VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 108 122
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 3 225
Защо беше разстроена Йоана и какво пак я надъхваше доня Фотиня, че имах малко работа и изтървах. Днес всички излизат от изповедалнята като припикани мушката.

# 3 226
Записвам се и отивам назад да чета.
Много искам да чета коментари за кола маската на лицето Simple Smile Аз полудях от смях... Предполагам, че сте го обсъждали и ми се иска да се посмея още малко  Joy
Някой по назад беше писал, че Йоана си "оскубала лицето"... Предполагам, че и ти за това говориш. Какво се е случило всъщност? Simple Smile

Ами нейната първа приятельница Ваня я убеди да си махне мъха от лицето и тя нали е мн умна и се върза на фльонга.

# 3 227
Сиси, благодаря!  bouquet

Не знам как да коментирам... Grinning

# 3 228
  • София
Не, не неееее. То не е толкова просто за обяснение.
Наистина си намери и гледай.... Тази Ваня направо си откърти лицето, бе човек. Глупавата Йоана беше хванала Стойко да я щави и като за капак направи силна алергична реакция....
Тази Ваня се разцепи... Лепи лентата по цялото лице и дърпа като откачена... Моля те. Гледай го...

Тук не става въпрос за малки лентички, които ползваш тук таме за някой косъм... Тази направо си обърна лицето

# 3 229
  • UK
при това използва някакви огромни ленти,които и покриваха цялата буза и Стойко дърпаше  Laughing
малоумна история

# 3 230
при това използва някакви огромни ленти,които и покриваха цялата буза и Стойко дърпаше  Laughing
малоумна история

дайте линк   bouquet

# 3 231
# 3 232
А пък и в грешната посока дърпат... Ужас! Laughing

# 3 233
Това ,че някой е живял в чужбина не е оправдание. Сега го чух ,че знае песни на фолк изпълнителки. Те не са ли български?  Има неща ,които не се забравят. За най-пълноводна река в Южна България може да се спори , но Златния век - не.Мое мнение.
Когато си в чужбина 12 години много неща се забравят.Аз например съм учила френски но сега напълно съм го забравила.Я продуцентите да сложат на детектора на лъжата грух грух Ваня Червенков и Мишо шамаров.Обаче това джудже шамаров пак сте избяга от детектора на лъжата щото го е страх много да се разкрие истината за него

# 3 234
Марян:Не знам дали майка му е съгласена с такива млади гаджета...
Мира:АЗ съм му майка ,Йоанна му е гадже..
Пламен: Shut the fuck up....

Мира: ...чуствам се задължена за тия хора!!! говорейки за рейтинга
за тия хора да се случва както трябва всичко!

(за провала на Пламен) изкарваш всички недъзи на тази англосаксонска система......моят син на твоите въпроси нямаше да отговори! Станка щеше да отговори само на  5 въпроса-така ли е..така е!
Това е голям упрек към тебе,но упрек и към нас.... ние произвеждаме деца за света Не за себе си! това е предателство...това сме ние не са виновни  просто децата НИЕ сме виновни/ това не отменя твоята лична персонална вина,но сега си тука има да плащаш дългове ще седиш и ще мълчиш!!!
Пламен:Какви дългове...
Мира:Млък имаш....днес обяснявах какъв тактик си!.....не ме вземай за толкова ниска топка....винаги трябва да мислим за тия които седят зад кадър,поели сме отговорност
Пламен:Едното е за сметка на другото -излизаш и не получаваш нищо!

Мира пее:Хиляди години един към друг вървим,Стъпките заспиват в паважа.Хиляди години очаквах този миг-На някого “обичам” да кажа.

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 15:28 от missoni

# 3 235
Пламен иска да излиза. Той влязъл да изгради образ, но се изложил. Мира го убеждава да остане. Тя продължавала да играе за рейтинг, защото се чувствала задължена на тези хора, които ѝ помогнали за личен проблем и тя сега им се отблагодарява.

# 3 236
Ако Пламен излезе утре в къщата на вип брадър 2013 сте настане много голяма скука .И сте гледаме отровните змийски лица на  грух грух грух чудовище Ваня Червенкова и на онова злобно джудже Мишо шамаров.Дано Мир да го убеди да остане

# 3 237
  • София
Златка също искала утре да си ходи.

На Пламен му казали от ББ, че са до 10 ноември, а Мира имала договор до 30-ти.

Мира каза, че щом свършва толкова рано, значи не сме си свършили работата, няма рейтинг, а това е лошо. Мен ме интересува рейтинга.

# 3 238
Мира към Пламен: ‘Интересно е да видим какво ще стане. Това е психологически експеримент и трябва да останеш заради науката’.
Помислила, че са накарали Анелия нарочно да ѝ каже, че я харесва. Пламен я разубеждава. Мира казва, че дори да е така, няма значение.

# 3 239
А на черната Златка какво и става.Къде отиде онази силна жена която беше в Вип Брадэр 2012.Само едно сте им кажа на Златка и Пламен да не се предават пред нищо и да вървят само напред.Истината е ще рейтинга на вип брадър 2013 спадна заради грух грух чудовището Ваня Червенкова и Мишо шамаров злобаров.Затова всички излезнаха като припикани от изповедалнята

Общи условия

Активация на акаунт