VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 706
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 3 030

Хубаво е, че уважаваш Мира... издигаш ми се в очите... Joy
върни лентата назад, може и да ти падна в очите
рязко и безвъзвратно, та дано ме оставиш намира  Thinking

# 3 031
  • Варна
Цитат
Информирах модератор.

Ами аз не съм обидил никого. Аз защитавам мнението си както повечето от вас. Не смятам, че съм нагрубил някого.

Личните нападки към други потребители не са защитаване на мнение.

Аз лично харесвам Станка такава каквато е. Не ми допада поведението и в Къщата, защото твърде много се влияе от Ваня.

# 3 032
Цитат
тук всичко е...... по зле и от това, което се случва в къщата

Къщата е огледало на обществото. А това тук е обществото.

newsm10

така е  Confused

# 3 033
Цитат
Информирах модератор.

Ами аз не съм обидил никого. Аз защитавам мнението си както повечето от вас. Не смятам, че съм нагрубил някого.

Тя затова не е и във "ВБ" като всенародната любимка Станка.

Крайно време е да се намеси модератор в темата, че гъмжи от обиди ... Peace

# 3 034
  • София
Цитат
То и Боевски е олимпийски... ама...  35 ooooh!
Пък и искам да видя и чуя някой от тук пишещите да иска да стига Станка... Егати падението... Голям си майтапчия/чийка  hahaha

Да и Боевски е олимпийски и все още .... какво ама ... давай изкажи се какво знаеш по случая. От бразилската полиция ли си ? Или от митническите власти ? Или адвокат на Боевски, на когото е разкрил всичко. И да Станка е изключителен спортист, каквито в България все по-рядко се раждат, а ти коя си бе, смешке. Кажи нещо с което си допринесла за някого, че не се сещам.

Информирах модератор.
Хексе,   bouquet няма нужда... точно тоя сладур едва ли може да засегне някого...

# 3 035
Я слезте на земята! Станка е олимпийска шампионка, но си е 'наше момиче' - простовато. Това е помогнало да запази искреността си, но защо очаквате да е умна, интелигентна и т.н.т .. Станка си е Станка - една голяма Българка! Но не е свръхчовек, има си всичи недостатъци на характера както всеки един човек, но си я обичаме такава.
Станка не е олимпийска шампионка, а два пъти олимпийска вицешампионка, което за мен е страхотно постижение. Аз гледах финала й с рускинята и почти се разревах от яд, че не спечели. И тук не съм видяла някой да оспорва качествата й на спортист - те са безспорни. Аз имам претенции към това, което Станка ми показва като характер - и това, което виждам, не ми харесва. А в началото на предаването беше моят фаворит.

# 3 036
Цитат

Аз лично харесвам Станка такава каквато е. Не ми допада поведението и в Къщата, защото твърде много се влияе от Ваня.

Е защо да не се влияе. Голям човек е може да избира какво да говори и какво да мисли. Защо решихте, че Ваня Червенкова е синонима на зло и всичко лошо трябва да се асоциира с нея ? Ако ви докажа, че има хора, които я харесват и и симпатизират и при това са напълно нормални и здравомислещи хора, какво ще кажете ?

# 3 037

Или защото всичкото, с което се гордеем, е толкова елементарно като Станка.

ти с какво си допринесла лично за това, България да е известна?  newsm78

ако може... сподели?

елементарно е доста...
хайде да млъквам, че ще ме санкционират  Mr. Green

# 3 038
Информирах модератор.

И аз.  Peace

Цитатът беше  от "Много шум за нищо"  - кажи-речи в същото се е превърнала темата тази вечер.  
Някои хора съвсем загубиха мярката.  Confused

# 3 039
  • София
А Лила защо се разрева ПАК, че пропущИх  newsm78

И аз не разбрах, но май се ската от работа. Хитрата сърничка.  Wink

Мариан по нареждане на Пламен, й пускаха електрошок, както и на Станка, но Лили е по-чувствителна.

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 03:16 от Mari_Mar

# 3 040
  • София
Цитат
Информирах модератор.

Едва ли е имало някой, който преди влизането и тук да не я е харесвал... като добър спортист... аз също, но  като човек вече не...

# 3 041
Информирах модератор.

И аз.  Peace

Цитатът беше  от "Много шум за нищо"  - кажи-речи в същото се е превърнала темата тази вечер.  
Някои хора съвсем загубиха мярката.  Confused

И аз го информирах, но очевидно си почива

# 3 042
ако Тя беше такава, каквато тук някой са очаквали да я видят, Тя никога нямаше да постигне това, което е.

# 3 043
  • София
.....
то за това сме на тоя хал в България ...
заради такива "ценностни личности", който не умеят да уважават никого и нищо.
Или защото всичкото, с което се гордеем, е толкова елементарно като Станка.

newsm10

# 3 044
А Лила защо се разрева ПАК, че пропущИх  newsm78

И аз не разбрах, но май се ската от работа. Хитрата сърничка.  Wink

Мриан по нареждане на Пламен, й пускаха електрошок, както и на Станка, но Лили е по-чувствителна.

Лили  е кожа и кости, естественно е да е по-чувствителна Peace

Общи условия

Активация на акаунт