VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 970
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 670
  • София
В случая говорех за Златка  Simple Smile
И аз така го разбрах, ама колко да е тъпа newsm78 след като къде ли не се пласира. Не е тъпа изобщо, простова - да.

# 2 671
Златка е ‘променена’. Налагат ни я като лице на благотворителност. Не е лошо момичето, но е далече от актьорското майсторство.
Тя преигра с реакцията си, когато им обявиха, че ще имат благотворителна мисия. Издънка и с коментара за якето: ‘Ааа, той ще ми купи ново’. А трябваше да е нещо ценно, с което трудно да се раздели.

# 2 672
В началото Ирина май комуникираше с Ваня повече, едва след като вдигна няколко скандала се преориентира към Мира. Аз рядко мога да гледам, дали правилно съм разбрала?

# 2 673
  • София
В началото Ирина май комуникираше с Ваня повече, едва след като вдигна няколко скандала се преориентира към Мира. Аз рядко мога да гледам, дали правилно съм разбрала?

Няма такова нещо, от самото начало Мира и Ирина са си много близки.
А скандалите между Ваня и Мира започнаха още от първата седмица за битовизми, в малко по- късен етап преминаха на личностна основа.

# 2 674
 newsm78 Гледам,че Мира и Йоана от един час готвят задружно и си говорят приятелски,а Йоана нещо негодува ,че вече и било писнало на шапката и ако решала след края можела с никого от къщата да не се види повече.Много е послушна някак пред Мира,да не е станало нещо  от вчера насам и да е минала в другия лагер,че не роптае срещу Пламен и Ирина? Mr. Green

# 2 675
Няма такова нещо, от самото начало Мира и Ирина са си много близки.
А скандалите между Ваня и Мира започнаха още от първата седмица за битовизми, в малко по- късен етап преминаха на личностна основа.

Благодаря   bouquet! Явно нищо не съм разбрала покрай децата.  Crazy

# 2 676
Дават ги на живо по Диема Ф.

# 2 677
  • Варна
newsm78 Гледам,че Мира и Йоана от един час готвят задружно и си говорят приятелски,а Йоана нещо негодува ,че вече и било писнало на шапката и ако решала след края можела с никого от къщата да не се види повече.Много е послушна някак пред Мира,да не е станало нещо  от вчера насам и да е минала в другия лагер,че не роптае срещу Пламен и Ирина? Mr. Green

Йоана винаги е харесвала Пламен, дори когато го плюе и номинира, с Мира също се разбира добре. Проблемът и е по-скоро с Ирина.. Даже смятам, че ревнува Пламен от нея.  Mr. Green

# 2 678

Може да е решила, че ако не я изгонят само така ще се спаси от номинации следващата седмица. Леля Мирка пак културно засегна Станка за нейния "орсузлук" и похвали колко бил загрижен за другите великия стратег.   Crazy

# 2 679
 Party Wink Оппааа,Кралицата си изпроси целувка от пчела Йоана!  Joy Joy Многе ме радва тоя Пламен,хихиии,супер зевзек е!  Laughing А с Мариан са страхотен тандем, намериха общ език момчетата,много са готини.Хем се конкурират открито,хем се гъбаркат един друг без никаква злоба.

# 2 680
  • Варна
Важното е, че знаем къде е връх Вихрен.  Laughing

# 2 681
На мен лично Пламен ми харесва.Аз харесвам такива мъже,не разбирам що толкова много се учудват хората какво са му харесвали жените?!  Rolling Eyes

Дразнещ сметкаджия, арогантен провокатор, готов да продаде и майка си за да постигне целта си.

Не, не се учудвам, че се харесва.

# 2 682
Ще готвят нещо с карфиол - Йоана пита как да го "разкости" Laughing  тоя карфриол и Мариан и показва колко големи да са розичките. Кралицата се  появи, иска нещо Йоана да "и" даде ... и на Мариан му писва от "Нейно Величество" -  " Хайде бе - аз кога ще ям, ако те стисна ей тук и много ще те заболи да знаеш"  Mr. Green  Мира меси кайма - руло ще правят, изреди какви подправки е сложила - вкусно ще стане.
Ваня я няма и цари мир и разбирателство.

Шампионите, Лиана и Шамара защо не съм ги виждала в кухнята да правят нещо? newsm78  Тервел само веднъж миеше нещо на мивката... Thinking  Всички разбрахме, че Станка поли не носи, но дали може да мие чинии или това действие също я наранява душевно?  Mr. Green

# 2 683
Кралицата много юрка (мога да го преведа, ако някой не разбира Wink) Йоана. И един дълбок поглед ѝ хвърли...

# 2 684
Кралицата много юрка (мога да го преведа, ако някой не разбира Wink) Йоана. И един дълбок поглед ѝ хвърли...

Да, нещо примигват на парцали  и се гледат като котараци Laughing   ... мина някаква високоволтова дъга преди малко. Wink   

Общи условия

Активация на акаунт