Re: Евтините неща, от които сме доволни - 21

• 80 319
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • при моите деца .....

За този крем споделяте добри впечатления, нали?
Аз привърших от същата серия, но с бяло грозде. Хареса ми, но като застудя и ми беше недостатъчен за кожата, усещах опъване.
Сега си взех от Yogurt серията на Биофреш, но после може да опитам и този.

# 541
На мен ми сълзяха очите от кремовете с бяло грозде и мавруд на "Билка". Дори и от този за около очите, дори и без да съм се мазала в близост до очите  Sad

# 542
На мен ми сълзяха очите от кремовете с бяло грозде и мавруд на "Билка". Дори и от този за около очите, дори и без да съм се мазала в близост до очите  Sad

Доста са ароматизирани, възможна причина. Аз се колебаех точно заради силния аромат, който обаче много ми харесва  Heart Eyes
Боби, да, за това кремче става въпрос. другото от серията е хидратиращо и затова в студеното време не е добре. Този се води "възстановяващ" или нещо от сорта.
Аз съм ползвала и дневния от йогурт серията, принципно го харесвам, някакси "напомпва" кожата, но лятото ми идва доста тежък, кожата ми лятото си става мазничка и дъното на кутийката го измаза милото, като се беше изгорил при заваряване, много добре му се отрази  Mr. Green Laughing

# 543
  • Sofia
Да, за това кремче говоря Simple Smile Стария с мавруд ми дойде доста тежичък. Измазах си го за ръцете, но на лицето го усещах недобре  Peace Този, обаче, е много много приятен. И все така силно мирише, да го имат предвид момичетата, които ги дразни миризмата.

# 544
И на мен така...лютяха ми, сълзяха ми от тези кремове и накрая си ги намазах на краката, да не ги хвърлям

# 545
Вчера си купих крем за тяло с кокосово масло на Рубелиа(Рубела). Няма снимка в нета за съжаление. 200мл за 4 лева. Няма парабени. Мирише страхотно на кокос и горчив бадем, но ароматът изчезва за 5 минути. Като подхранване и овлажняване също не е кой знае какво. Ако някой си е взел с арган или макадамиа да споделя.  Peace

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 14:39 от REAL_WOMAN

# 546
Вчера си купих крем за тяло с кокосово масло на Рубелиа(Рубела). Няма снимка в нета за съжаление. 200мл за 4 лева. Мирише страхотно на кокос и горчив бадем, но ароматът изчезва за 5 минути. Като подхранване и овлажняване също не е кой знае какво. Ако някой си е взел с арган или макадамиа да споделя.  Peace

аз бях взела преди време лимонов за тяло - хич не беше добър - хем ми беше мазен, хем не овлажняваше - тези дори няма да ги пробвам

# 547
  • София

За този крем споделяте добри впечатления, нали?
Аз привърших от същата серия, но с бяло грозде. Хареса ми, но като застудя и ми беше недостатъчен за кожата, усещах опъване.
Сега си взех от Yogurt серията на Биофреш, но после може да опитам и този.

Не ми харесва как мирише и не ми е достатъчен за зимен крем.
Както казах аз си взех един на Лирене със ший и един български с агран - пак на тия цени около 5-6 лв.

# 548
Вчера си купих крем за тяло с кокосово масло на Рубелиа(Рубела). Няма снимка в нета за съжаление. 200мл за 4 лева. Мирише страхотно на кокос и горчив бадем, но ароматът изчезва за 5 минути. Като подхранване и овлажняване също не е кой знае какво. Ако някой си е взел с арган или макадамиа да споделя.  Peace

аз бях взела преди време лимонов за тяло - хич не беше добър - хем ми беше мазен, хем не овлажняваше - тези дори няма да ги пробвам
Моят е от по-новите серии, но е същата работа.

# 549

Аз пък съм доволна от всички продукти на Билка.Уникална козметика!

# 550
Mimeto74 , би ли споделила, моля, от какво си доволна.  Аз взех да се заглеждам и по другите им неща. Взех си и кремчето за ръце с мавруд и ми харесва също. А преди съм ползвала тоника за коса- пак доволна.
Мерси предварително   bouquet

# 551
  • При децата ми
L' agent, би ли казала/показала кой е крема с арган?

# 552

Аз пък съм доволна от всички продукти на Билка.Уникална козметика!

Аз по принцип доста съм ги хвалила "Билка" в тази тема, но все пак имат продукти, които не ми понасят или не ми допадат. И от други кремове на други марки съм получавала подобна реакция на сълзене и подуване на очите. Просто си е особеност при мен. Направо ме е страх да си взема крем, а вече ще трябва да почна да използвам крем против бръчки, че имам една бръчка на челото. Днес гледах някакъв в ДМ, е какъв беше този крем, на Нивея май, имаха тестер, обаче само си намазах бръчката и се заглади, все едно я няма. После като се прибрах, видях ефекта и ме хвана яд, че не си го взех, че и не помня как се казваше  newsm78

# 553
  • Варна
Тъй като вече преполових продуктите, мога да дам отзиви за този балсам за коса на Лавена, който прави косата ми послушна, мека, приятна на пипане и някак жилава.
http://lavena.bg/bg/products/248-balsam-za-kosa-s-ekstrakt-kopri … -za-normalna-kosa
Ползвала съм и маската от същата серия - доволна бях и от нея:
http://lavena.bg/bg/products/250-podhranvashta-maska-s-yaichen-p … -boyadisvana-kosa

Това гелче за измиване на лице никак не е лошо:
http://lavena.bg/bg/products/252-pochistvashta-pyana-za-litse-s- … a-kum-mazna-kozha
Почиства идеално, не изсушава, лицето ми някак светва от него и се избистря.

Някой друг ползвал ли е тези продукти?

# 554
Тази почистваща емулсия струва само 3.90лв-200мл и е много добра  Wink

и аз съм мн доволна, не люти Grinning

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 14:31 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт