Отговори
# 75
  • Още у мъглата ...

hahaha hahaha hahaha

Лека вечер от мен,сладуркии,до утре  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Къде забегна бе, Дани  Hug
Лека вечер  Hug

# 76
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Габо, не ми е минало още, ама кво ми пука...преместих си го в десния крачол. Joy Joy Joy

# 77

hahaha hahaha hahaha

Лека вечер от мен,сладуркии,до утре  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Дани  Hug лека вечер и на теб  Heart Eyes

# 78
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy

# 79
  • Още у мъглата ...
Габо, не ми е минало още, ама кво ми пука...преместих си го в десния крачол. Joy Joy Joy

И това е решение  Joy Joy Joy

# 80
  • Още у мъглата ...

smile3521 smile3521 smile3521

# 81
Този, ще е бивше гадже на Шебнем и съм го гледала в Млечния Път, но не го и догледах, защото много бозав ми се стори сериала.
Промениха ми се плановете и в Петък няма да пътувам. Rolling Eyes

# 82
и аз я спазвам много стриктно  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 83
  • Варненска клюкарка
Ауу този Кенан Едже,дето го спрягат за АШК е много сладък. Heart Eyes Гледала съм го в Млечния път-много беше хубав там и сега като се замисля на вид беше гъзар и изглеждаше като по-голям брат на Емир направо. Макар, че играеше лошия в историята...абе супер си беше... Готин та дрънка- дано да го врътнат наистина през Азра Laughing Ей усетили са се но късно. В заглавието е Керем, а какво щеше да е суперско този да е главен. Вади един секси поглед... Heart Eyes

Аз продължавам да съм в недоумявам като знаят, че сериалите се гледат предимно от жени, на какво са разчитали вкарвайки тези двамата в главните мъжки роли. Та аз се моля да не я прегръща и да не я целува никой от тях, че ще ми трябва кофа (даже три Sick) пълен ужас са ми, истински кошмар. Дано да поизвъртят така историята и новия да бъде за Азра Praynig

пп Абдалито, сега видях въпроса, но са отговорили преди мен  Hug

# 84
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy

# 85
# 86
# 87
Рену, тва за тебИ Laughing

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy

# 88
# 89
  • Още у мъглата ...
Ауу този Кенан Едже,дето го спрягат за АШК е много сладък. Heart Eyes Гледала съм го в Млечния път-много беше хубав там и сега като се замисля на вид беше гъзар и изглеждаше като по-голям брат на Емир направо. Макар, че играеше лошия в историята...абе супер си беше... Готин та дрънка- дано да го врътнат наистина през Азра Laughing Ей усетили са се но късно. В заглавието е Керем, а какво щеше да е суперско този да е главен. Вади един секси поглед... Heart Eyes

Аз продължавам да съм в недоумявам като знаят, че сериалите се гледат предимно от жени, на какво са разчитали вкарвайки тези двамата в главните мъжки роли. Та аз се моля да не я прегръща и да не я целува никой от тях, че ще ми трябва кофа (даже три Sick) пълен ужас са ми, истински кошмар. Дано да поизвъртят така историята и новия да бъде за Азра Praynig

пп Абдалито, сега видях въпроса, но са отговорили преди мен  Hug

Ох, Белорче, права си, че тоз Керем е в заглавието на АСК и незнам как ще го извъртят толкова, но се надявам някак да са го поизмислили, след като го вкарват  newsm78
Защото наистина страшна работа с тоз Керем  Sick В интерес на мойта истина, Джан е стъпала над Керем, като възприемане, но пак не ми е точнУ  Mr. Green
Този щял да се казва Хакан (Hakan Yıldız) в сериала  Joy Joy
Ами да видим кво ще го накъдрят сценаристите Laughing, като продуцентите не са гледали в началото  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт