Отговори
# 255
  • У Диспансера ...♥♥♥
Боже,как ме е перяла съчмата на моменти,направо си се чудя на акъла ,и как съм ги изнамерила тия песни малииии  Joy Joy Joy Туй с циганино цепи мрака направо  Joy Joy Joy

# 256
# 257
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъх,ми той за теб беше правен,ти я пожела тази песен  Heart Eyes Heart Eyes

# 258
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ееее вижте колко много бяхме по темата  Naughty Сега отивам да правя тъжния клип си порева малко ,че няма имам време идващите дни да го направя,а спешъл съм го обещала за май френд Гъбака  Naughty Joy Joy

# 259
  • София
Ха-ха-ха,ей това е един от любимите ти клипове Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тука няколко дни сме мани,мани,голям лиготия ни е налегнала Joy Joy Joy Mr. Green
Мислете за утре некое сериозно въпросче,че да сме по темата Laughing...Лелче newsm78 Hug

# 260
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Какво правихте вчера?
- Пихме!
- А какво е имало вчера?
- Пари!
Joy JoyКъде изчезнахте бе,да не припаднахте от смях някъде  Joy Joy Joy

# 261
  • Още у мъглата ...
Ееее вижте колко много бяхме по темата  Naughty Сега отивам да правя тъжния клип си порева малко ,че няма имам време идващите дни да го направя,а спешъл съм го обещала за май френд Гъбака  Naughty Joy Joy
Party Party Party Мерси, Ирка  Hug Heart Eyes Heart Eyes

А пък да се оплача начи, пак ми спря тока само за една минута, ама за да изгасне всичко и да ми се затворят всички джамове по компа, пфууу  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 262
знам,аз затова толко си го обичам  Heart Eyes ама и ревюто си тача много нали мъжа ми е там  Joy

# 263

и аз си чакам обещаното,ама йок  Joy Joy Joy Joy Joy

# 264
вай бе побъркаха сЪ http://medyanoz.org/haber/1032/Fanlardan-Askin-Yolu-Bir-Surprizi

# 265
  • Още у мъглата ...
знам,аз затова толко си го обичам  Heart Eyes ама и ревюто си тача много нали мъжа ми е там  Joy
Верче  Hug Ти лекинко си го отлюспила в последно време мъжо ти, ама викаш, нека прави сериали и пари, че то на гола либов не става  Mr. Green Joy Joy Joy

# 266
  • Още у мъглата ...

Да бе, купища медии са го отразили, общо взето почти всички познатите и непознатите ни електронни турски медии  Grinning

# 267
Верче  Hug Ти лекинко си го отлюспила в последно време мъжо ти, ама викаш, нека прави сериали и пари, че то на гола либов не става  Mr. Green Joy Joy Joy
ааа никак даже,просто не ви го споменавам  Naughty това че си приказвам за Слънчо и му се радвам не значи че съм си прибрала ноктите за Бу  Joy Joy Joy все пак и на мен ми трябва малко разнообразие значи той може с Фахрието,аз не мога тъй ли  Joy Joy Joy
те парите не са всичко ама са си и нужни...много харчи голям прахосник е ама нали си ги изкарва и аз мълча  hahaha hahaha доколкото мога и да мълча де

# 268
  • София
Ами искат си ги феновете Heart Eyes.
Габи, spoko
Аз ви изоставям,лека нощ Hug
Домани среща тук Mr. Green.
Верче, hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 269
  • У дома :)
Линче лека Hug Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт