VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 759
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 3 300
Тервел спомена, че нямал село, което не е особено характерно в българските семейства.
Но може просто да са си продали селските имоти и да нямат останали роднини на село.  Peace

Не е задължително някой да има село. Laughing
Не казах, че е задължително.

# 3 301

И на мен ми приличаше ама не смеех да го напища сега го прочетох в нета ....

Къде точно го прочете?
Ето тук .http://www.novini.bg/news/45108-кубрат-пулев-имал-ромска-жилка.html

# 3 302
хайде сега  и пили карали, па голям смях, как успял да прецака полицаите  ooooh!

# 3 303
Възмущавах се от незнанието на Мариян,Пламен ,Сакалиев .
 Вижте,какво са написали студентите в СУ
Скрит текст:

Извинявам се на съквартирантите! Простейте си със здраве! Simple Smile

# 3 304
# 3 305
Тервел и Шамара са ми малко като Здравко от 1 сезон. И той така си украсяваше историите  Mr. Green

# 3 306
Стойко и Тервел навиват Ваня да скочи с дрехите и токчетата! в басейна, в замяна на което ББ ще ги събуди с нейна любима песен утре сутрин. Laughing

Скрит текст:

Този транспарант е дело на "провокаторите", а не на "окупаторите".

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 18:37 от Modra

# 3 307
Скрит текст:

Това не са го писали студентите, а е било провокация от контрапротестиращи сори за спама.

# 3 308
Мариан си е уредил договорът му да е без задължения, след като напусне къщата на ВБ. Ще си офейка веднага по чужбина да си бачка. Това май си е голямо постижение, защото се твърдеше, че на всички ВИП-ове договорите са супер заробващи и няма измъкване от това. Ще трябва да идват после по лайфове, бъдещи коментатори и т.н.

# 3 309
А къде изчезнаха Пламен,Йоана  и Мира?Останалите всички са на линия,само те липсват.

# 3 310
Не знам кое ви учудва за ''Бий за да те уважават!''?Този девиз се повтаря винаги от треньорите към състезатели.Аз от там го знам.Не се учудвам,че Станка го използва.Това,че Мишока нещо в друг контекст го тълкува си е негов проблем.Аз ще го запомня като комплексирана мижитурка и ''великият'' текст:''искам да е... всички фенки,фенки''. Rolling Eyes

# 3 311
А, не ни учудва. Просто беше един от редките случаи Станка да говори на някаква тема, затова да се отбележи.

# 3 312
Сега Златка участва във филма 'Спасението на редник Флорин'.

# 3 313
Сега Златка участва във филма 'Спасението на редник Флорин'.
Peace Да,но много прозрачна им се получава спасителната мисия. Laughing Тя си беше ясна от начаолото.Златка ще блесне с новия си  имидж,а Ирина ще излезе на предната линия като активист за финала  Wink

# 3 314
  • Варна
Не знам кое ви учудва за ''Бий за да те уважават!''?Този девиз се повтаря винаги от треньорите към състезатели.Аз от там го знам.Не се учудвам,че Станка го използва.Това,че Мишока нещо в друг контекст го тълкува си е негов проблем.Аз ще го запомня като комплексирана мижитурка и ''великият'' текст:''искам да е... всички фенки,фенки''. Rolling Eyes

А нали знаеш откъде е прякорът му? От друг текст на негова песен:

" Извинявай скъпа моя,
че те пребих от бой.
Вината беше твоя,
шамарът беше мой."

Общи условия

Активация на акаунт