Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 190

• 61 874
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе

Ванче а  Simple Smile ето го ''моят'' се появи - първият Бурак го харесвам, а вторият  Thinking ми е напълно непознат в сравнение с останалите предложения, но... пък ми е любопитно кой е  newsm78

# 496
Малко късно се появявам, но к'во да се прави- реал Rolling Eyes
Но тази вечер от предложенията на Ванчето  Hugстанах  #Crazy Много партньори (евентуални), много нещо  Sunglasses От всичките предложени дотук партньори, освен тези фаворити на Цвети  Peace на мен биха ми се понравили евентуално и тези варианти Peace  

А ние сме се наредили на опашка в очакване  hahaha

Скрит текст:
Peace

Днес и Линка Hug ни е качила снимка на Туба в Мадрид пред витрина на Арте Мадрид

На тази снимка момичето ни изглежда много щастлива Peace

Скрит текст:

Лека нощ!

Последна редакция: сб, 09 ное 2013, 00:44 от kanti

# 497
  Здравейте сладурки! При вас все още е приятно и топло.Радвам се,че нашата Туба все още ни събира,макар че аз рядко влизам в темата. Приятно е да видиш познати имена и да прочетеш топли думи.Браво на вас,запазихте темата!  Hug

# 498
  • Разград

Ванче ................ а вторият  Thinking ми е напълно непознат в сравнение с останалите предложения, но... пък ми е любопитно кой е  newsm78

Onur Tuna

# 499
  • Разград
Моя избор е Kerem Bursin - той може би ще се окаже откритието на сезона. Същият е на първата снимка в  пост 492.

# 500
  • Русе
Добро утро!  Hug

Любче  Hug снощи съм те изпуснала, добре завърнала!  Hug

А това, че все още сме тук и поддържаме темата е  Simple Smile - първо защото Туба го заслужава и второ ние така се сприятелихме, а и нови дружки си имаме  Simple Smile, та... контактуването явно ни доставя удоволствие  Peace

Нещо забавно и пъстро...  Laughing

Скрит текст:

Ванче  Wink и какво излезе - аз пак Онур избрах  Joy Joy Joy

А бе да си кажа пак - това да избирам по картинка партньор си е по-скоро забавление за мен, аз ще приема всеки / е, Thinking навярно, само да не ме разочарова де/.  Peace

# 501

Добро утро! Grinning Аз нали напоследък сънувам на руски, та за партньор на Туба избирам Данила Козловски Wink Мога да си ги гледам цял ден... не, че ще забравя да ям  Joy

Хубав ден! Peace Любче Hug

# 502
Добро утро и от мен в първия ден на уикенда!

Нали сме  bowuu на тема близнаци Peace
Скрит текст:

Цвети, Надин, Ваня, Любче Hug Hug Hug

Надин и на мен ми харесва Данила Козловски. Peace

Понеже прелитам набързо викам да ви оставя нещо за четене през деня  smile3502

Скрит текст:

Притча за вярата и подкрепата

Веднъж лъчът казал на Слънцето:

- Всеки ден прелитам над Земята и сгрявам всичко живо, но имам една мечта – да сгрея човешко сърце.

- Добре, можеш да дариш капчица от моя огън на едно човешко сърце, тя ще му помогне да стане велик творец. Но искам да избереш най-добрият измежду хората - казало Слънцето.

Полетял слънчевият лъч над Земята и се замислил: „Как да узная кой е най-добрият измежду хората?”

В този момент чул тъжните мисли на един момък: “ Пълен неудачник съм! Исках да стана художник, а съм бояджия. А девойката, в която съм влюбен, дори не ме поглежда!”.

- Ти имаш талант, младост и сръчни ръце! – възкликнал слънчевият лъч и го дарил с огъня си.

Пламнал слънчевия огън в сърцето на човека и го накарал да вдигне поглед. Взел четката и боите и така вдъхновено заработил, че клиентът му, който дошъл да нагледа как върви ремонтът в дома му, занемял от изумление: „Мислех, че сте бояджия, а се оказа, че сте истински творец!” – възкликнал той.

В това време лъчът се върнал при слънцето и виновно казал:

- Прости ми, сбърках! Забравих какво ми поръчи и подарих твоя огън на първия срещнат …

- Не, не си! Ти повярва в човека! А вярата и подкрепата отключват най-доброто у всеки.

Joy
Скрит текст:

Да озвуча малко темата Whistling

Хубав и релаксиращ ден ви желая!   love001

# 503
Уж нямаше да ме има до довечера, ама ей ме на отново  smile3534
А гледам, че вървим с уверени крачки към 2 страница Rolling Eyes
Един колаж от бг фейса, който ми хареса Peace

Скрит текст:
Mr. Green
Скрит текст:

# 504
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Поемам щафетата  Simple Smile, новини - йок, ама... красота бол  Wink

... че и с добавка музика.  Peace

И нещо от забавната колекция  Laughing

Скрит текст:

# 505
  • Разград

http://izleyiciplatformu.com/haber/708--the-balkans-say-ama-jok-bee.html

Превод с гугъл

Скрит текст:
Балканите се каже

"Когато ти задам един гражданин в тази област" Има твърде много турски около нас ", отговорът, което се е" AMA JOK BEE! "

След 600 години под турско робство империя, турците ни остави с над 10 хиляди турски думи, които използваме в ежедневието си реч, Тази област се състои от хора, които са мюсюлмани, православни и католици, но някои от обичаите и традициите, оставени от турците продължи днес сред всички нас.

Много години по-късно "турци" се върна отново, за да завладее нас, но този път като влезете в нашата плоски екрани и хола, но в добрия смисъл предполагам!

Което означава "добър път" на първо място бих искал да кажа, донесоха щастие заедно с тъга в нашето ежедневие, те ни накараха да преосмислим нашите действия, свържете отново с миналото, ни напомни истинските значения на приятелство и семейни връзки. Но най-вече донесоха малко светлина в сивотата на ежедневието! Без никакво проникване те ни накараха да видите истинското значение на религия, семейство, дълги изгубени ценности, вяра в хората, както и истинска несправедливост на живота! Привеждане на сълзите на отчаяние и радост в същото време, истински човешки истории, ежедневни събития в живота и отличното представяне в качеството на нашите турски актьори герой и героинята актриси. Те ни накараха да седят пред екрана на телевизора за 90 минути без значение на религия или политически възгледи, но изглежда, че не е бил променен през това време!

Всичко започна преди 3 години със серия "Bin Bir Geçe" (излъчен като Seherezade) в този регион. Sehrazat (Bergüzar Korel) ще опаковам багажа, след като тя е борбата с Онур (Халит Ergenç). той човекът, който би направил всичко и всичко, за да я накара да се чувстват добре и да покаже любовта си, но не винаги е успешно. За щастие двете всъщност женен разстояние от екрана и да имат щастливо семейство.

Тогава дойде прекрасна серия "Gümu ş "героинята на серията имаше същото име като самата серия родом от Афион. Gümü ş (Songul Oden) имаше проблеми се озовала в Истанбул и съблазни красивият Mehmet (K ı Vanc Tatl ı ТУ G ) и изпитанията и трудностите на брака им. След като дари една от собствения си бъбрек, за да спаси живота си, ние почувствахме облекчение и отпразнува щастлив край!

Може би най-силно впечатление и глобалната лудост за мен лично бяха поредицата "Аси" и "Ezel", две еднакво силни истории, но по такъв различни начини!

Първо "Аси" с красива природа на Антакия, страхотна история за любов и гордост. Може почти намали напрежението и мирис на трева и улова си гледаше с отворена уста към екрана. Голямата химия сред водещите герои ни гледате тези епизоди отново и отново!

Втори "Ezel" това ни отвя с невероятното си изпълнение на всеки един член на екипа. Историята на трагичната любов, която никога не може да намери своя път, незабравимия късно Тунджай Kurtiz, който играеше ролята на Рамиз Karaeski. На монолози и очакване на нов развой на събитията!

Тези прекрасни истории ни гладни за повече и сравняване на всеки нов със стария и неуморно търси същата тръпка усетихме преди!

Той направи нашите жени блян за следната последователност от събития и да направи мъжете ни малко ядосан и ревнува от турски актьори. Но това ще бъде просто поредното повторение, нищо повече, нищо по-малко, защото тези 600години очевидно все още има ефект върху жените умове!

Турски сериали е уловил вниманието на всяка жена зрителя в целия Балкански регион и мога да кажа, ние сме най-верните публиката всякога! Пътуването продължава и след тези 90 минути залепени на плоския екран в нашите всекидневни. Ние участваме в турския свят Дизи на дневна база, ние следваме новини, проекти, ние култура, режем, ние паста, превеждаме, да провеждат видео клипове, снимки, отворени страници вентилатор, насърчаване, гласувайте, да се бори, да направим много неща, всичко от любов и преданост към нашите турски милички!

Историите дават на зрителя с надеждата за по-добър живот и справедливост. Фактът, че без значение колко сълзи да хвърли в живота има нещо по-горе ни защитава. Тя дава комфорт на хората, които са в болка и страдание с трудности, показващи, че има някой някъде, който има същата съдба, но успя да оцелее по някакъв начин, той даде вяра в истинската любов!

Много реалистични описания на събития в серията ни накара да ви следват в продължение на години и с нетърпение очакват следващите проекти!

От желаещите колежанка тя един ден може да се ожени за Burak Özçivit, в една къща жена желае да бъде спасен от Mehmet Akif Alakurt, или може би всички дами от всяка възраст, които не могат да устоят на външния вид в топлите очи на Мурат Y ı LD ı R ı m. Но най-хубавото е, че всички ни много щастливи!

Турски сериали дори привлече вниманието на мъжете. Тези, които притежават меко сърце и чувство за романтизъм, както и тези без религиозни и политически пречки, които са се образували в главата си, любителите на силни житейски истории!

Те открили, любимите си герои, те са установили поразителни истории, и се оказаха в компанията на много жени чрез социалните мрежи и форуми! турски сериали е свързана голяма част от хората с еднакви интереси да обменят мнения, изразяват своите мисли и в някои начини да избягат от сивата реалност на живота!

Така че турски сериали определено спечели сърцата и ги гледах как е станало нашето ценно време. Те са направили някои свържете отново с техните турски корени, докато други са открият своите скрити таланти. Дори и някои все още продължават да са във вечна отказ на турската съществуването в тази област.

Но в крайна сметка всичко се свежда до едно нещо - "AMA JOK BEE" Имаме поговорка тук, когато някой пита човек от тази област, има твърде много турски изрази в "нашите" езици, отговорът е "AMA JOK BEE" (не съвсем), това е един и същ отговор, може да получите, когато се иска от хората да гледат турски сериали, те отговарят с "AMA JOK BEE (не съвсем), докато те всъщност не го гледа и няма да го призная!

Заключение ще бъде, че ние не само ги гледам, те са се превърнали в част от живота ни, а ние ги обичаме!

# 506
Здравейте!!! Hug

Чак сега ми остана време да се разпиша.Дано няма вече какво да се слага за зимата,че ми писна.
Снощи Линка Hugе минала на бързо за да ни покаже нова снимка на Туба.Хайде идвай си в
Бургас! Grinning
Любче Hug,добре завърнала се в темата!Аз съм една от новите дружки в ятото.
Цвети HugНадин HugКанти HugВаня Hug

И нещо от мен!

# 507
  • Разград

Ясемин и Есра

Скрит текст:

# 508
  • Русе
Злати, Ванче  Hug

А сега аз да сложа материал за разследване  Wink на нашите детективки и пътешественички  Simple Smile

Онур е пуснал вчера това в Туитър, та...  newsm78 загадката е къде ли точно са били СС?  newsm78

Къде ли се намира това ''чудо на Сан Мигел''?  newsm78

İnanmazsın, kızlı erkekli yemek yeniyo... pic.twitter.com/EMBbaCIIk7

# 509
  • Русе
И понеже през седмицата нямам много време за любимката си,  Wink днес се поразходих малко из нет-а и... видях неща, които сме пропуснали тук.

http://www.hurriyetdailynews.com/turkish-dramas-discussed-in-swe … amp;NewsCatID=381

Материалът е на английски, аз там разчитам на Гугъл и... май ''20 минути'' от януари тръгва и в Швеция  Simple Smile
Ей, ама не се научиха тези  hahaha европейци да избират силно рейтингови сериали  Joy Joy Joy

И още нещо, този път за Туба -

http://www.medyaninsultanlari.com/magazin/tuba-buyukustun-ailesi … ilyona-hayir-dedi

и преведено от  Wink Гугъл  ooooh!, ако схванете нещо де  Sad

Скрит текст:
"20 минути", след като номерът на около 10, 5 получил предложение Tuba Büyüküstün игрален филм "Искам да отделите време за семейството ми", каза той отхвърлил предложението.

Tuba Büyüküstün, играчът с честта Saylak жени през юли 2011 г. и е близнак бебе. Büyüküstün'ü отделя известно, че децата "No", каза общата стойност на строителните работи е £ 2,000,000 високоговорители

Аз мисля, че става дума 10 или 5 предложения / може би сериали и филми/, които Туба е отказала и на обща стойност 2,000,000 лири, но...  Thinking дали е така?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт