8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 860
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 440
Именно, unadaptable. Може би и поради тази причина нещо ме притеснява в този калкулатор. Аз си завъдих и прилично дупе, а той не ми го отчита.  Simple Smile

Troy, 6,54.  Rolling Eyes

# 1 441
Странно е как жени, чиито снимки сме виждали вече и които са далеч от съвършенството (да се изразя по-дипломатично) се подиграват на Mamacita  Crazy
Дано сега да се чувствате по-добре и да си похапвате с чиста съвест

Шантал, тази снимка с кюлотите съм я виждала вече, но май наистина беше преди август, много ми харесва дупИто Wink

# 1 442

Лъжеш, тази я гледахме и коментирахме далеч преди август.  Mr. Green
Скрит текст:
Е , вие явно знаете по-добре от мен, но все си мисля че лятото е, няма да ходя по потник и тен зимата, я...  Tired  Досаждаме вече  на другите, стига Wink

# 1 443
От горе показва мазнини в килограми, а от долу в %  Peace

# 1 444
Давайте друг по гащи.

# 1 445
Този калкулатор не е в ред. Мен ме изкара идеална. А аз съм точно на максимума на здравословното тегло и ако напълнея и един кг, вече няма да ми е здравословно.

# 1 446
Този калкулатор не е в ред. Мен ме изкара идеална. А аз съм точно на максимума на здравословното тегло и ако напълнея и един кг, вече няма да ми е здравословно.
Не вярвам.
А и гледам си бременна, едва ли важи.

# 1 447
  • в рока
Касита,колко време ти отне оформянето на тялото ?Знам,че тренираш.Срамува се заради мързела си EmbarassedЩото не съм дебела,ама ми се иска да се постегна.Ходя доста пеша,но до там.А съм тренирала баскетбол като ученичка(но това не се брои май Rolling Eyes).Има хора,които природно по-лесно оформят мускули,нали?

# 1 448
Да има такъв тип хора, които оформят по-лесно мускули- мезоморфен тип са

# 1 449
Не вярвам.
А и гледам си бременна, едва ли важи.

Аз си сложих данните отпреди да забременея. Качила съм 1,5 кг досега на корема. А си знам данните, защото си поръчах мечтаната рокля онлайн Simple Smile. Успях да я облека веднъж Simple Smile.

# 1 450
  • в рока
Цитат
Вмъкни Цитат
Да има такъв тип хора, които оформят по-лесно мускули- мезоморфен тип са

Е,аз май не съм от тях Thinking

# 1 451
Именно, unadaptable. Може би и поради тази причина нещо ме притеснява в този калкулатор. Аз си завъдих и прилично дупе, а той не ми го отчита.  Simple Smile

Ми ти какво очакваше?  с това телосложение на глист няма как да си дебела  Joy

За да имам 6.32 кг мазнини трябва да съм висока 166 и да съм 40 кила ... това по калкулатор
Като гледам някои май си мерят ханша на талията хахаххаха
Ама умиргате да се правите на кльощави Simple Smile Не разбрахте ли, че нито е модерно нито е секси Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 21:12 от Troy

# 1 452

Касита, това % ли ти е 6.54???
Че ако си 169 см за да изкараш такъв процент, трябва да тежиш 32 кг.  Thinking

Трой, и това пак е в килограми, а процента от долу под 6.32 какъв е Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 21:21 от Бенджолина

# 1 453
Това колко % мазнини е , така на око  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 21:34 от Палечка89

# 1 454
тази тема става все по-безумна Laughing

Палечка, много хубава фигура имаш!

Общи условия

Активация на акаунт