VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 108 191
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 725
  • España
Доживях да публикувам толкова много мнения в темата за ВБ,но......"под вола търси теле" и този,който се е заровил в чаршафите на Мариян,нали.....вроденото ми чувство за справедливост се бунтува някак си...... Naughty....Тоест "околоочният крем "е същият аргумент като "поличката"по силата на своето внушение.....образно казано!!!

Що се отнася до индивидуалните предпочитания на списващите във форума,то те са различни,колкото различни са и хората....В този ред на мисли....аз лично обичам красивите,нискодецибелни и фини неща....Категорично се дистанцирам от агресивни,груби,манипулативни персони,като добавим и "чобанската нишка"...... няма как да бъда в лагера на "Мецанка"  Sick !!!

# 1 726
  • София
Аз пък не мога да разбера, защо всички се съмняват в ориентацията на Мариян?

Не всички се съмняват, някои са сигурни.  smile3521

Ми може пък тези някои (включително и тези от В.Б.) да са преспали с него.

# 1 727
Боже това с което е облечена Ирина какво е  ooooh! Сигурно е неин модел  Tired

# 1 728
"околоочният крем "е същият аргумент като "поличката"по силата на своето внушение.....образно казано!!!

# 1 729
  • Варна
Защо е толкова важно кой с каква ореантация е,светът е толкова шарен Wink
Само на мен ли ми прави впечатление,че Пламен има твърде много кожа по лицето.Прилича ми на бившия мъж на Джулия Робъртс.
P.S За протокола-смятам,че Мариан е Би,а Станка е хетеро Mr. Green

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 10:57 от gali&presi

# 1 730
  • София
Доживях да публикувам толкова много мнения в темата за ВБ,но......"под вола търси теле" и този,който се е заровил в чаршафите на Мариян,нали.....вроденото ми чувство за справедливост се бунтува някак си...... Naughty....Тоест "околоочният крем "е същият аргумент като "поличката"по силата на своето внушение.....образно казано!!!

Що се отнася до индивидуалните предпочитания на списващите във форума,то те са различни,колкото различни са и хората....В този ред на мисли....аз лично обичам красивите,нискодецибелни и фини неща....Категорично се дистанцирам от агресивни,груби,манипулативни персони,като добавим и "чобанската нишка"...... няма как да бъда в лагера на "Мецанка"  Sick !!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 1 731
Защо е толкова важно кой с каква ореантация е,светът е толкова шарен Wink

Точно, светът е шарен, за едни е важно, за други не.  Mr. Green

# 1 732
Тоест "околоочният крем "е същият аргумент като "поличката"по силата на своето внушение.....образно казано!!!

значи и аз съм гей  Joy рядко обличам пола  Mr. Green и не се гримирам  ooooh! Mr. Green

това второто направо ми звучи като виц, като знам за кого се отнася  Mr. Green

# 1 733
  • Варна
Не бе и на мен ми е интересно,ама се прая Mr. Green

# 1 734
Най-смешното е, че излиза едва ли не някакъв проблем, ако Мариан, Станка и кой да е още там са гейове. Особено на Ваня групичката са брутално консервативни, лъхат на 19-ти век. Още малко и някоя клада ще запалят, да горят вещици.

# 1 735
Моля, осъзнайте се и не пишете такива глупости за Станка и сексуалната й ориентация. Това говори зле за вашата умствена такава Peace

Кажи сега, за кого позволяваш да се пишат глупости, за да са спокойни всички за ‘умствената си ориентация’. Wink

# 1 736
  • Варна
Най-смешното е, че излиза едва ли не някакъв проблем, ако Мариан, Станка и кой да е още там са гейове. Особено на Ваня групичката са брутално консервативни, лъхат на 19-ти век. Още малко и някоя клада ще запалят, да горят вещици.
Абе не смятам, че това е причината за номинацията.
 Просто Ваня е тропнала с крак и е казала: "Мариан не мога да го търпя".  И шушумигите са започнали да търсят причини да го номинират и да не разочароват спонсорката.

# 1 737

Смешно е, че това е повод за номинации.....

# 1 738
Абе не смятам, че това е причината за номинацията.
 Просто Ваня е тропнала с крак и е казала: Мариан не мога да го търпя".  И шушумигите са започнали да търсят причини да го номинират и да не разочароват спонсорката.
А, определено. Но и че са супер консервативни и ги притесняват остарели норми за поведение - това също е така.

# 1 739
  • София

P.S За протокола-смятам,че Мариан е Би,а Странка е хетеро Mr. Green

+1  newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт