Време ни е за промяна номер 150

• 11 963
  • 665
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Фели, направо имам чувството, че съм в кулинарния подфорум Mr. Green
Браво на момчетата, че слушат!
Наде, пропуснах да кажа пак, че са големи сладури момчетата Hug

# 586
  • софия
оф бе, още съм на работа  Crazy

# 587
  • гр. София
Фели да нагушкаш малките мишчици Hug

Уф гладна съм, отивам да прегледам какво има в хладилника. С тия рецепти дето размятате са трябва да се засрамя щот не ми съ готви.

# 588
да се запиша в юбилейната тема докато не сте я изписали с рецепти Whistling Whistling Whistling

пу и децата и мъжете съм опуснала Crazy

# 589
  • гр. София
Фели, много  Hug и  lovekiss за теб и малчовците!

# 590
  • София
Така....
Милке, честито ти онождане!  bouquet

Светко, добре е минал прегледа, странно ми е и на мен Q10 за лигавица newsm78, ама пий го, да навреди няма. За лигавица изпитано средство е Гинко билоба, само че трябва малко повече време да се пие.

Изпуснах Надините бебоци отново.

Готвите гледам, аз пък обичам да ям и ми личи. Mr. Green

Младежа от днес някакъв много особен ми дойде.

Джазко, реди се при Вожда. Hug

Аз днес продължих сагата, писах втори смс на Шефкетова, по-затрогващ от вчерашния, ама познайте дали ме отрази. Утре пак ще звъня по регистратурата, вече реших, че имам много страшни резултати и никой не иска да ми ги каже. Ядоса ме това, че всеки може да ме преглежда и аз все да се обяснявам какво правиме, ама не може всеки да ми каже резултата от биопсията, ми не са прави. Crossing Arms Изнервящо ми идва всичко това. Ама няма на кой да се оплача. Яд ме е , че нямам финикийски знаци за Турция, иначе бих изчепила с 200. Sad

# 591
Броколи, пилешко и сметана, таратор. Ша пиша дали е станало като в клиниката. Иначе и малко поизринах  newsm28 hang newsm551ironingп оследното за утре, скоро няма да има кво да обличаме  Mr. Green

# 592
Елдорадо, мензатова не ми се сменя Перси, веднга отговря или до няколко часа, маа ......

# 593
добре де, няма ли назначен някой друг да се занимава с тия въпроси с биопсиите. като стане готов резултата, пише се на едно листче и като се обади човека да му се каже  ooooh! това е егати късането на нерви. уж нова болница и стотина човека персонал и такива истории.

# 594
  • гр. София
Ел, пробвай с sms на Персенска. Може пък тя да те отрази.  Peace

# 595
  • София
Шоки, много ти хубава премяната.

А Перси, малко с нея не сме в много добри отношения, та надали ще ми свърши работа. newsm78
Ама по скоро тя ми е сърдита , а не аз на нея,  гледам да не и се мяркам, че ме недолюбва, пък не искам да я дразня. Mr. Green

# 596
  • София
Дзяк и от мен в юбилейната тема  Heart Eyes

Шоко, страшен аватар  Peace

Фели, за какво точно ги ползваш капките на Бах? Лекар ли те консултира, или ти сама четеш и прилагаш?

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 09:18 от Zazzy

# 597
  • София
Леле Зазии, бузка мамина куклена. Пу пу. Heart Eyes
Невероятна е.  bouquet

# 598
  • София/Стара Загора
 А добър вечер!  smile3525 newsm51

Аз докато изчета и тя темата ще свърши...този път доста бързо се справихте....ама то сигурно заради младежа, който премина днес от тук, но беше упътен в друга посока....

и децата изпуснах... и прашеца ... и с онождане не мога се похваля...и килограмите не вървят надолу...пълен застой smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

Обаче хванах малката принцеса...голяма сладурана...пу-пу-пу  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 599
Зази, много е пораснала Ивка и какви големи бузани има  Crazy
Да я нацелуваш от форумните и лели.

Общи условия

Активация на акаунт