Пазаруване от Aliexpress.com 12

• 40 788
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Момичета моля давайте реални снимки на зимните якета, които получавате. Ще са много полезни. Аз от месец се чудя какво зимно яке да поръчам и все се притеснявам, че няма да са достатъчно плътни. Но пък тук същата дебелина якета са над 100 лв, така че със сигурност ще поръчам по някое време. Да кажа за нагревателя на кола маска. Взех си такава:
Дойде с патрон, който идеално пасваше в машинката. Бях доволна, докато не ми се наложи да си купя от тук нов патрон. Взех го от Лили и се оказа, че не пасва съвсем. Отгоре около един пръст оставаше извън нагревателя, не успяваше да размекне достатъчно колата маска, налагаше ми се да я потапям първо в гореща вода и след като се посиних я захвърлих машинката. Трябва явно от китайчетата да поръчвам пълнители. Имайте предвид, че като цяло бавно загрява и по мое мнение- не достатъчно.

# 496
Оф аз още чакам ботушите   http://www.aliexpress.com/snapshot/277473814.html .Пише ,че са в Пекин.Май още бая ще ги почакам.Поръчах и това http://www.aliexpress.com/snapshot/284761628.html ,то още не е тръгнало дори.

И тези ботушки ги гледах и се чудя дали да си поръчам и от тях. Но ще изчакам първо да ми дойдат другите, че се притеснявам за номерацията. Ти кой номер носиш и кой си поръча.
Ами аз съм 37-38,поръчах 7,5 и ще видим .Когато дойдат ще дам отзиви.

# 497
Получих тази риза:
http://www.aliexpress.com/snapshot/274026336.html
Ще я нося, но нещо по друг начин си я представях... Материята е маааалко груба, аз харесвам шифона по принцип, но този е по-твърд, лъскав, и 'не пада' така свободно.  Rolling Eyes За моя изненада, отпред копчета няма и се нахлузва като торба Laughing

И ще ви споделя нещо странно. Принципно следя поръчки само в bgpost и не се тюхкам, но днес ме озадачи една пратка, на която, пак казвам, в сайта на българските пощи! - пише: Беларус, изпращане на Изх.пратка в чужбина. Хубаво, ама как се появи тази информация в нашия сайт?... Да се надяваме, че до няколко дни ще е при мен. Peace
Меичка, и аз я чакам, кофти че не е с копчета, не си я представях така. А как е като размери? Прозрачна ли е, ако може да качиш някоя снимка, че сега ме гложди любопитството  Laughing  Praynig

# 498
Да кажа за нагревателя на кола маска. Взех си такава:
Дойде с патрон, който идеално пасваше в машинката. Бях доволна, докато не ми се наложи да си купя от тук нов патрон. Взех го от Лили и се оказа, че не пасва съвсем. Отгоре около един пръст оставаше извън нагревателя, не успяваше да размекне достатъчно колата маска, налагаше ми се да я потапям първо в гореща вода и след като се посиних я захвърлих машинката. Трябва явно от китайчетата да поръчвам пълнители. Имайте предвид, че като цяло бавно загрява и по мое мнение- не достатъчно.

Нагревателя на Перфект, който аз препоръчах от аптеки Ремедиум, е същия според мен само дето са му лепнали логото на Перфект. Пълнители има поне 3-4 вида, струат 3 лв. самата машинка около 2о лв.. И моя пълнител малко стърчи, а и загрява бавно-поне около 30 мин, ако не и 40 мин.
Аз съм доволна и си го ползвам!

# 499

За тази имаше смесени отзиви, в зависимост от продавача някои бяха хубави, други не.

Здравейте,вчера получихме това яке за сина ми  http://www.aliexpress.com/snapshot/273068032.html Нямам забележки ,относно качеството,изглежда по-добре от снимките,явно е за износ.Проблемът е,че  когато поръчахме размер L ,продавача ни писа,че е по-добре да ни изпрати XXL,защото китайската номерация е с два номера по-малка.Е да-ама не!Якето му е точно с два номера по голямо.Имали ли сте подобен случай?Какво да правя,може ли да се пусне диспут за подобно нещо?

Помисли каква компенсация искаш, след което пиши на продавача, за да видиш какво ще стане. Ако не се разберете, пусни диспут за сбъркан номер; обясняваш в диспута какво сте си писали с продавача и че те е подвел за размера. Опитай да си искаш пълно възстановяване на парите (особено ако якето ти е непотребно заради грешката в размера). Ако все пак от Али решат да не ти върнат всички пари, поне някаква част ще ти върнат. Успех  Peace

# 500
Коя беше дамата която беше поръчала този джаджа handsfree за кола http://www.aliexpress.com/snapshot/283444905.html? Изпратиха ли ви батерия ?
Продавача ми е писал следното:
Dear friends, China Post and Hongkong Post is not acceptable to carry a battery pack.
I only use Singapore Post.
This for me is a loss.
I hope you can understand.
Singapore Post faster than China Post.
Това значи ли , че няма да има батерия? От тук мога ли са купя , тъй като е за подарък ...много ме е яд!
батерията е вградена вътрe. Не се вaди и слaгa. Зaреждa се със зaрядно. Издържa по месец в колaтa. Изпрaтено ми е с китaйски пощи. Вие ли сте ги питaли нещо зa бaтерия ?!?
jacomo, Според мен просто ти казва, че цената за доставка ще е 3.37 със Сингапурските пощи и трябва да избереш този метод на доставка, а не китайски пощи, защото при тях има проблеми с изпращането на продукти с батерия, а със сингапурските пощи - не  Peace

# 501
някой поръчал мъжки боксерки СК, може ли да ми препоръча продавача Simple Smile

Аз поръчвам от този: http://www.aliexpress.com/snapshot/263021756.html

# 502
76см. дължина , 49х 2 бюст , ръкав 63см. снимки утре ,извинявайте

Снимки  Peace

Наистина якето изглежда страхотно. Благодаря за информацията.   bouquet Да си го носите със здраве.
Материята нещо като промазка ли е? За колко дни пристигна ?

# 503
76см. дължина , 49х 2 бюст , ръкав 63см. снимки утре ,извинявайте

Снимки  Peace

Наистина якето изглежда страхотно. Благодаря за информацията.   bouquet Да си го носите със здраве.
Материята нещо като промазка ли е? За колко дни пристигна ?

Благодаря  Hug
Кожа ,но ако не кажа и не се загледа някой никога няма да разбере  Wink Много е мекичко!
за около 2 седмици беше тук. Ако не се лъжа на 11.10 го платих ,13.10 го изпрати продавача , на 28.10 пристигна в СФ

# 504
  • Варна
Момичета, как проследявате пратките ? Изписвам номерата на 2те пратки които чакам от Али-то, но ми пише че няма такива  Thinking

# 505
  • някъде там
Остават ми 11 часа,а продавача още ни е шипнал часовника.Да канселирам ли поръчката?Какво става,ако той не я завърши ?

# 506
jacomo, Според мен просто ти казва, че цената за доставка ще е 3.37 със Сингапурските пощи и трябва да избереш този метод на доставка, а не китайски пощи, защото при тях има проблеми с изпращането на продукти с батерия, а със сингапурските пощи - не  Peace
Да , обаче като пусках поръчката ми пишеше безпл. доставка, както и да е щях да я платя обаче той вече ми е пратил номер към сингапурските пощи.  newsm78 Писах ми снощи да видим дали ще ми отговри нещо..много се обърках!

# 507
Момичета, какво означаваше това NULL в проследяващата програма?
Аз още си чакам прословутия часовник (2 месеца вече) и сега ми пише, че последната информация е от 17.10.
NULL (нещо на китайски) SOF, BG

И аз му се чудя на това NULL, В гоогле ми излиза, че е някаква нетипизирана сертификация, каквото и да означава това  Thinking

# 508
А доколкото си спомням отзивите за тази рокля бяха добри:
http://www.aliexpress.com/item/2013-new-long-sleeve-dress-women- … s/1246293525.html
Но момичетата, които са я поръчвали дали могат да ми дадат информация за размерите, и гледам на снимката, че е като ватирана отвътре, наистина ли е по-плътна? Много ли е по тялото, т.е описва ли много?

# 509
Момичета, как проследявате пратките ? Изписвам номерата на 2те пратки които чакам от Али-то, но ми пише че няма такива  Thinking

Обикновенно пиша нещо такова на продавача и след ден-два се появява.
Скрит текст:
I can not Track your order
Please check it.

Общи условия

Активация на акаунт