VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 646
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 3 015
arhbarzashka

По идиотски мнения от твоите не съм чел честно. Не знам дали изобщо те слуша главата. Станка Златева срещу теб да тича, не можеш да я стигнеш. Аа да Станка е пет кратен световен шампион и два пъти медалист от олимпиада, а ти коя си, че не сещам.  newsm78

То и Боевски е олимпийски... ама...  Joy ooooh!
Пък и искам да видя и чуя някой от тук пишещите да иска да стига Станка... Егати падението... Голям си майтапчия/чийка  hahaha Joy Joy Joy

Не благодаря... Joy Joy Joy Дори това, че я гледам в ББ ми стига  Mr. Green

# 3 016
  • София

Ооо, благодаря за признанието... след присъствието ти на всяка страница и повествованието, на което нямаш равна Mr. Green... това си е направо комплимент Joy

може ли линк към правилото на форума, че повече от веднъж не трябва да се присъства на страница?  newsm78

и като не ти харесва, подминавай, или не можеш?

А ти можеш ли?  Joy

# 3 017
  • Варна
Ще помоля да се коментира предаването и да не се дават квалификации на списващите в темата.  Peace

# 3 018
Цитат
То и Боевски е олимпийски... ама...  35 ooooh!
Пък и искам да видя и чуя някой от тук пишещите да иска да стига Станка... Егати падението... Голям си майтапчия/чийка  hahaha

Да и Боевски е олимпийски и все още .... какво ама ... давай изкажи се какво знаеш по случая. От бразилската полиция ли си ? Или от митническите власти ? Или адвокат на Боевски, на когото е разкрил всичко. И да Станка е изключителен спортист, каквито в България все по-рядко се раждат, а ти коя си бе, смешке ? Кажи нещо с което си допринесла за някого изобщо, че не се сещам.

# 3 019
arhbarzashka

По идиотски мнения от твоите не съм чел честно. Не знам дали изобщо те слуша главата. Станка Златева срещу теб да тича, не можеш да я стигнеш. Аа да Станка е пет кратен световен шампион и два пъти медалист от олимпиада, а ти коя си, че не сещам.  newsm78

Пък и искам да видя и чуя някой от тук пишещите да иска да стига Станка... Егати падението... Голям си майтапчия/чийка  hahaha Joy Joy Joy

прекаляваш момиче/момченце

то за това сме на тоя хал в България ...
заради такива "ценностни личности", който не умеят да уважават никого и нищо.

Ще ме извиняваш, че се намесвам в задушевната ви размяна на любезности, но защо пък да прекалява  newsm78
Казва си мнението, както и всички останали, това, че не съвпада с твоето, значи ли, че прекалява  Thinking

Дидо-не знам си колко си, айде без обръщения като "смешке"  Naughty Stop

# 3 020
  • Ямбол
.....
Или защото всичкото, с което се гордеем, е толкова елементарно като Станка.

# 3 021
Ще помоля да се коментира предаването и да не се дават квалификации на списващите в темата.  Peace

Peace

# 3 022
Я слезте на земята! Станка е олимпийска шампионка, но си е 'наше момиче' - простовато. Това е помогнало да запази искреността си, но защо очаквате да е умна, интелигентна и т.н.т .. Станка си е Станка - една голяма Българка! Но не е свръхчовек, има си всичи недостатъци на характера както всеки един човек, но си я обичаме такава.

# 3 023
  • Варна
Цитат
То и Боевски е олимпийски... ама...  35 ooooh!
Пък и искам да видя и чуя някой от тук пишещите да иска да стига Станка... Егати падението... Голям си майтапчия/чийка  hahaha

Да и Боевски е олимпийски и все още .... какво ама ... давай изкажи се какво знаеш по случая. От бразилската полиция ли си ? Или от митническите власти ? Или адвокат на Боевски, на когото е разкрил всичко. И да Станка е изключителен спортист, каквито в България все по-рядко се раждат, а ти коя си бе, смешке. Кажи нещо с което си допринесла за някого, че не се сещам.

Информирах модератор.

# 3 024
тя е дядо господ

няма как иначе да е Rolling Eyes

# 3 025
Цитат
Информирах модератор.

Ами аз не съм обидил никого. Аз защитавам мнението си както повечето от вас. Не смятам, че съм нагрубил някого.

# 3 026
  • Софето
Аа да Станка е пет кратен световен шампион и два пъти медалист от олимпиада, а ти коя си, че не сещам.  newsm78

Е и? Това е ББ, а не олимпиада или световно по бокс. Това че е медалист от спортни олимпиади, не я прави интелигентна, умна и добра. В началото ми беше симпатична, но вече ми е антипатична, даже и злобничка ми се вижда.

# 3 027
  • София
arhbarzashka

прекаляваш момиче/момченце

Хубаво е, че уважаваш Мира... издигаш ми се в очите... Joy

# 3 028
тук всичко е...... по зле и от това, което се случва в къщата  Mr. Green

# 3 029
Цитат
тук всичко е...... по зле и от това, което се случва в къщата

Къщата е огледало на обществото. А това тук е обществото.

Общи условия

Активация на акаунт