Пазаруване от Aliexpress.com 12

• 40 850
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ами от два оставащи дни , времето се удължи на 36 . Продавача ме заплашва , че няма да ми върне парите.
Там е работата, че парите не са в продавача, така че не решава той дали да ти ги върне или не. Ако не се разберете с него мирно и кротко, али ще вземат решение дали и на кого да дадат парите, тъй като докато не потвърдиш, че си получила стоката, парите са в алиекспрес.
Продавача каза , че ако му напиша положителна оценка ще ми върне парите , ако не нищо няма да получа .
Изобщо не му слагай положителна оценка. Ескалирай си диспута. На какво основание ще му поставиш положителна оценка? Аз бих му написала да спре да ме изнудва или ще се обърна към Али-то, и бих цитирала разговора с продавача на Али сътрудниците  Mr. Green. Важното е да не си натиснала бутона, че си получила стоката.

# 256
# 257
Момичета,някой плащал ли е при доставка ДДС в София при получаване на пратката,и къде се случва това в пощенския клон или на митница.Доколкото разбрах може да има ДДС и без мито.Благодаря предварително.

# 258
  • София
Цитат
Мито и ДДС Според закона в БГ,за пратки с написана стойност над 30 лв се дължи ДДС 20%,а МИТО за над 150$ ,но винаги пишете молба на продавачите да пишат ниска стойност,за да не се избегне разправията и разкарването по митници,ако е възможно пускайте отделни няколко поръчки,а не за големи суми.(Реалните суми обаче,могат да са с над тези стойностти,стига продавача да бъде помолен за това)
deveta цитирам от първа страница.

# 259
  • sliven
и аз имам една пратка от 11.09, а от 23.09 няма движение RA440186689CN
Много се надявам да я получа, но вече губя надежда  Cry

# 260
Благодаря за отговора.Въпросът ми е продиктуван от прочита на първа страница.Къде би следвало да платя ДДС за 50 $?

# 261
  • Italia
Благодаря за отговора.Въпросът ми е продиктуван от прочита на първа страница.Къде би следвало да платя ДДС за 50 $?
Ако бъде задържана пратката на митница, ще получиш известие в пощенската кутия къде и как да платиш

# 262

Виж тук дали ще си харесаш нещо. Wink

# 263
Днес ми дойде ББ крем Skin 79. Много съм доволна, като оригинален е, че може и да е оригинален, знам ли? Grinning Пише произведено в Корея. Wink
http://www.aliexpress.com/item/korean-skin-79-red-BB-cream/741640114.html
Много покривен и чудесно стои на кожата ми.
А цвета какъв е, нещо не мога да се ориентирам с тези ББ... много ли е светъл, на мен ми трябва по-тъмничък  newsm78

Аз съм със светла кожа и специално този вид е средно тъмен. В смисъл, нито много светъл, нито много тъмен. На светла кожа покрива добре. Иначе има много видове, подходящи и за по-тъмна кожа. Ако напишеш на търсачката в Алито ще ти излязат много.

# 264
Ами от два оставащи дни , времето се удължи на 36 . Продавача ме заплашва , че няма да ми върне парите.
Там е работата, че парите не са в продавача, така че не решава той дали да ти ги върне или не. Ако не се разберете с него мирно и кротко, али ще вземат решение дали и на кого да дадат парите, тъй като докато не потвърдиш, че си получила стоката, парите са в алиекспрес.

Продавача каза , че ако му напиша положителна оценка ще ми върне парите , ако не нищо няма да получа .
Изобщо не му слагай положителна оценка. Ескалирай си диспута. На какво основание ще му поставиш положителна оценка? Аз бих му написала да спре да ме изнудва или ще се обърна към Али-то, и бих цитирала разговора с продавача на Али сътрудниците  Mr. Green. Важното е да не си натиснала бутона, че си получила стоката.

Май се разбрахме     
Order Number:
    60072925915003

Status:
    Fund Processing     Това означава , че ми връщат парите , нали  newsm78

# 265
Здравейте!
Имам няколко отказани поръчки, които от вчера са със статус приключени и сега чакам парите.

Refund Information
Refund Date    Refund Amount    Comments
2013-10-22 16:05    US $ 152.1    

Някой има ли идея след колко време горе-долу ще се появят парите по картата.

Ето крайните данни:

Отказах три поръчки миналия четвъртък - 17.10
На 22.10 статуса стана finished.
Получих парите от едната поръчка вчера - 24.10
На другите две получих парите днес 25.10

В крайна сметка около седмица.

# 266
  • Sofia

Така, ето и обещаните отзиви за последните получени неща:
http://www.aliexpress.com/snapshot/267597540.html - много ми харесва! Материята е леко еластично памучно трико, цветовете са хубави, не прозира. Тънка е, за пролет-лято.

Умалена ли е роклята или е със стандартните за Европа размери?  Rolling Eyes

# 267
koliodzverа,ами чудя се между двата,но си нямам никаква представа кой е по добър имаше ли някакви проблеми с него ?

Ами аз само Р770 имах така, че не мога да ги сравня. На този батерията му е много голяма - 3500MAh.
Дисплея му е средно качество - не е от най добрите, но няма пиксели. Камерата е 5 мегапиксела със светкавица. Много не съм снимал. Рутнат е така, че може да правиш всичко. Поддържа OTG - маунтнах флашка и 3TB диск. Препоръчвам ти го освен ако не си някой младеж, който постоянно цъка и снима. Ако си такъв си вземи някой телефон с HD дисплей и по хубава камера.
Единствения "проблем" ми беше, че не можах да подкарам кракнат навигон. Ама това е май от андроида а не от телефона.

# 268
http://www.aliexpress.com/item/2013-New-Fashion-Fashion-Kerea-Wo … ck/900026645.html

Чакам тази чанта...някой има ли я, за да каже дали е доволен? 
Това ми е tracking number    RB341985585CN, но  не ми показва къде е в момента? Помощ  newsm78

# 269
Може ли някакви предложения за подаръци за Коледа за лелките от детската градина? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт