Писмо до Дядо Коледа или каква козметика мечтая да намеря под елхата!-2 част

• 13 775
  • 108
  •   1
Отговори
# 75
Хайде да съживим темата, празниците идват  Simple Smile

Аз моите мечтани подаръци ги получих онзи ден, сега трябва да мисля за нови! Azuree беше едно малко разочарование, мирише ми досущ като Knowing, който го имам и не ми е любим, така да го кажем. Youth Dew го разносвам вече два дена и ме кара да се чувствам коледно, може би защото това е парфюмът, с който леля ми винаги носи на празници Love. Алиаж още не съм го отворила, според всички ревюта е летен, може да си запазя изненадата за по-натам. А любимото ми червило и Le Volume бяха изненадата, на която дори не съм се надявала.
В петък слагам елхата, връщам ги в опаковките и ги пъхвам отдолу.  Blush

Ланкомските пък си ги подарих сама. Blush

# 76
Ох, болна тема... Искам голяяяяяяяяяяяяяма палитра със сенки... ако може всички цветове на дъгата по 10. Но едва ли Дядо Коледа ще ме чуе Confused

# 77
  • в 1001-та нощ
Ако не държиш да е нова, скъпа и супер маркова - мога да ти дам една палитра, която не ползавам и не искам да ми стои неползвана - купена е от e.l.f. (eyes lips face) - англ. сайт:

Слагам снимки в скрит текст  Peace:

Скрит текст:

Ползвани са няколко цвята, вижда се  Peace

# 78
Леле, тази палитра цял живот няма да ми стигне да я използвам сигурно Laughing.

# 79
  • София
Хвърлила съм око на някои нещица и се надявам скоро да им се радвам. Пробвах миниатюри на ЕЛ Idealist Skintone Illuminaotr и Revitalizing Supreme и комбинацията от 2 много ми допадна.

Както си избирах парфюм, случайно прочетох, че Caron Paris са известни с пудрите си. Заинтригувах се доста и изчетох всякакви английски, френски и руски блогове и навсякъде единодушно пишат суперлативи за тях, като най-добрите пудри, най-луксозните, най-фините, най-най, (някои) надминавали и ефекта на Герленските Метеорити. Дали е така, ще установя със сигурност (надявам се скоро), но драмата ми е, че много трудно се намират и няма онлайн магазини.  Успях да "хвана" от ибей крем базата Sous poudre и я чакам.

# 80
  • в 1001-та нощ
Аз планирам новия лифтинг серум на Филорга, но може да остане и за пролетта  Blush

И това:

Доста неща си взех - някои планирано, други не, но ще се отчета след празниците Simple Smile

# 81
  • Бургас
Мечтая тези красоти да ми донесе дядо Прас
Clé de Peau Beauté Collection for Holiday 2013

Иначе накупих доста неща и аз плюс някои глупости.

# 82
Мечтая тези красоти да ми донесе дядо Прас
Clé de Peau Beauté Collection for Holiday 2013

Иначе накупих доста неща и аз плюс някои глупости.
О да, червилата им са супер (предполагам и останалото де - просто сенки не ползвам Mr. Green) ! Част от по-дългосрочните ми цели обаче, висока летва са за бюджета ми в момента ooooh! От друга страна пък са по-евтини от Том Форд примерно и качеството им е уникално.

# 83
Аз много исках Дядо Коледа да се сети, че ми се ще да имам разни мазилца на Sisley, но днес реших да го изпреваря, че не се знае в трафика дали ще стигне до мене.  Mr. Green Сега си мечтая за тази палитра, но едва ли до Коледа ще ме огрее, защото май я няма в Европа.  Twisted Evil

# 84
Много ми се иска да получа новата лимитирана кутия на ВИШИ

# 85
свиди ми се за тях,а и са очила всичко може да им се случи...Ако има намаление казвайте   bouquet

Имат намаление в Tha Mall в София - 20% в първата оптика като тръгнеш от МАС надясно! Една приятелка пробва точно тези, които си показала, но изглеждат доста претенциозно тези сини стъкла. Има същият вид с поне 15 цвята стъкла  Crazy

# 86

Както си избирах парфюм, случайно прочетох, че Caron Paris са известни с пудрите си. Заинтригувах се доста и изчетох всякакви английски, френски и руски блогове и навсякъде единодушно пишат суперлативи за тях, като най-добрите пудри, най-луксозните, най-фините, най-най, (някои) надминавали и ефекта на Герленските Метеорити. Дали е така, ще установя със сигурност (надявам се скоро), но драмата ми е, че много трудно се намират и няма онлайн магазини.  Успях да "хвана" от ибей крем базата Sous poudre и я чакам.

Да, и аз бях запланувала да си я взимам, след като видях, че 3 от моите любимки в Ютуб я ползват. Две са много доволни, третата предпочита друга пудра. Бях я намерила във френски сайт, но незнам дали може да му се има доверие. Не съм и разучавала пазаруването с посредник от Франция.Като цена мисля излизаше колкото Шанел.

# 87
a.l.e.n.a, интересно, но се надявам любимото да се сети и да ми донесе нова Rolling Eyes Може и с надежди да си остана. Благодаря!

# 88
Много бих искала това скромно сетче  Laughing

# 89
Аз пък искам едно ЛИФАКТИВ серумче от ВИШИ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт