Добър невролог

• 1 070
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета,

Имам нужда от актуална информация за добри невролози в София, които успешно да могат да разчетат ЯМР. Съпругът ми е с главоболия, които се проявяват средно на 10-11 месеца и траят по 20-30 дни ежедневно. Поставиха му диагноза мигрена, не я лекуват, единствено се тъпче с аналгетици. Лошото е, че от известно време се появяват главоболия извън кризите, след които има малка подутина на главата, която изчезва до няколко часа. Подозирам, че е някой кръвоносен съд. ЯМР-то уж не показва отклонения. Моля за съвет за добри специалисти.

# 1
Ако е мигрена, неолексан върши чудесна работа. Но, ако е тензионно главоболие-не. Имаме семеен опит и в двата случая.

А колкото до добър невролог.....Не зная. Май трябва да добавим и старателен.

# 2
Здравейте!

Аз моля спешно да ме насочите към добър невролог в Бургас. Имам направление, което трябва да използвам за точния човек, защото за последната година е третото което личната ми даде за невролог и ако пак не попадна на точния за мен специалист едва ли скоро пак ще ми даде. Трябва ми невролог, който хем да си разбира от работата, хем когато дойде време за допълнително изследване да има направления, защото не мога да правя платени скенер или ЯМР.
Накратко проблемите са два - с главата - мъгла, болки, сънливост и на моменти краткотрайни заспивания, с някак болезнено събуждане след секунди /но не е епилепсия/, болки в гърба и кръста и пълна липса на жизнена енергия. За да мога да свърша каквото и да е се тъпча с кола и станах като наркоман, но пък тя вече не помага както преди, кафе не мога да пия, а леките варианти 3 в 1 обикновено не действат. И двата проблема са стари, но вече не мога да ги търпя, а и работата ми е умствена и с глава, която ми създава проблеми на моменти се чувствам като в кошмар, но не се събуждам от него.
Досега попаднах на невролог който веднага изписва шепа хапчета и друг който иска да помогне, но няма направления за скенер или ЯМР, а ЕЕГ-то макар и с някакви леки отклонения /които не разбрах какви са/ показва само че не е епилепсия, но не дава информация за проблема с главата.

# 3
vl, благодаря за съвета   bouquet

Рори72, пожелавам ти успех, за съжаление не мога да ти помогна в търсанато ти  Hug

Имате ли информация за д-р Зекин?

Ние правихме ЯМР в Токуда, там невролог определи главоболието като мигрена, но с този нов симптом не знам какво да мисля...

Общи условия

Активация на акаунт