Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 190

• 61 880
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Злати, Ванче  Hug

А сега аз да сложа материал за разследване  Wink на нашите детективки и пътешественички  Simple Smile

Онур е пуснал вчера това в Туитър, та...  newsm78 загадката е къде ли точно са били СС?  newsm78

Къде ли се намира това ''чудо на Сан Мигел''?  newsm78

İnanmazsın, kızlı erkekli yemek yeniyo... pic.twitter.com/EMBbaCIIk7

Cweti, толкова мога да подскажа с помощта на Гуги:

http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=es&u=http: … D1280%26bih%3D854

Кой разбрал, разбрал... Wink Може да се види тук:

# 511
  • Русе
Злати, Ванче  Hug

А сега аз да сложа материал за разследване  Wink на нашите детективки и пътешественички  Simple Smile

Онур е пуснал вчера това в Туитър, та...  newsm78 загадката е къде ли точно са били СС?  newsm78

Къде ли се намира това ''чудо на Сан Мигел''?  newsm78

İnanmazsın, kızlı erkekli yemek yeniyo... pic.twitter.com/EMBbaCIIk7

Cweti, толкова мога да подскажа с помощта на Гуги:

http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=es&u=http: … D1280%26bih%3D854

Кой разбрал, разбрал... Wink Може да се види тук:

Охооо, Надин  smile3501  bouquet достатъчно е - значи нашите са си хапвали морски изкушения в Мадрид.  Peace

Няма нужда да знаем подробно менюто им,  Wink нали?  Simple Smile

# 512

Ya Seninle Ya Sensiz - ( Işıl Yücesoy ) - Arzu Gamze Kılınç

И от мен малко музика Grinning

# 513
  • Русе

И малко фенско творчество  Peace

# 514
Здравейте! Hug

Ваня,Цвети,Надин, Hug Hug Hug
За снимките и инфото.  bouquet  bouquet
Има 64еп.на ''АСИ''със субтитри.

# 515
Здравейте Hug

Хапвате си тапас, умувате колко предложения е отхвърлила Туба и продължавате да разглеждате желани партньори. И "стари' запленени птици пак са долетели. Любче, Рали, радвам се да ви видя Hug

Аз какво разбрах:
От януари в Швеция ще дават нов турски сериал, след като Son e бил приет с голям интерес. Не се споменава име, но  вероятно ще са "20 минути". Все още се водят преговори за него.

А Туба е получила 10 предложения за сериали и  5 за филми. Арабките превеждат, че Туба е отхвърлила 2 млн лири, за да бъде със семейството си.  

Интересно в нета вчера и днес се въртят толкова различни - млади и мастити, желани партньори, а колажи с Кенан И. - няма newsm78

И една класация за 10 топ турски актьори и актриси:

# 516
А това от мадридската фотосесия ли е newsm78

# 517
  • Разград
Интересно в нета вчера и днес се въртят толкова различни - млади и мастити, желани партньори, а колажи с Кенан И. - няма newsm78
И днес продължават с предложения за партньори, и той е един от тях.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 09 ное 2013, 21:26 от vania_e

# 518
  • Разград
Ванче а  Simple Smile ето го ''моят'' се появи - първият Бурак го харесвам, ...........

Скрит текст:

# 519
  • Русе
Ванче а  Simple Smile ето го ''моят'' се появи - първият Бурак го харесвам, ...........

Еех, Ванче   bouquet страхотно гифче!  Crazy

Толкова си подхождат и на вид, и като стил, браво на този, който ги е събрал.  smile3501

# 520
  • Русе
...

Аз какво разбрах:
От януари в Швеция ще дават нов турски сериал, след като Son e бил приет с голям интерес. Не се споменава име, но  вероятно ще са "20 минути". Все още се водят преговори за него.

А Туба е получила 10 предложения за сериали и  5 за филми. Арабките превеждат, че Туба е отхвърлила 2 млн лири, за да бъде със семейството си.  

И една класация за 10 топ турски актьори и актриси:

Баги  Hug извинявай, че по-късно реагирам, ама...  Wink нали трябваше да изгледам клипа  Peace

Та... за класацията и аз за тези първенци, вече за другите имам някои забележки, ама...  Peace

А за превода и аз така предположих, че става дума за различни проекти - сериали и филми.  Peace

Но... за парите, пък  Thinking кой знае за каква бройка или сума става дума точно, това са си все предположения, според мен.  Peace

# 521
Може ли да питам нещо?!!

Тази класация 10 топ турски артисти, кой я прави, тук в този форум или е извадена от някоя турска медия?
Сигурно ще ми се смеете, ама карай, ще го преживея Simple Smile

# 522
  • Русе
Може ли да питам нещо?!!

Тази класация 10 топ турски артисти, кой я прави, тук в този форум или е извадена от някоя турска медия?

Привет Хелън  Hug

Добре дошла при нас   bouquet

Тази класация е направена от някой фен, често попадаме на такива и ги гледаме по-скоро за сверяване на мненията или просто за забавление.  Peace

# 523
Цвети, първенците са и мои, та затова нямам забележки Peace А какви са твоите newsm78

Може ли да питам нещо?!!

helen.nona Hug Защо да се смеем. То и аз не знам кой я е редил класацията, вероятно някой фен newsm78

А Цвети, вече ти е отговорила Peace

Последна редакция: сб, 09 ное 2013, 22:30 от Bagi

# 524
Здравейте на всички макар и доста късно

С първенците съм съгласна и доволна,другите бих ги пренаредила по моя си класация.

Феновете търсят екранен партньор творят и снимки и класации.
А освен новите снимки в Мадрид Онур се грижи да сме информирани,(като няма папараци в Испания) Laughing
Поне от реклама има снимки.
За  Швеция дано да се потвърди кой е филма който ще гледат newsm78 .
Днес е бил богат ден на информация coolcool

Общи условия

Активация на акаунт