8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 660
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 680
Джеронимо, може и да ти е простено, че ревнуваш, но не ти е простено да изпростяваш. А, точно това правиш в момента.

# 1 681
  • Варна
Джеронимо, това салфетено чудо в розово трябваше ли да ни го показваш?  Rolling Eyes Спря ми храносмилателния процес.

Кейси, хайде сега.

# 1 682
 Като ги видя да се търкалят в салфетки и лошо ми става. Та ако ще и Богинята да е сред салфетките.

# 1 683
Чак пък ходещ секс силно казано, на мен ми изглежда вулгарно и евтино.  Laughing

# 1 684
  • Варна
Като ги видя да се търкалят в салфетки и лошо ми става. Та ако ще и Богинята да е сред салфетките.
Може ли да попитам защо така ме обиждаш?

# 1 685
ми на сходен акъл са си. може да го кефи да е с жена, която се въргаля с него из салфетките.

# 1 686
  • Варна
Е, при това положение няма да коментирам. Stop

# 1 687
Чак пък ходещ секс силно казано, на мен ми изглежда вулгарно и евтино.  Laughing
ох верно не е коректно да коментираме

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 22:02 от OX'AMAH

# 1 688
 Не те обиждам, ти си еталон за хубост във форума.

Не мога да се абстрахирам от обстановката и да преценя тази жена.

# 1 689
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Боже Shocked. Какъв е този ужас по пода, прилича на обществен кенеф?
Потресе ме и "балерината", много пошло развяване на благините на половината снимки поне.

# 1 690
Бляк! и Пльок!  Mr. Green

Изтрий снимките, Джеронимо. Права си в недоумението си, ама наистина не се създавай допълнителни грижи. Peace

# 1 691
Правилно, да докажем че няма нужда да се ръсят изнасилени комплименти, както сме свикнали досега, нека да помогнем на Джеронимо да се почувства по-добре. По-добре ли се чувстваш Джеронимо?

# 1 692
Мъжът също лъха на леко селски.  Това моето некопметентно женско мнение.

Какво леко, той направо тежка категория селяк. Че и джудже. Джеронимо, отървала си се.
Като слагаш снимки, на ти. Mr. Green

# 1 693
Чак пък ходещ секс силно казано, на мен ми изглежда вулгарно и евтино.  Laughing
а мъжът от кеймбридж ли ти изглежда? вулгарно, но секси. вулгарното си е сексапилно, просто е фрапантно.

Въпрос на гледна точка Wink приеми, че съм по ''изискана'' и това ми идва много хард  Mr. Green  
Пича, дори да е последния мъж на земята, не бих го погледнала Peace

# 1 694
  • Варна/Лондон
Джеронимо, може и да ти е простено, че ревнуваш, но не ти е простено да изпростяваш. А, точно това правиш в момента.
Съвсем спокойно можех да не ви запознавам с историята, а просто да кача снимка, с въпрос: Това секс ли ли е?
Отдавана минало то, няма ревност, чисто любопитство в тона на темата за секси дебели жени.
пп.Ааа, мъжът там не е моят.Стига бе, аз поне имам вкус за мъже. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт