Отговори
# 60
  • Още у мъглата ...
Вкарват този нов за АСК актьор - Kenan Ece , изглежда вече доста по-сладурски  Grinning

Не заменя някого, а се включва в актьорския състав (ех, ако можеше да замени  Mr. Green).
Не съм разбрала какъв ще е точно, нещо с гуги каквото от един туит разбрах е, че май е старото гадже на Шебнем  newsm78 Ама не е много сигурно какво съм разбрала, защото мисля, че някак трябва да го врътнат и през Хазалка, може би  newsm78
Ще видим  Mr. Green

Погледнах за него и мернах един клип от някъв филм, в който е играл и е малко космарляк (щото беше клип в легълце  Mr. Green), през 2010 са го водели като секси актьор  Laughing

Тук дето сте си сериалки от години може би го знаете, но аз не, та затова погледнах малко да го видя в действие  Laughing

# 61
# 62
Вкарват този нов за АСК актьор - Kenan Ece , изглежда вече доста по-сладурски  Grinning

Не заменя някого, а се включва в актьорския състав (ех, ако можеше да замени  Mr. Green).
Не съм разбрала какъв ще е точно, нещо с гуги каквото от един туит разбрах е, че май е старото гадже на Шебнем  newsm78 Ама не е много сигурно какво съм разбрала, защото мисля, че някак трябва да го врътнат и през Хазалка, може би  newsm78
Ще видим  Mr. Green

Погледнах за него и мернах един клип от някъв филм, в който е играл и е малко космарляк (щото беше клип в легълце  Mr. Green), през 2010 са го водели като секси актьор  Laughing

Тук дето сте си сериалки от години може би го знаете, но аз не, та затова погледнах малко да го видя в действие  Laughing
тоя определено е сладурче в сравнение с останалото мъжко присъствие в АШК

# 63
Абдалито  Hug Ахуто е тази която играеше майката на Емир

# 64
Наде що слагаш тоз убавец Mr. Green в скрит текст Laughing

Тоз симпатяга съм го гледала в един сериал ама му забравих заглавието Rolling Eyes и в момента го дават по диема събота и неделя Laughing играе гадняр Laughing
Сетих се LaughingМлечния път Peace

Абдалито Laughing Ахуто е Айсун Peaceмайката на Емир #2gunfire

# 65
  • София
Между другото макар, че почти нямат общи снимки (2-3 май) Денис много си я обича и беше единствената дето каза публично "стига" на обидите по нейн адрес. Не знам какво каза тогава на Ахуто, но онази спря да плюе Хазал и даже май ги събра и сдобри Wink

Белорка би ли казла коя е тази Аху дето е плюела Хазал ?  newsm78

Актрисата, която играе майката на Емир в АФК.

# 66
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Joy Joy Joy Joy Joy

# 67
Абдалито  Hug Ахуто е тази която играеше майката на Емир

Аууу айде да не казвам какви и ги мисла на тази  Twisted Evil

# 68
# 69
# 70
  • Още у мъглата ...

О, дааааа, така праи Ренка, кат някой не слушка  Joy Joy Joy Joy

# 71