8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 673
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 740
Например Леонардо ди Каприо - все с руси манекенки ходи  Mr. Green

Така е, като не знае що е ходещ секс и чете грешните форуми.  Crossing Arms

# 1 741
Как да си ги присвиваме задните части, бе жена?
Аз моите съм си ги пуснала боща, но нямам бричове и нищо не ми се тресе.

# 1 742

искам да попитам нещо,което ще прозвучи малко смешно и тъпо-
когато вървите присвивате ли си задните части  Embarassed ? говоря когато сте с дънки-
по-добре стоят дънките(поне при мен лекия брич се маха)

Ще обясниш ли по-подробно? Аз като вървя, по-скоро си напомням да не се прегърбвам, за задните части въобще не съм се сетила. Някакви пулсиращи свивания ли са, или постоянно трябва да се върви с присвити задни части?

# 1 743
Еми жената да си проявява своя вкус, няма аккво да охарактеризирва моя. Да казва какво не харесва и какво харесва, а не да казва "какво чудо ще хареса еди кой си". Това е обидно изказване на тъпо парче.

Е тя поне го направи елегантно.

# 1 744
Понеже никой не ми отрази въпросчето,аз пак ще го постна(пък и да не се джафкате):

когато вървите присвивате ли си задните части  Embarassed ? говоря когато сте с дънки-

на въпроса, когато вървся не си присвивам задните части, подрусвам си ги. Даже не знам какво имаш предвид.

# 1 745
Понеже никой не ми отрази въпросчето,аз пак ще го постна(пък и да не се джафкате):

когато вървите присвивате ли си задните части  Embarassed ? говоря когато сте с дънки-

Не ги присвивам, ама моите, като във вица за Джей Ло, са толкова големи, че сами се грижат за себе си. Прибирам си корема като се мерна в някоя витрина.

# 1 746

Ще обясниш ли по-подробно? Аз като вървя, по-скоро си напомням да не се прегърбвам, за задните части въобще не съм се сетила. Някакви пулсиращи свивания ли са, или постоянно трябва да се върви с присвити задни части?

ами като си с дънки и като си стегнеш задника ,поглеждаш се в огледалото и стои по-добре
отколкото ако си отпусната,никакъв брич няма,ако се прави постоянно,сигурно ще се стегне тоя мускул не му знам точно името...

# 1 747
  • Ямбол
Цитат
Аз пък имам двама бивши, които се ожениха за жени, които са буквално мое подобие Simple Smile

И аз имам такъв случай.  Mr. Green  

# 1 748
Еми жената да си проявява своя вкус, няма аккво да охарактеризирва моя. Да казва какво не харесва и какво харесва, а не да казва "какво чудо ще хареса еди кой си". Това е обидно изказване на тъпо парче.

Е тя поне го направи елегантно.
ами поздрави си я нея, защо ме упрекваш мен. Кажи й едно "браво".

# 1 749

ами като си с дънки и като си стегнеш задника ,поглеждаш се в огледалото и стои по-добре
отколкото ако си отпусната,никакъв брич няма,ако се прави постоянно,сигурно ще се стегне тоя мускул не му знам точно името...

Глутеус? Пробвай, може пък и да им ефект, ако си го свиваш често. Все едно някакви упражнения правиш.

# 1 750

когато вървите присвивате ли си задните части  Embarassed ? говоря когато сте с дънки-

Не ги присвивам, ама моите, като във вица за Джей Ло, са толкова големи, че сами се грижат за себе си. Прибирам си корема като се мерна в някоя витрина.
А аз като видя някой симпатичен Simple Smile))

# 1 751
  • София
buttinsky, в тези клубове си плащаш, за да хвърляш салфетки, не хвърля всеки.
Ама верно ли? Колко интересно. smile3544

# 1 752

Ти съвсем се обърка.

# 1 753
  Ако не друго,поне стана ясно кой е тъпото парче.

# 1 754

Ти съвсем се обърка.
верно?

Общи условия

Активация на акаунт