VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 112 405
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 225
Подкрепих Пламен и Ванюхата.

# 226
  • София
Дано Павел да си ходи. Въбоще не ми е интересен, а и е от отбора на Ваня. Очаквах повече от него, а той само се чуди къде да си мушне ръцете около тялото на Лияна.

# 227
Записвам се чак сега. Дано за двата дни,в които не съм ви чела не съм изпуснала нещо интересно. Crazy

# 228
Може като гост да пуснат жената на Пламен и ако не изгонят днес Йоко да гледаме яка тупалка. Mr. Green

# 229
Може като гост да пуснат жената на Пламен и ако не изгонят днес Йоко да гледаме яка тупалка. Mr. Green

Това ще е интересно, ама без да гонят Йоана, но надали ще стане.  Grinning

# 230
Пламен бил връзкарче със сина на Халваджиян.
Мишо и Ваня обсъждат, че бил с протекцията на продуцентите.

# 231
  • Варна
Пламен бил връзкарче със сина на Халваджиян.
Мишо и Ваня обсъждат, че бил с протекцията на продуцентите.

Мда.. и не могат да го дишат.

П.П. да не му е сега мисията да говори без да спре, че се оплакват, че не млъква..?

# 232
П.П. да не му е сега мисията да говори без да спре, че се оплакват, че не млъква..?

Такава мисия ли има?

Той не че по принцип не говори супер често.  Smile

# 233
  • Варна

Такава мисия ли има?

Той не че по принцип не говори супер често.  Smile

» Мисията на Пламен - Атакуваният от Съквартирантите Пламен ще трябва да говори без дори да може да си поеме въздух, до получаване на второ нареждане. Стратегът на Къщата ще остане изненадан, защото ще получи неочаквани предизвикателства от BIG Brother и останалите участници. Как ще се справи и дали ще бъде изигран този път.

# 234
Аха, тая вечер ще ги гледаме на лайфа.   newsm10

# 235
Не мисля, че Пламен е протеже на продуцентите. Твърде често го дават - и в лоша, и в добра светлина. На Тервел сега лъскат имиджа. Стойко също е в сянка. Може да дойде и техния ред... довечера очаквам да излезе Ирина - напълно безполезна е в къщата и за шоуто.

# 236
  • Варна
Не мисля, че Пламен е протеже на продуцентите. Твърде често го дават - и в лоша, и в добра светлина. На Тервел сега лъскат имиджа. Стойко също е в сянка. Може да дойде и техния ред... довечера очаквам да излезе Ирина - напълно безполезна е в къщата и за шоуто.

Според мен спасен ще е Пламен, а излиза Ирина.

# 237
довечера очаквам да излезе Ирина - напълно безполезна е в къщата и за шоуто.

Ирина е нужна, за да може Мира спокойно и на дълго и широко да анализира в президентското помещение ситуацията в къщата. Много добре си пасват по тая линия.

# 238
  • Варна
довечера очаквам да излезе Ирина - напълно безполезна е в къщата и за шоуто.

Ирина е нужна, за да може Мира спокойно и на дълго и широко да анализира в президентското помещение ситуацията в къщата. Много добре си пасват по тая линия.

А, не съм сигурна, че и е нужна. Laughing. Може гост-звездата да върши тая работа. Thinking

# 239
Подкрепих Ваня и Павел, колкото и странно да звучи. Все още не ме дразнят. Mr. Green Мисля, че ще изгонят Ирина, въпреки че откакто е номинирана все нея дават. Скучна ми е.
ShockedНе те дразни Ваня??? Найстина е странно ще ми се да те познавам значи

Общи условия

Активация на акаунт