Отговори
# 45
  • София
Дръж се ,Диди,хапни,че то само на форум не съ живей Mr. Green.Викаш днес честитката за флейтистката добре ти се е отразила Hug
Наде,тя както каза Габи ,Йоанчето беше в туитър преди малко и каза,че ще дойде по-късно дано го види Hug.
Зиз,добро утро,хапни и ти,пийни нещо и дано да станеш още по-добре Hug

# 46
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизунче, ми със сигурност не си помислих, че си отишла да пиеш кафе в Пирогов, Rolling Eyes добре, че ти си ОК.
Йоанчееее, знам, че те няма в момента, но дано, като се появиш да прочетеш поста ми.
Качиха 4 серия на ПО за теглене.
Наденце, Hug и през ум не ми е минало, че си помислила, че съм отишла на кафе...добре съм мило. Hug Heart Eyes Hug
Само дет щех да бием една от администрацията...ама бошвер... Joy Joy Joy Joy

# 47
Зизуни ко ти е бе мило ми нарцисче  Hug бързо да ти минава  Hug

Галеее Рюнее ко гледате вие а  Joy търся си сериал номер 11 в колекцията я споделете набързо за какво иде реч  Joy Joy Joy

# 48
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Галеее Рюнее ко гледате вие а  Joy търся си сериал номер 11 в колекцията я споделете набързо за какво иде реч  Joy Joy Joy
ВериЧ,  Hug
Скрит текст:
чувствам се така, че ако не ползвах спешъл средства, щех да помисля, че съм бременна... Joy Joy Joy Joy Joy

# 49
Дръж се ,Диди,хапни,че то само на форум не съ живей Mr. Green.Викаш днес честитката за флейтистката добре ти се е отразила Hug
Наде,тя както каза Габи ,Йоанчето беше в туитър преди малко и каза,че ще дойде по-късно дано го види Hug.
Зиз,добро утро,хапни и ти,пийни нещо и дано да станеш още по-добре Hug
Линче ,много добре ми дойде ,хапнах  а утрИ шЪ пия кафе под звуците на флейтата  Mr. Green ама в нормален час  Joy Joy Joy

# 50
Вяра Laughing NCIS: Los Angeles  Peace

Ох махнаха  я тая гад ooooh! това неможе да ръководи екип началник ми я турили Shocked

# 51

ВериЧ,  Hug
Скрит текст:
чувствам се така, че ако не ползвах спешъл средства, щех да помисля, че съм бременна... Joy Joy Joy Joy Joy
ех дори и с болежки пак хумора ти е на лице  Mr. Green  Hug

Вяра Laughing NCIS: Los Angeles  Peace

Ох махнаха  я тая гад ooooh! това неможе да ръководи екип началник ми я турили Shocked
благодарим..ще го погледна   bouquet

# 52
Тоя сериал май нещо като От местопрестъплението  newsm78

# 53
  • Варненска клюкарка
Прочетох, на Денис Оур изказването за Хазалчето Heart Eyes
И аз почти нищо не разбрах, но тонът ми изглежда много мил, а в началото , даже е нежен- за едно малко момиче, очите и  и т.н.  Heart Eyes
Между другото макар, че почти нямат общи снимки (2-3 май) Денис много си я обича и беше единствената дето каза публично "стига" на обидите по нейн адрес. Не знам какво каза тогава на Ахуто, но онази спря да плюе Хазал и даже май ги събра и сдобри Wink

Тя Денис  и Чачко много си обича и с него няма много снимки, но беше една от малкото, които не му обърнаха гръб по време на наркоскандала. Тя пое и мениджърските функции, когато се скараха окончателно със Селин...предполагам, че тогава никой не искаше да се занимава с него- вероятно е изглеждал бита карта, а Денис направи страхотно изказване в медиите и не го остави съвсем да потъне Heart Eyes

пп Зизункооо Heart Eyes липсваше ми хуморът ти днес, за малко даже да питам къде си, ама изчаках и ето те  Wink

# 54
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гица Убавица ,била Надето  Joy Joy Joy Joy

# 55
Ваш'та леля...само Убавица, #Sillyбез Гица. Joy
Ивче, това е то да си истински приятел на някого и Денис доказа, че им е, и на двамата.

Скрит текст:

# 56
само записче и изчезвам на гости Heart Eyes по късно ще съм бурда Hug

тенкс на всички за йени крилото  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 57
Подобно на ОТ местопрестъплението само че е малко различно разследват но и са нещо като тайни агенти в смисъл влизат под прикритие и тем подобни и най вече се занимават с престъплениа свързани с военни,пехотинци и тем подобни.Готин е сериала има какво да се гледа.

# 58
  • Варненска клюкарка
Едно много сладко клипче

# 59
Между другото макар, че почти нямат общи снимки (2-3 май) Денис много си я обича и беше единствената дето каза публично "стига" на обидите по нейн адрес. Не знам какво каза тогава на Ахуто, но онази спря да плюе Хазал и даже май ги събра и сдобри Wink

Белорка би ли казла коя е тази Аху дето е плюела Хазал ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт