VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 112 405
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 080
Победа?  Не знам, лъжата е нож с две остриета..

Да, победа!

Ако си достатъчно умел, ще пронизваш с едното острие без да те наранява другото.  thumbsup

# 1 081
  • Варна

Да, победа!

Ако си достатъчно умел, ще пронизваш с едното острие без да те наранява другото.  thumbsup

Никой не е толкова умел.. Thinking
Дори да манипулира хората в Къщата, не може да предвиди нещата отвън.

# 1 082
Който играе пИчели, който не играе нИ пИчели.  Simple Smile

Иначе, интересни отговори е дал ПаФката във фб, струват си прочитането.

# 1 083
Гледах промото за епизода тази вечер, тази Йоана съвсем е изтрещяла. Чудя се кое ли и е толкова "Important", па чак и "Very" Whistling

# 1 084
  • някъде там
запис

# 1 085

Да, победа!

Никой не е толкова умел.. Thinking
Дори да манипулира хората в Къщата, не може да предвиди нещата отвън.

Не знам за вас, но на мен ми е все едно дали е обвързан или не, а и дали е излъгал тези в къщата  - та  в случай, че реша да гласувам за/против него изясняването на семейния му статус  в никакъв случай не би ми повлияло.  Wink

пп. И съм на мнение, че това премълчаване или скриване на истината е предварително договорено между двамата съпрузи, както и телефонния "разговор"  Laughing

# 1 086

Не знам за вас, но на мен ми е все едно дали е обвързан или не, а и дали е излъгал тези в къщата  - та  в случай, че реша да гласувам за/против него изясняването на семейния му статус  в никакъв случай не би ми повлияло.  Wink

пп. И съм на мнение, че това премълчаване или скриване на истината е предварително договорено между двамата съпрузи, както и телефонния "разговор"  Laughing
[/quote]

newsm10 +1

# 1 087
И аз мисля, че са се договорили предварително, но не и за разговора. Просто жена му се е издразнила от поведението му и в даден момент е изпушила. Mr. Green

# 1 088
  • Варна
И аз мисля, че са се договорили предварително, но не и за разговора. Просто жена му се е издразнила от поведението му и в даден момент е изпушила. Mr. Green

Според интервюто за "Блясък" на жената на Пламен, нямат такава договорка. И тя е на мнение, че лъжата е стратегическа.

За мен има значение, дали някой се добира с лъжа до нещо. Не го толерирам и толкова.  Crossing Arms

# 1 089
  • София
Все ми е едно за Пламен и жена му, това си е тяхна работа. Пламен ако беше поискал, щеше да оплете повече Йоана.

# 1 090
Дано Мариян тази седмица е глава на къщата и искам да спаси Пламен.За да се пукне Ваня от яд Laughing

# 1 091
Все ми е едно за Пламен и жена му, това си е тяхна работа. Пламен ако беше поискал, щеше да оплете повече Йоана.

Така е. На мен не ми пречи, че е излъгал, това само показва, че е голям стратег. А и не мисля, че лъжата му, ако наистина е лъжа, му е донесла кой знае какви позитиви. Rolling Eyes

# 1 092

Според интервюто за "Блясък" на жената на Пламен, нямат такава договорка. И тя е на мнение, че лъжата е стратегическа.

За мен има значение, дали някой се добира с лъжа до нещо. Не го толерирам и толкова.  Crossing Arms

Аз съм аморалната значи Mr. Green  ...  всъщност приемам го като актьорска игра в театрално представление за аматьори.  Peace  Помпозните приказки "аз съм тук, за да покажа себе" никак не ме впечатляват. Дори предпочитам някои да не ми показват толкова често себе си   Wink

# 1 093
Отвратително Ваня се спаси от изгонване и е  глава на къщата  за тази седмица.А Мариян е служебно номиниран е не му върви на човека и това си е

# 1 094
Отвратително Ваня се спаси от изгонване и е  глава на къщата е за тази седмица.А Мариян е служебно номиниран е не му върви на човека и това си е

Их, наистина ли? Confused Confused

Общи условия

Активация на акаунт