8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 937
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 410
  • в рока
Ебаси конспирацията еййййй

# 1 411
 Joy Case closed както се казва. С вас оправия няма, то мнително, мнително та чак не знам как живо Crazy

# 1 412
Пускам ви един много хубав боди мас калкулатор, който не е като стандартните само с ръст, килограми и пол, а си има и обиколки и е по-достоверен за мен.
http://fitbg.net/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%8 … %D0%BE%D1%80-bmi/

# 1 413
А Акаша, имам спомен че нешо говорехме за цвят сьомга в някаква тема и тогава се снимах, по спомен август беше,  ? newsm78

# 1 414
  • Варна
Пускам ви един много хубав боди мас калкулатор, който не е като стандартните само с ръст, килограми и пол, а си има и обиколки и е по-достоверен за мен.
http://fitbg.net/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%8 … %D0%BE%D1%80-bmi/
Този калкулатор е гаден. Според него съм дебела.

# 1 415
хм 19.6.това хубаво ли е лошо ли е....

# 1 416
Според резултата, аз пък - слаба  Joy
А в моите очи съм си най-обикновено нормална, но в никакъв случай слаба.

# 1 417
Ще я оцените мамасита. при нея няма ала бала Simple Smile

# 1 418
  • В Космоса
А Акаша, имам спомен че нешо говорехме за цвят сьомга в някаква тема и тогава се снимах, по спомен август беше,  ? newsm78

На мен ми се струва доста по-отдавна. Grinning

# 1 419
Богиня, не е възможно, нещо не гледаш където трябва.
Дори мен, където ми е ясно, че съм по-дебела от теб ме изкарва слаба. Laughing
ОХ.АМАН, ами добре е за 30г си вървиш към "слабо"

# 1 420
Този калкулатор е гаден. Според него съм дебела.

Няма калкулатор, който да е универсален за всеки тип тяло  Peace Дори и не си правя труда, да го пробвам .  Mr. Green Най много да ме изкара слоница Joy

# 1 421
Според резултата, аз пък - слаба  Joy
А в моите очи съм си най-обикновено нормална, но в никакъв случай слаба.
е то ти в твойте очи може да си си всякаква...

# 1 422
  • Варна
Сигурно.
Изкара ми 15% мазнини. Гадно. Нали трябваше да се стремим към идеалните 13%. Сега съм в депресия.

# 1 423
Е да ама аз лъжа, че съм на 26. За моята лъже-възраст май не е толкова добре?

# 1 424
Абе добре се позабавлявахте с Мамасита, гледам. Mr. Green
Много шеговити бяха всички постинги, струва ми се.
А темата е една и съща от 100 години. Тази снимка на Шантал вече за н-ти път я гледаме. Поне да се сменяше репертоара, ама едно и също. Ние нашите 25-годишни актови фотографии сме ги показвали където трябва и са били далеч по-естетични.
Добре, че има разни надарени татковци с мечове в ръка, да внасят разнообразие  Mr. Green

Куку, да на Шанта имам предвид снимката. На спарклинг видях само коремчето, по него нямам никакви възражения.

За теб(не че си искала де Mr. Green ) я поствам за малко пак,че те харесвам Embarassed
.............

Моите подкожни мазнини са 14,28% -това добре ли е?

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 22:34 от sparkling eyes

Общи условия

Активация на акаунт