VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 544
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 250
Насилието е проява на безсилие...

Ти пък.
 http://www.vesti.bg/razvlechenia/shoubiznes/chernev-razbrah-che- … harovanie-5996670
Цитат
Рашков ме обезоръжи с информацията за купуването на гласовете сред ромите. Аз не знаех кой е той в първия момент и това го спаси в ситуацията, иначе щях да го тресна.
Мъжествено е.

# 2 251
  • Варна
Aко НИдялко влезе, аз излАзям от темата. Sick  ooooh!

# 2 252
А Станка не прави опит да се промени

А защо въобще трябва да се променя? За да се хареса на такива гражданки като теб ли? Tired

Мира е енергиен вампир Crazy Ваня мога да я изтрая да се развика за няколко минути (тя после млъква ), ама Мира по цял ден да ми анализира на главата, няма как ooooh!

# 2 253
   Можеш да я изтраеш стига само ти да не си на мушката й.

# 2 254

А защо въобще трябва да се променя? За да се хареса на такива гражданки като теб ли? Tired
  ooooh!
В неин интерес е да се промени за да се социализира , да се впише сред нови хора, дори да се огледа за нова професионална реализация.Щото кариерата и на силовак е до време и това време почти е дошло. И между другото "граждани като мен" са мнозина и ако някой си лежи само на старите лаври и изисква вечно уважение , няма да го получи. Вервай ми , в реалния живот ще се сблъска с много Мири, а някоя "Ваня " няма да я хареса и тогава какво, ще ги обижда и тушира?

# 2 255
  • Варна
Станка освен с борба се занимава и с търговия. Освен това беше споменала за някакви нейни бизнес планове да направи конна база в Крушаре. Съвсем наясно е, че борбата е до време и очевидно вече се е заела и с други неща.

# 2 256
Иринка се размени с Пламен като чиста проба провокация и успя!
Толкова,ама толкова да са подмолни и хитри ,чак ми се гади от Светата троица и "мъжлето" Мариан  Sick Sick Sick

# 2 257
Станка освен с борба се занимава и с търговия. Освен това беше споменала за някакви нейни бизнес планове да направи конна база в Крушаре.  
Това за конната база ми харесва, пожелавам и успех. Там май конкуренцията е жестока, на бивш национал в Плевенско все му палят конюшните , което е лошо.

# 2 258
  • Варна
Иринка се размени с Пламен като чиста проба провокация и успя!
Толкова,ама толкова да са подмолни и хитри ,чак ми се гади от Светата троица и "мъжлето" Мариан  Sick Sick Sick

Защо мъжлето  е в кавички и с какво точно те дразни Мариан?

# 2 259
За първи път няма да гласувам в анкетата. Във всички издания на ББ и ВБ съм имала фаворит, но сега никой не ме кефи. Все ми е тази кой ще спечели. Станка донякъде подкрепям за победител, симпатична ми е, но като я видя винаги се сещам за последните избори и заигравката и с политиката. То не че има лошо, но като и слушах едно интервю по време на предизборната кампания за това как щяла да оправи България и т.н. традиционните заучени фрази.
Дано до края някой ми стане много симпатичен.

# 2 260
  • София
Ейййй, тая Мира! Няма друга такава отврат като нея! Sad И какъв нагъл поглед има.........брррррррр. Sad Винаги тя е права! Тая жена все повече ме отблъсква и ми става все по-неприятна!

# 2 261
Аз пък се чудя на Ваня колко бързо се пали. Каквото и да я попиташ тя направо ти скача отгоре. Нервите й са изпилени до дъно.

# 2 262
  • Ямбол
Мариан и на мен ми е изкуствен, превзема се, преиграва, но не ме дразни.

# 2 263
  • София
В анкетата подкрепих Станка!

# 2 264

Мира е енергиен вампир Crazy Ваня мога да я изтрая да се развика за няколко минути (тя после млъква ), ама Мира по цял ден да ми анализира на главата, няма как ooooh!

А за мен е точно обратното, и с тази разлика, че от Мира мага да чуя и нещо интересно, докато от онова зловещо същество нищо позитивно не се излъчва ..
Тя е много по-голям лицемер от всички - чудно ми е как не се забелязва? newsm78  Всъщност не е чудно - и мишките не се усещат, че тя ги използва и излага по един изключително  безпардонен начин - на първо място като почти не им дава думата, а говори от името на всички, и после с изказвания като това за Станчето: "Няма значение, че ти може и да си простичка, но пък си естествена, известна и хората те обичат"  Twisted Evil ... хахаха  и Станчето - милото глупаче се чувства поласкана, а на Мира и скача от място Thinking ...   На всички дава тон и наклон -  как с кого, какво да говорят - Йоана  е сравнително пресен пример. То е не глава, а Главатарка на къщата, а всъщност няма никакви лидерски качества - става само за глашатай.  Грешката им беше, че с пасивността си допуснаха тя да се почувства уверена в тази роля и сега няма да им е лесно   да се справят с нея, а от друга страна пък не е чак толкова трудно - тя е доста нискоинтелигентна, при споровете запецва и се замотава и не може да извади нормална аргументация, беден речник (ще ти направя живота тъмночерен  newsm78) , и ако не бяха децибелите, намеците за спонсорство и "ореолът" на мъченица едва ли някой щеше да и се връзва изобщо ...  Както не бих и се вързала аз.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт