
Трия се пък Crossing Arms Исках повече да ме похвалите/оплюете,ама не за дрехите де  NaughtyTired Нали не гледаме сега тях(дадох уточнение,че не ходя така,дори с токчета не ходя),ама сега ако ме видите пък как се обличам още повече няма да ви хареса Mr. Green

На мен много ми хареса как си изглеждала в тялото. Наистина по-слабо от това вероятно ти идва прекалено слабо.

МОже и 50кг да съм била,не помня точно,но не бях колкото сега де. Въпреки че всъщност не е много драстично по-голяма разликата Peace

# 1 386
Нямам наблюдения върху Митьо Пищова, но съм виждала мъж с целулит.
Явно си е одо човек, аз лично съм била и "глиган в анцуг" (вече не съм  Grinning) и целулит не завъдих.

# 1 387
Много зле сте се обличали, момичета. Направо... Confused
хубав кон и под скъсан чул ...

Липсата на класа тоже под скъсан чул се познава, особено на "крехка" 25-годишна възраст.

# 1 388
Много зле сте се обличали, момичета. Направо... Confused
хубав кон и под скъсан чул ...

Липсата на класа тоже под скъсан чул се познава, особено на "крехка" 25-годишна възраст.

О,простете грешката ни и липсата на класа.

# 1 389
Е, айде сега. И на мен ми оплюха стила, а  не бих казала, че ми липсва класа. плащам си данъците и давам за благотворителност, не крада , не убивам и се старая рядко да лъжа.

# 1 390
Негативна, ти пък за кво постояно си негативна ? и ти ли недотакована и що не земеш да пуснеш твоя снимка, да видим твойта класа ?  Mr. Green

# 1 391
За 25-годишна жена, тялото показано на ретро-снимката съвсем не е перфектно.

# 1 392
Моля тези, които намират снимките за не перфектни, да пуснат тяхни за да ни покажат кое как трябва да бъде  Laughing
Темата е зазабвление, който иска да става моден критик, темата е май друга  Peace

# 1 393
За 25-годишна жена, тялото показано на ретро-снимката съвсем не е перфектно.

На Шантал снимката ли имаш предвид? Защото спарклинг, както и да е била облечена, наистина много приятно телце вади.

# 1 394
Абе добре се позабавлявахте с Мамасита, гледам. Mr. Green
Много шеговити бяха всички постинги, струва ми се.
А темата е една и съща от 100 години. Тази снимка на Шантал вече за н-ти път я гледаме. Поне да се сменяше репертоара, ама едно и също. Ние нашите 25-годишни актови фотографии сме ги показвали където трябва и са били далеч по-естетични.
Добре, че има разни надарени татковци с мечове в ръка, да внасят разнообразие  Mr. Green

Куку, да на Шанта имам предвид снимката. На спарклинг видях само коремчето, по него нямам никакви възражения.

Общи условия

Активация на акаунт