Отговори
# 480
  • София
Габ  Heart Eyes Hug Hug Ренка  Heart Eyes Hug Hug и за свееее  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug ох мани, мани с 300 зораа  ooooh! #Crazy

# 481
  • някъде из Врачанско
      newsm51 newsm51 newsm51 Здравейте, днес е хубав ден, гледам,че имаме празник в диспансера
Илде, честит рожден ден, от здраве да не се отървеш, щастието да пърха в сърцето ти, усмивките да греят на лицето ти, надежда, вяра и любов да пълнят сърцето ти, мечтите да се реализират и всичко, което искаш да стане  bdbaloni bdbaloni
Скрит текст:
минавам като влака стрела, до после, лека дискусия

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 22:16 от pavlina ruseva

# 482
  • Още у мъглата ...
За мен си знаете какво е ФЕмир, така че ко да пиша, с колажчетата си отговорих  Party Party Party

Дани, е аз скромну  Laughing Heart Eyes Heart Eyes Но от сърце  Hug Grinning

Айде, аз зачезвам от студийцето, до довечерка  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

Ех, тоз Емко, не се нагледа  Mr. Green Heart Eyes

# 483
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Според мен любовта между Емир и Фериха я имаше на екран.Всичко беше толкава достоверно и истинско че чак всички който са гледали  серияла знаят какво е чувството да нямаш търпение да гледаш следващият епизод.Има химия и пеперуди който пърхат.
Но тази любов приключва в момента в който Фатих и компания #2gunfire #2gunfire #2gunfire
решават че така е най добре както от Кеча Трите Хикса подари на Рей шампионският колан че това било добре за бизнеса както и да е отклоних се...Жалко че не подариха на Фемир един щастлив финал.
В момента за мен любовта я има само на екрана.

Ох, ма Геле.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Сравнението ти кърти... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Пипе, Hug

# 484
Еми това ми дойде на акъла. Joy

# 485
Щом след толкова време след като изгледах сериала онлайн,тегля всеки път серии,които превеждате и си ги пазя на компютър.Гледам клипове с тях,колажи и т.н.Навремето започнах да пиша в тази тема за АФК (освен и другата)значи...за мен си е ясно. Досега не ми се е случвало с друг сериал Simple Smile

# 486
  • София
Вани същата работа, аз съм като пристрастена  Shocked ooooh! tooth  Heart Eyes  Hug Hug

Кукуу  Heart Eyes Hug Hug

Муцунки аз пак изчезвам  ooooh! ударих си един душ и айде па на ново  Confused ще цъфна по некое време за нощната проверка  Mr. Green , ехххх много ми е мъчно за вассссс  Cry айде цунки, гушки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 487
Вани същата работа, аз съм като пристрастена  Shocked ooooh! tooth  Heart Eyes  Hug Hug

Кукуу  Heart Eyes Hug Hug

Муцунки аз пак изчезвам  ooooh! ударих си един душ и айде па на ново  Confused ще цъфна по некое време за нощната проверка  Mr. Green , ехххх много ми е мъчно за вассссс  Cry айде цунки, гушки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хади до двечирка... Hug Heart Eyes Hug

# 488
  • Варненска клюкарка
По повод и повлияни от фенския клип за Ча и Ха, Ахуто и Инчилай (не знам така ли се пише на БГ - İncilay- лелята на Сехер) са се задействали да пратят съответно на Ча и на Ха туити с клипа (то не че те не могат да го видят в туити и без нарочното изпращане до тях, но все пак  LaughingGrinning
Най ми е интересна всъщност Ахуто, какво ли толкова се е променило, че си е сменила отношението към Хазал, защото и снощи беше пуснала туит с клипа и че много й е харесал и т.н. (пуснах ви го снощи)  Rolling Eyes Grinning
Или пък знае, колко много Чачи е искал Хазал да се върне в проекта, а и още иска да са близки, та тя сега му праща клипа, за да го изкефи:mrgreen: Grinning

Ей ги туитите  Grinning

ahu sungur ‏@ahusungur11h
http://youtu.be/TWqckLZZtKM  Çağataycığım seninde görmeni çok istediler:) Emek harcayıp, sevgiyle yapmışlar.öperim canım kardeşim @cagatayulusoyy

İncilay Şahin ‏@incilaysahin17h
Aşkın Yolu Bir-Tanıtım / Fan Yapım: http://youtu.be/TWqckLZZtKM  @youtube aracılığıyla @HazalKaya110 izlemelisin müthiş olmuş yine feci kıskandım)

Габи  Hug, мисля че и двете са без проекти след AFK, и сега се мазнят, ама тяхното поведение е забелязано и явно не ги искат Mr. Green

Ахуто, че се мазни е ясно, но Инджилай-Сахерската леля нямам спомен да е обиждала Хазал, даже често и пожелава туй-онуй в Туитър и май само хубаво се изказва за нея...една от малкото общи снимки на Ч и Х е с лелята. Виж другата леля -на Фериха  (Айшегюл нам си ква си) ,  я плюеше из медиите и където свари другаде Peace Снощи писах, че не знам как точно я озапти но Денис/Санем, която много обича Х и Ч по някакъв начин повлия на Ахуто и онази спря да плюе Хазал и запя точно обратната песен Peace

# 489
  • Варненска клюкарка

Направо си вика "Малииии, кУ ми паднИш, ко ща прая да знайш"

Сефте Laughing то толкоз кадри има къде я гледа, а на някои и я подпира Joy

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 22:44 от Беллора

# 490
Аз пък не разбирам защо екипа актьори трябава да се плюят? newsm78
Нали работят заедно...какво е това нещо?

Аз не, че вдевам толкова за кво иде реч, аме рекох да се намешам у кючека. Laughing

# 491
Слънце  Hug

# 492
  • в подножието на планината

Благодаря на всички момичета за пожеланията! Heart Eyes Да не изброявам, че ще пропусна някого... Rolling Eyes

Габи, Hug ФЕмирското колажче си го взех...много е готино...Благодаря!  bouquet

Каква е тази шумотевица отново покрай ФЕмир?!...  Не могат да ги забравят феновете и това е...като си помисля и как ще ги забравят като новите им партньори са ...мале мила... Sick

ФЕмир за МЕН са явление...няма друга такава двойка... Heart Eyes

# 493
Айде още едно ФЕмирче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Малиииии, Божествен колаж. Heart Eyes   bouquet
Ивче, това, че Хазал е участвала и в ЗП, и в АФК както си написала, и т.н., мисълта ми беше, че тя е спомената, като двойка в АФК, но не и в ЗП, това имах в предвид.

# 494
  • София
Аз пък не разбирам защо екипа актьори трябава да се плюят? newsm78
Нали работят заедно...какво е това нещо?

Аз не, че вдевам толкова за кво иде реч, аме рекох да се намешам у кючека. Laughing

И аз се чудя, защо са се плюли като ц****** т.е. да кажа роми по европейски  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт