Отговори
# 420
  • У дома :)

Милена и Чаатай   Whistling Party Party Party Party

# 421
  • Варненска клюкарка
колкото стаийки излязоха от снощи в  различни медии за Хазал и Чаатай Blushгеджето да не са по назад и те с хабер от днес Joy Joy Joy Joy  http://gecce.com/yazarlar/ozel-haber/hazal-kaya-ve-cagatay-ulusoy-ayni-dizide искат си ги феновете и това еееееееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Жани Hug искаме си ги я  Wink Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама прави ли ви впечатление, че точно тази седмица направо изригнаха сайтовете с подобни статии , снимки, видеа... И особено онова видео, микс от сериалите на двамата Heart Eyes Че и в социалните мрежи не се спират нещо и творят ли творят Whistling
Мен ако питате, не знам от къде го изсмукаха този рейтинг,(казвам го, защото почти до 23 ч. рейтинга беше 5 и нещо- има го отразен и в другата тема) но последната серия на ПО провокира гореописаните неща и съм сигурна, че ги втриса създателите и от това което се появява по сайтове, и соц. мрежи...  
В следващата серия очаквайте целувката на века между Ча и Се- шИ ни Овиснат мандибулите, дето се вика #Shocked tooth

# 422
колкото стаийки излязоха от снощи в  различни медии за Хазал и Чаатай Blushгеджето да не са по назад и те с хабер от днес Joy Joy Joy Joy  http://gecce.com/yazarlar/ozel-haber/hazal-kaya-ve-cagatay-ulusoy-ayni-dizide искат си ги феновете и това еееееееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Жани Hug искаме си ги я  Wink Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама прави ли ви впечатление, че точно тази седмица направо изригнаха сайтовете с подобни статии , снимки, видеа... И особено онова видео, микс от сериалите на двамата Heart Eyes Че и в социалните мрежи не се спират нещо и творят ли творят Whistling
Мен ако питате, не знам от къде го изсмукаха този рейтинг,(казвам го, защото почти до 23 ч. рейтинга беше 5 и нещо- има го отразен и в другата тема) но последната серия на ПО провокира гореописаните неща и съм сигурна, че ги втриса създателите и от това което се появява по сайтове, и соц. мрежи...  
В следващата серия очаквайте целувката на века между Ча и Се- шИ ни овиснат мандибулите, дето се вика #Shocked tooth

Само да не й текне па с.....ла чи да не им увисни на продуцентите Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 423
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя тая целувка,ще е събитието на века просто  Joy Joy Joy

# 424
  • В света на мечтите... ❤
Туй последно вече  Peace

# 425
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зиз,работим по въпроса  Mr. Green МилЧа съкратено от МиленаЧа  Joy
Така е...Нарцисизма ти е поразителен Joy Joy Joy

Ай аз бегам..

# 426
Привет и на другите Hug Hug Hug

Наде за апчито ми newsm51 и за Хандето newsm51

Зиз дано всичко е наред Hug

МилЧа newsm18 newsm18 newsm18МилЧа newsm18 newsm18 newsm18МилЧа newsm18 newsm18 newsm18

# 427
Дани  Hug големи красоти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зиз  Hug

# 428
  • София
Дани,двай,давай,няма последно Naughty
Оооо,айде целувка да има да видим сега със Серенайката как ше се цунят,нямам търпение,тя сигурно също.....За Чаатай обаче не съм убедена....то после ще ни я навират в лицата,та ще ни се догади от нея Rolling Eyes.
Айде аз отивам да наня,лека работа на работещите,а на айляците ,приятно мързелуване Hug
Релаксче,МилЧа hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 429
Рени Измирзаглува  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 430
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes

# 431
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 432
  • В света на мечтите... ❤
Линче,туй за теб специално и спирам,че ви досадих  Hug Hug Hug

# 433