Пазаруване от Aliexpress.com 12

• 40 922
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Order Number:
60303130365239
Status:
Transaction Closed
Reminder:
Your order has been cancelled for security reasons. The fund for this order hasn't been deducted by AliExpress. However, some banks may hold this payment, and the bank will reverse the payment for up to 7-10 working days before releasing back to the card holder. To avoid order cancellation in the future, please submit a claim for payment verification.
ReAdd To Cart   Want to Claim

много често получавам това съобщение
и незнам какво да правя

Ами то си пише какво да правиш.

Днес се снимах с червената рокля облечена, съблечена, всякак...и сега не мога да намеря кабела да кача снимките  Confused Явно ще е утре сутрин.

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 22:29 от NBM

# 166
# 167
Поръчвал ли е някой тези магнитни пръстени за отслабване newsm78

# 168
  • Пловдив
Аз пак ви изтървах  ooooh!

# 169
Здравейте,моля ви кажете ми какво да правя.Току що писах и на алиекспрес,но ако ви се е случвало.
Значи канселираха ми поръчката за едно яке, никид каза,че е защото продавача е измамник,най - вероятно.Та минаха вече почти две седмици поръчката вече е със статус Status: Transaction Closed
но нямам пари в картата.Колко трябва да чакам,има ли проблем или...?  Praynig Praynig Sad

и при мен така се получи в момента...чакам си  Thinking Предния път ми ги върнаха на следващия ден ,а сега няма никой още в картата  Tired

Тази малката джаджа за какво е  Rolling Eyes на кафето,на компютъра..телефона  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 170

ъхъ - никакъв ефект при мен, след първия месец спрях да ги нося

# 171
Да питам нещо и после започвам да отговарям  Wink Случвало ли ви се е да имате поръчка със статус Your payment is being verified, а същевременно китаецът вече да ви е дал тракинг номер? Никога не ми се е случвало подобно нещо и се зачудих  newsm78 . Обикновено първо минава плащането, после започва да тече срокът за обработка на поръчката и чак тогава в някакъв хубав момент се включва китаецът с тракинг номер и започва да си тече срокът за доставка. Тук още плащането не е минало, а вече имам тракинг  Shocked

Аз да дам отзиви за това нещо:
http://www.aliexpress.com/snapshot/271550530.html
Писах на продавача, че си искам парите - да видим Peace

Успех! При мен с един парцал с много подвеждащо описание от Али ми върнаха парите, а продавачът до последно не пожела да си признае грешката. Така че, ако си си в правото, не се отказвай.

има ли ножчета за самобръсначка Gillette M3 Power-тази зелената с вибрацията?Ако някой е срещал да пусне линк
На ММ му поръчахме такива http://www.aliexpress.com/snapshot/268075855.html, 1 към 1 са с оригинала, обаче още не се е обръснал с тях и не мога да дам по-конкретен отзив. Напиши в търсачката само m3 power и излизат ножчетата, ето едни http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-16-PCS-GL-M3-Razor- … h/1062515536.html

Червеното е доста ярко, иначе роклята е хубава, но аз нещо не мога да се приема с този цвят. Ще я продам и ще взема черна, пиши като я получиш дали е хубава.

Ще пиша Simple Smile Аз обичам ярко червено, така че за цвета съм ОК, обаче много се притеснявам дали ще ми стане  ooooh! Взех 2 ХЛ, да видим какъв ще е резултатът. Чак се чудех за 3 ХЛ дали да не си взема.

Аз получих бежова, но съм се надценила голяма ми е  Embarassed иначе е супер
Моля те кажи кой размер си взела и какви са му мерките   bouquet А понеже и аз исках бежова, да си имам от 3те цвята по една, ще споделиш ли дали прозира (само това ме спря да я поръчам в този цвят)?

Amazing Amazing като имаш време пиши за роклята как е и от коя дата ти е .И аз чакам такава.
Разбира се, само кажи за коя точно рокля, защото не можах да разбера за коя питаш  Wink

Така, ето и обещаните отзиви за последните получени неща:
http://www.aliexpress.com/snapshot/267597540.html - много ми харесва! Материята е леко еластично памучно трико, цветовете са хубави, не прозира. Тънка е, за пролет-лято.
http://www.aliexpress.com/snapshot/267597541.html - и тази ми хареса, съвсем леко прозира обаче, имайте го в предвид. Червеното е ярко.

Моята е XL, цветът е много приятен, материята също и изобщо не прозира. Мерките са рамо 40 см., бюст 91 см., ханш 101 см., дължина 95 см.

# 172
  • Ямбол
кака_сийка[/bбеше ми поръчка за съфорумка от тук,ако чете и желае,може лично да сподели и покаже,тя писа,че е доволна.аз само бегло погледнах и пратих.

jacomoа защо всички са завършени,ти си ги потвърдила ли?Поръчка се потвърждава едва,когато получиш и видиш,че всичко е наред.
katriутре ако успея ще снимам
Sinaraвзех 3Т за 3 год,отговарят си,утре като снимам ще дам и мерки.
slaveiaДДС се плаща при освобождаване,където ще дойде пратка в централна поща или митница или до близък до теб град с митница,но за тази сума,мисля,ако продавача е писал ниска стойност,че няма да имаш проблеми.
VIVIQN1980детенцето я харесало много,сега му поръчахме и ботичко.
За леопардовите дънки,поръчвала съм ги за друга,доволна е,отговарят си на размерите.

lisichkataдобре дошла,козметиката се предполага,че е реплика,сама прецени,дали те устройва китайска,някои тук са скептично настроени към такава.
Bo0412 след 7-10 дни връщат пари,но получаваш мейл известие за това,виж какво пише в ордера на FinancialДОЛУ?
vakris това са известия,че ти са отказани поръчките,нали не ги очакваш ..?
Aoi ♦вече не може повече

PETINKA_1970 не знам,но и 10 дни съм чакала.

Karinnaaaнатискаш бутона за диспут,причините са изброени,не е нужно да ги пишеш.
milinde още от преди 1-2 години продавалника се напълни с тях,по 3-4 лв ги има тук,не знам колко действат,едва ли.

# 173
We have completed a review of your account and the documents you provided. You can pay by this card now.

Since your previous orders have been cancelled, please reorder later. We apologize for the inconvenience it may bring.

Thank you for your understanding and cooperation in this matter.

Проверих си имейла и съм получила това късно вчера. Предполагам, че до 7 дни ще са върнати в картата?

Ако някой е с електронна карта като мен и е в такава ситуация: Аз изпратих снимка на лична карта, разписката от издаването на електронната карта и снимка на смс, който получавам за успешна транзакция.

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 07:09 от Aoi ♦

# 174
jacomo е как нямаш бутон диспут,уверена ли си,че са пратени поръчките,а не отказани или в застой?какво пише.
Ето Никид , най-долу се вижда(единствено на тази поръчка) на предните и на новите нямам.
http://prikachi.com/images.php?images/336/6683336d.jpg
Кажи ми ако бъркам нещо  newsm78

Пуснах и аз това handsfree http://www.aliexpress.com/snapshot/283444905.html , дано работи , че е за подарък да не се изложа Simple Smile

според мен си потвърдила поръчката и така си загубила шанс за диспут
Ама не трябва ли хахаха ужас Grinning Ами така правя да ! Ама това значи ли, че има вероятност да не получа някой от потвърдените поръчки ? Добре , че са ми дребни поръчките , но сега имам една по-голяма, добре че ми казахте къде греша! Благодаря безкрайно snow22 !!!

малка е вероятността да не си получиш поръчката ,освен ако не се е загубила някъде из трасето,но пък след получаването ако нещо не ти хареса не можеш да имаш претенции,но пък можеш да пишеш на продавача и да му обясниш Peace

# 175
  • Велико Търново
Някой поръчал ли е турмалинов колан, много моля за отзиви дали е различен от стандартните колани и евентуален продавач. Видях цени между 4 и 20 долара все за едно и също и май ще ми трудно да избера.

# 176
Мили момичета, ЧЕТЕТЕ  добре първата страница преди да зададете въпрос. Вече на всички ни писна да четем постове от рода на къде ми е пратката, с какво да платя и кога стоката отива на митницата.
1. Моите пратки си ги проверявам в 17track.net . Ако не излиза актуална информация не се шашкам, защото не е задължително във всеки един ден да имате следа от къде Ви е минала стоката. Изчаквате 58 дни и ако не получите нищо, пускате диспут.
2. Плащанетo  не с прави с PAYPAL. Може да платите с Виза, Виза Електрон или Мастърс карт. Все едно си купувате ваучер от сайтовете за намаления.
3. Стока със себестойност над 30 лв, отива на митницата и трябва да си я търсите там, като заплащате пощенски разходи и ДДС. В тези случай, преди да платите избраната от Вас стока помолете продавача да обяви продукта като подарък за Вас и със себестойност по- ниска от 15 $. Ако той се съгласи да Ви направи тази услуга, плащайте, ако не се съгласи си търсете друг продавач, който няма да има нищо против. Купували сме и телефони и таблети и не са ни отивали на митницата.

# 177
Добро утро!
Аз пак се нуждая от помощ, нищо не разбирам на съобщенията, които ми излизат при проследяването. Превеждам ги с гоогле транслейт, но не разбирам какво трябва да значи. Поствам превода тук и ще съм много благодарна, ако някой ми ги преведе какво всъщност искат да ми кажат  Grinning
"20131022, общо уплътнение износ пакет оперативна съвместимост, за да отворите, Дзинан, България"

"20131023, общо уплътнение износ пакет оперативна съвместимост, за да отворите, Guangzhou International, България"
Еднакви са, но не съм сигурна края някакъв пощенски офис ли е.. какво е???

# 178
  • София
Добро утро!
Аз пак се нуждая от помощ, нищо не разбирам на съобщенията, които ми излизат при проследяването. Превеждам ги с гоогле транслейт, но не разбирам какво трябва да значи. Поствам превода тук и ще съм много благодарна, ако някой ми ги преведе какво всъщност искат да ми кажат  Grinning
"20131022, общо уплътнение износ пакет оперативна съвместимост, за да отворите, Дзинан, България"

"20131023, общо уплътнение износ пакет оперативна съвместимост, за да отворите, Guangzhou International, България"

Добре де не прочете ли поста над теб, няма как да дойде за 5 дни от Китай и няма как всеки ден да получаваш информация за пратката си. В крайна сметка имаш срок 60 дни за доставка.

# 179
Добро утро!

Добре де не прочете ли поста над теб, няма как да дойде за 5 дни от Китай и няма как всеки ден да получаваш информация за пратката си. В крайна сметка имаш срок 60 дни за доставка.

Знам, че няма как да дойде и не ме притеснява изобщо това, не там е въпроса ми, искам да разбера какво означават различните неща при проследяване на пратките, именно за да не задавам въпроси тук, не питам къде ми е пратката, защо я няма и тн. търпеливо ще си я изчакам, моля за помощ за разяснения на различните съобщения при проследяване, където е и разликата.

Общи условия

Активация на акаунт