Отговори
# 600
  • В света на мечтите... ❤
Жани  Hug Heart Eyes отиваш да слънчасваш ли?  Laughing
 Лека нощ и сладки сънища smile3524

Ди  Hug ,ми предай се и ти на слънчевата радиация де,недей се опъва кат магаре на лед  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 601

Много е хубава,Ирче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз,тази негова много обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Тая колко отдавна не съм я слушала и сега се накефих на макс  superuu

http://www.youtube.com/watch?v=Bg59q4puhmg

Гале,лека Hug
Ирка,ами.......ммм....не я знам Blush Blush Blush
Ееее тая беше голям хит  Whistling Whistling

Дам,голям хит  newsm44 newsm44 newsm44
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 602
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

# 603

Ди  Hug ,ми предай се и ти на слънчевата радиация де,недей се опъва кат магаре на лед  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дани , твърдо Не Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green пазя сЪ ,мама ми заръча да сЪ пазя от слънцето за да не изгорЯ  Joy Joy Joy Joy чИ било мноУ вреднУ  Mr. Green

# 604
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много го харесвам Орлинчо

# 605
  • София
Пууу,тази и "Черно и бяло" ги знам newsm68 newsm68 newsm68
Що бе Диди,това зеленото озъбеното дет си го наредила толкоз много ме кара да си мисля,че май слънчасваш тайничко,ама не си признаваш gydi

# 606
  • У дома :)
Тая вечер интернета ми е  Sick А и лаптопа ми се сбъгяса/нъл тъй се казва/ Mr. GreenДо ся го лекувах,ма успех Party Party Party

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 22 нови отговора. Shocked #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 607
Пууу,тази и "Черно и бяло" ги знам newsm68 newsm68 newsm68
Що бе Диди,това зеленото озъбеното дет си го наредила толкоз много ме кара да си мисля,че май слънчасваш тайничко,ама не си признаваш gydi
Тц,аз съ пазя  ощИ   слънцето  Joy Joy Joy newsm08

# 608
  • У дома :)
Линче
Скрит текст:
Аз съм Галина, но си избрах Елина/дъщеря ми се казва така/А иначе първоначално бях serena_bg ама нали напомня на онуй нЯщУ Mr. Green и го смених Peace

# 609

Дани , твърдо Не Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green пазя сЪ ,мама ми заръча да сЪ пазя от слънцето за да не изгорЯ  Joy Joy Joy Joy чИ било мноУ вреднУ  Mr. Green
Нема се пУашиш копеУе,ше се намажеш с фактор 100(ако има такъв  Mr. Green ) и лягаш да се печеш активно  Joy Joy Joy

Ели Hug Hug Hug радвам се,че си успяла да си съживиш лаптопа,че моя комп още е в операционната,нещо няма донори за органи още  ooooh! ooooh! ooooh!

# 610
Тая вечер интернета ми е  Sick А и лаптопа ми се сбъгяса/нъл тъй се казва/ Mr. GreenДо ся го лекувах,ма успех Party Party Party

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 22 нови отговора. Shocked #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

моя шЪ го пращам на дофтур в четвъртък че е много болен  Sick

# 611
Линче
Скрит текст:
Аз съм Галина, но си избрах Елина/дъщеря ми се казва така/А иначе първоначално бях serena_bg ама нали напомня на онуй нЯщУ Mr. Green и го смених Peace

На онуй нящо вика  Joy  ко ли пък ше е туй нящу  newsm78  Mr. Green

# 612

Тука на епидемия ми намирисва  Thinking  има компски грип  Joy Joy Joy

# 613

Нема се пУашиш копеУе,ше се намажеш с фактор 100(ако има такъв  Mr. Green ) и лягаш да се печеш активно  Joy Joy Joy

Ели Hug Hug Hug радвам се,че си успяла да си съживиш лаптопа,че моя комп още е в операционната,нещо няма донори за органи още  ooooh! ooooh! ooooh!
newsm78 нема такъв фактУр 100  зутай нимоа съ опна на туй слънцИ кат вЪ гледам как стИ изгУрели  Joy Joy Joy Joy

# 614

Тука на епидемия ми намирисва  Thinking  има компски грип  Joy Joy Joy
аз  фанаф  грип от мама ама сига съм съ затворила у клетката дан излизам   Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт