Отговори
# 450
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз съм на мнение,че ЗейКер са къде къде по от фемир  Naughty
Екзактли! Peace

Аз си додУх, ама нищо не разбрах...ше съм напрегната ощИ дълго времИ... Crazy Crazy Crazy
Дреме ми...местим си го у десния крачол. Joy Joy Joy

# 451
  • В света на мечтите... ❤
Екзактли! Peace

Аз си додУх, ама нищо не разбрах...ше съм напрегната ощИ дълго времИ... Crazy Crazy Crazy
Дано,да няма нищо сериозно  Hug   love001   Hug

# 452
  • У дома :)
Екзактли! Peace

Щом нищо ни си разбрала значи нема нищУ Peace Hug Hug Hug Hug

# 453
Зизун, как така нищо не си разбрала? newsm78

# 454
  • У Диспансера ...♥♥♥
За мен не са като ФЕмир,но са ми най-близко от всичко ,което гледах до сега до техния образ,не като характери,а като двойка говоря,аз съм се примирила,че двойка като ФЕмир почти е невъзможно да изскочи  Crossing Arms

# 455
Кое е по специалното на Фемир  newsm78

# 456
За мен не са като ФЕмир,но са ми най-близко от всичко ,което гледах до сега до техния образ,не като характери,а като двойка говоря,аз съм се примирила,че двойка като ФЕмир почти е невъзможно да изскочи  Crossing Arms
+1
Точно така, но поне това Дизи ми е най-интересно от сегашните.

# 457
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кое е по специалното на Фемир  newsm78
То си е усещане,не може да се опише,лично аз не мога да го опиша ,факт е ,че една тяхна сцена съм я гледала толкова много ,без да ми писне,и винаги ми е въздействала ,сега вече не толкова,но пак си ми въздейства ,не отричам че Зейкерчетата също са много добри,и като двойка си пасват идеално  Heart Eyes За всеки е различно,за теб не са специални ,не си видяла нищо специално в тях,за мен са си и винаги ще си бъдат  Peace

# 458
За мене пък в Гюнеша има такава химия от образи дето даже не са заедно, че направо ми изтръпват петите... Crazy
Фемир са си Фемир и не са някакъв уникат.
Има и други двойки които определено не им отстъпват по химия и игра на тази химия.
Изобщо Фемир не ги приемам като някакво явление. Да, филма е прекрасен, обаче за мен това беше филм за борбата на едно момче за едно момиче, което промени себе си в името на любовта.
И в същият момент ни разказаха за едно момиче, дето почти нищо не промени за това момче. Е, резултата е налице...

# 459
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хайде мятам се на стъклата,но с огромно нежелание,до след няколко часа  ooooh!

# 460
  • В света на мечтите... ❤
Хайде мятам се на стъклата,но с огромно нежелание,до след няколко часа  ooooh!

Лека работа,Ирче  Hug

# 461
Точно така е Ирче, то си е лично усещане за ФЕмир, което няма как да важи с пълна сила за всички ни, защото е строго индивидуално усещането, но и ЗайКер са ми сладки.
Зизу, с първото изречение на последният ти пост съм много, ама много съгласна.....а какво остава пък като са заедно. Crazy

# 462
  • Варненска клюкарка

Да, но при двете ББ тя няма мешания в статията, като двойка за разлика от ФЕмир в АФК.

Наде, би ли пояснила, това изречение, че не можах да разбера за какви мешания става въпрос newsm78

Колкото до слънчовците, на мен също най-ми харесват те от новите сериали, но не могат да ми заменят усещанията, които ми причиняват Фемир. Да сериала е динамичен, имат много общи  и доста по-продължителни сцени от Фемирските, но не са ми достатъчни нещо Wink Гледам ги с удоволствие, но не е същото като при ФЕмир- при вторите усещам любовта във въздуха около тях, а при ЗейКер не .Фемир, мога да ги гледам безброй пъти в някоя  сцена и няма да ми писне...такова нещо с друга двойка не ми се е случвало Crazy

# 463
Абе, Белче...Слънцата като се цунаха и настъпи края... Crazy Crazy Crazy
Това пък аз съм го виждала като въздействие лично за мен само при още една двойка...Делена.
Като разбира се това си е моето усещане, ама рекох да споделя. Laughing

# 464
  • Още у мъглата ...
Дорде ви изчета и сте се разотишли  Whistling
Ама да си кажа  Grinning
Дани  Hug Heart Eyes Heart Eyes Ама много грозота, ама мнооооооооооого  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Страшно харесвам ефекта на олд снимки или на дърво  Hug Hug Hug
Всеки ден си има по някой развихрил се в колажите  Party Party Party
Ирка и тя да не остане по-назад и тя загрозявала, та загрозявала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51

Ама пък ФЕмир са си благодат за колажи, имам чувството, че и на пластмасова чаша да ги лепна, пак ще е красив колажа  Heart Eyes Heart Eyes

И да не остана много назад, че нали съм си Нарци, да грозна и аз  Laughing Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт