VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 956
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 845
каква салата направи Йоана,че така пъшкат всички...

Ситно нарязан карфиол, натрошено сирене, нарязан на ситно чесън, нещо зелено (копър, магданоз?), сол, зехтин.
мен ме хвана гнус, първо Йоко опита от салата с вилица и продължи да бърка, после даде на Тервел да опита със същата вилица, пак разбърка, пак Йоко хапна, след това даде на Ваня да опита пак със същата вилица, пак бъркане, а Лили с нейна си вилица и тя няколко пъти хапна от купата Mr. Green

# 1 846

Новия  трейлър и дейли епизода довечера

Довечера нещо ще остави Златка без дъх, а някои Съквартиранти ще усетят, че в душите им е влизано с взлом!

# 1 847
  • Варна
каква салата направи Йоана,че така пъшкат всички...

Ситно нарязан карфиол, натрошено сирене, нарязан на ситно чесън, нещо зелено (копър, магданоз?), сол, зехтин.
мен ме хвана гнус, първо Йоко опита от салата с вилица и продължи да бърка, после даде на Тервел да опита със същата вилица, пак разбърка, пак Йоко хапна, след това даде на Ваня да опита пак със същата вилица, пак бъркане, а Лили с нейна си вилица и тя няколко пъти хапна от купата Mr. Green

Мда и им падаше от устата в купата. Mr. Green

# 1 848
Станка ...общо взето тя само си тренира във фитнеса, през останалото време клюкарства, лочи алкохол като змей и спи...

Ето, как се ставало световен шампион.

Това виждам в къщата от нея Simple Smile а световен шампион знам как се става, представи си...познавам лично двама, което не ги прави по-готини хора от много други Simple Smile Спокойно може да си световен шампион и да си с противен характер и не дотам интелигентен Simple Smile

# 1 849

Joy Ванчето и тя ли хапна?

# 1 850
  • София
Това със скрият текст е готино, все едно отварям кутиите на Луканов
 едно ми е такова притеснено, какво ще отворя. newsm78 сложете поне едно 100 000, де  Praynig

Аз понякога съм отваряла и хоп, нищооо Laughing

Забравих да напиша за латино сериала. Най-много ми харесаха Мира, Ваня и Лили. Лили наистина има актьорски заложби.
Joy
Искате ли, да си направим така кутии(скрит текст) със суми, да си пробваме късмета. Кой ще играе Луканов? желаещи има ли или да посочвам, М?
Скрит текст:
smile3533

# 1 851

Joy Ванчето и тя ли хапна?
и тя, беше най-прецакана, защото беше последна, забравих и Мариан  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хронологията беше следната: Йоко>Тервел>Йоко>Мариан>Йоко>Ваня  Sick

# 1 852
  • Някъде в Матрицата
...
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Значи Йоко действа като дезинфектант.  Grinning

# 1 853

Новия  трейлър и дейли епизода довечера

Довечера нещо ще остави Златка без дъх, а някои Съквартиранти ще усетят, че в душите им е влизано с взлом!

E, какво толкова е избухнала Станка?

тези хора не знаят как аз на нейно място бих избухнала след такъв "компетентен, изключително Професионален анализ"  #2gunfire Mr. Green

място няма да си намерят в къщата  Sunglasses

не искам да познавам такива като Мира в реалния си свят, та ако ще не сама, а на самотен остров да трябва да живея  Mr. Green

# 1 854
...
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Значи Йоко действа като дезинфектант.  Grinning

Joy Ох  Sunglasses

# 1 855
Скрит текст:
Това със скрият текст е готино, все едно отварям кутиите на Луканов
 едно ми е такова притеснено, какво ще отворя. newsm78 сложете поне едно 100 000, де  Praynig
Аз понякога съм отваряла и хоп, нищооо Laughing

Забравих да напиша за латино сериала. Най-много ми харесаха Мира, Ваня и Лили. Лили наистина има актьорски заложби.
Joy
Искате ли, да си направим така кутии(скрит текст) със суми, да си пробваме късмета. Кой ще играе Луканов? желаещи има ли или да посочвам, М? [/spoiler]
Скрит текст:
smile3533

Joy съвсем ни доскуча брадъра май

Скрит текст:
аз само за банкер ставам  Hug

# 1 856
Видях Мариан назад с точилка -  само мога да му кажа браво. И нас уж / както снощи се самоанализирахме тук  Mr. Green / аз съм гейка, ама да ви кажа, мъжът ми по се завърта в кухнята, а какви неща прави, шапка му свалям. Че и със желание.
Та готвенето хич не е определящо сексуалната ориентация на човек. Laughing

Аз малко със закъснение, но все пак ще се изкажа по темата.
Когато стилистите наконтиха Станка, успяха единствено да и докарат вид на застаряващ травестит.
Прическата биваше единствено.
А не е грозна жена, никак даже и дори с тази фигура може да изглежда хем женствена, хем да и е удобно. Аз бих я завела на пазар , ще падне смях /  аз откровено мразя да пазарувам, а тя - да се конти/.
Аз лично имам една пола, дори не знам как точно се е озовала в гардероба ми. Thinking

# 1 857
verhtormashka, много си права това не  е избухване. Момичето колко пъти каза на Мира да я остави на мира, да не и прави анализи, та плака заради нея, мисия и дадоха като я облякоха в рокля  ooooh!,каза че и е неприятно и онази пак си знае нейното. Еми че малко и е .

# 1 858

Аз лично имам една пола, дори не знам как точно се е озовала в гардероба ми. Thinking

Аз и една нямам  Laughing Да знаете, не съм гейка  Joy

Скрит текст:
  surpriseuu

# 1 859
  • София
Цитат
E, какво толкова е избухнала Станка?

тези хора не знаят как аз на нейно място бих избухнала след такъв "компетентен, изключително Професионален анализ"  #2gunfire Mr. Green

място няма да си намерят в къщата  Sunglasses

не искам да познавам такива като Мира в реалния си свят, та ако ще не сама, а на самотен остров да трябва да живея  Mr. Green

Станка пребори Ивчо, та една Мира ли ще й се опре, още малко й трябва и ще я тръшне на тепиха/мокета в хола. newsm53

Общи условия

Активация на акаунт