VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 747
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 965
Не се загледах много, ама сякаш грамотно беше написано? newsm78
Загледай се, де. Ако не са ги редактирали, което си е ъвсем редно. Голяма продукция, пък да не няма кой едни що-годе прилични обяви да им напише.

# 1 966
  • София
Лили да даде очилата, те са доста по-скъпи от 600 лв.  Laughing

Тя и черния дроб да си даде, пак ще я оплюят. Rolling Eyes

# 1 967
Лиана няма чифт дрехи за 600 лв.,а обеците и да са толкова скъпи не ми се вярва нещо!
Е що се чудите на цифрите,нали приходите ще бъдат за благотворителност вероятно?
Колкото повече,толкова повече Laughing

# 1 968
Аз да питам....темата какво ще си купим от продавалника? Интересно ми е - ако някой оферира и напише лично съобщение, че иска артикула - какво ли ще последва?

# 1 969
Загледай се, де. Ако не са ги редактирали, което си е ъвсем редно. Голяма продукция, пък да не няма кой едни що-годе прилични обяви да им напише.

Сигурно трябва сами да си ги напишат. Иначе на Пламен не видях грешки, на Лили само един изпуснат интервал видях.

# 1 970
дайте линк към офертите  Praynig

п.п На Златка да и спрат бирата, че ще изложи Крисито  Joy

# 1 971

Сигурно трябва сами да си ги напишат. Иначе на Пламен не видях грешки, на Лили само един изпуснат интервал видях.

Само по едно примерче:
Цитат
Специално създаден с буквата “P” за нейният приятел.

Цитат
и нека , онзи който ги купибъде орисан с целият късмет

# 1 972
  • София
Няма цени на предложените вещи в продавалника. Всичко, което до момента видях е цена "по договаряне"  Hug

# 1 973
Мда, членовете и куцат на Лили, сега се вгледах. Mr. Green

ПП Първото е от обявата на Пламен.

# 1 974
Аз да питам....темата какво ще си купим от продавалника? Интересно ми е - ако някой оферира и напише лично съобщение, че иска артикула - какво ли ще последва?

Дали няма да им ги върнат?
Пламен каза: кога ще свършва тази мисия, че да ни връщат нещата. Шегуваше ли се?

# 1 975
  • София
дайте линк към офертите  Praynig

п.п На Златка да и спрат бирата, че ще изложи Крисито  Joy

Маш, линковете са на предната страница   bouquet

# 1 976
Не вярвам те сами да си качват обявите в продавалника. Така че критиката в случая е към продукцията.

# 1 977
  • София
пламен също каза, да можело да се обадят на техни познати, да им купят нещата и да си ги приберат.

Тервел дарил някакъв КОМПЛЕКТ - 20 000лв.

Цитат
Не вярвам те сами да си качват обявите в продавалника. Така че критиката в случая е към продукцията.

Викат ги май в изповедалнята един по един, и си качват обявите.

# 1 978
  • София
Прощавайте, изпуснала съм. Да не се продават ВИП гащи и сутиени с цел благотворителност.....

# 1 979
Лили да даде очилата, те са доста по-скъпи от 600 лв.  Laughing
В тази връзка все се каня да  попитам,каква марка са очилата на Лиляна,и въобще дали са маркови, де

Chrome Hearts- уникални очила,макар нейния модел да не ми е от любимите,и мноооого скъпи Peace 4-цифрени са,оригиналните!

Да, страхотни са, водят ги ръчна изработка.

Общи условия

Активация на акаунт