VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 621
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 3 000
  • Варна
И много интересно защо използва гей като обида към Мариян... Stop Да си гей нещо лошо ли е? Tired

Явно е ревностен католик  Joy

# 3 001
arhbarzashka

По идиотски мнения от твоите не съм чел честно. Не знам дали изобщо те слуша главата. Станка Златева срещу теб да тича, не можеш да я стигнеш. Аа да Станка е пет кратен световен шампион и два пъти медалист от олимпиада, а ти коя си, че не сещам.  newsm78

# 3 002
Мишо е комплексиран и наранен човек, който сигурно завижда на Мариан и Пламен, чийто живот не е обвързан само с няколко гета в една малка държава.
Завижда им и то много. За това толкова се ядосва и не пропуска момент да ги обиди. Дразни се, че те са любимците на публиката, а не той.

# 3 003
Специални благодарности на Стойко и награда - Джакузи...... с Мариан
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 3 004
Аз очаквах Мишо да излети с голям Шут  още в първите елиминации, ама не би! Crossing Arms

# 3 005
Специални благодарности на Стойко и награда - Джакузи...... с Мариан
 Joy Joy Joy Joy Joy
Оо да, това беше много добро. Joy Ах, този Пламен. Joy

# 3 006

Ооо, благодаря за признанието... след присъствието ти на всяка страница и повествованието, на което нямаш равна Mr. Green... това си е направо комплимент Joy

може ли линк към правилото на форума, че повече от веднъж не трябва да се присъства на страница?  newsm78

и като не ти харесва, подминавай, или не можеш?

# 3 007
А Лила защо се разрева ПАК, че пропущИх  newsm78

И аз не разбрах, но май се ската от работа. Хитрата сърничка.  Wink

# 3 008
А Лила защо се разрева ПАК, че пропущИх  newsm78
И аз не разбрах, но май се ската от работа. Хитрата сърничка.  Wink
Много я било заболяло и била изморена от работата. Миличката. Sad Mr. Green

# 3 009
arhbarzashka

По идиотски мнения от твоите не съм чел честно. Не знам дали изобщо те слуша главата. Станка Златева срещу теб да тича, не можеш да я стигнеш. Аа да Станка е пет кратен световен шампион и два пъти медалист от олимпиада, а ти коя си, че не сещам.  newsm78

newsm10 smile3501

# 3 010
Мисля, че ББ нарочно го направи капитан на отбор, за да може да го номинира, че както му се разминаваше всеки път, имаше опасност да стигне до финала. Мишо наистина е на курорт.

# 3 011
нали им пуснаха няколко пъти ток - Станка се хилеше, но каза, че последния път я заболяло. А лила явно я заболя и веднага Пламен я привика да си почине

# 3 012
  • София
arhbarzashka

То и Боевски е олимпийски... ама...  Joy ooooh!
Пък и искам да видя и чуя някой от тук пишещите да иска да стига Станка... Егати падението... Голям си майтапчия/чийка  hahaha Joy Joy Joy

# 3 013
А лила явно я заболя и веднага Пламен я привика да си почине
И я хвана за ръчичка, а пък Мариян я утешаваше. Заобиколена от мъжко внимание е тази сърничка. Laughing

# 3 014
arhbarzashka

То и Боевски е олимпийски... ама...  Joy ooooh!
Пък и искам да видя и чуя някой от тук пишещите да иска да стига Станка... Егати падението... Голям си майтапчия/чийка  hahaha Joy Joy Joy

прекаляваш момиче/момченце

то за това сме на тоя хал в България ...
заради такива "ценностни личности", който не умеят да уважават никого и нищо.

Общи условия

Активация на акаунт