Пазаруване от Aliexpress.com 12

• 40 714
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Момичета имам въпросче  Grinning Чаках доста време една поръчка. Започнах да имам съмнения,че нещо не е наред,защото изобщо не излизаше в китайския сайт за проследяване и така повече от месец. Писах на продавача.Първо ми отговори,че ще провери и ще ми пише. Мина се време-нищо. След седмица,получавам съобщение от него с въпрос дали имам Пей Пал. Вече ми стана ясно,че няма да си получа поръчката. Разбрах всъщност,че пратката била изгубена-така ми писа той. И сега ми иска Пей пал-а ,за да ми върне парите. Аз имам рег там,но изобщо не съм го ползвала-плащам директно през картата си. И не знам каво трябва да му пратя. Моля за съвет.

дай му email със който си регистрирана във пейпал,като ти ги изпрати до няколко дена ще бъдат във картата ти,ако не се  прехвърлят автоматично трябва ръчно да го направиш,зависи какви са ти настройките

# 76
Благодаря ви ! Изобщо не знам какви са ми настройките  Grinning но ще се разбере. Ше поровя и в темата за Пей Пал да почета и там.

# 77
Ако някой има излишна от тези рокли голям размер да ми пише.

Аз да дам отзиви за това нещо:

http://www.aliexpress.com/snapshot/271550530.html

Смело мога да кажа, че това е най-гнусния парцал, който съм виждала.
Все едно е от някой сергия от циганския квартал за 5 лв.  Mr. Green
Кошмарен ужас е - малко, а е ХЛ и дадените размери са големи, материя тънка изкуствена, главата едвам ми минава през дупката на суичъра, цвета е чрко доматено червено, не стилно като на снимката, надписите все едно аз съм ги лепила с ютия, нямам думи.

Не бих го взела дори да ми го подарят, мисля да го дам за бежанците или на някой нуждаещ се понеже сърце не ми дава да го продам на някой. Ще е обидно.

Писах на продавача, че си искам парите - да видим Peace

# 78
merrlyn мерси ,спести ми пари.

# 79
  • Sofia
И на мен  Sunglasses
Ще снимам роклята утре, размер М е моята. Ако я продам ще си поръчам бежаво, редовният ми цвят, защото кройката много ми харесва, чудесно стои по тялото.

# 80
Аз рокля ХЛ търся, да уточня  Mr. Green

# 81
И аз го заглеждах и му се чудех на парцала за 5 лв. благодаря за предупреждението   bouquet , а само като си помисля, че в продавалник го мернах на 70 лв.  Shocked

# 82
Ако някой е случил на хубав спортен екип нека да сподели .

# 83
  • TX
ууу колко много сте писалиии
Никид благодаря за темата и че все ни обгрижваш   bouquet
анкетата добре, ама дано  и се обърне внимание от страна на питащите
успешни покупки

# 84
имайте в предвид че Китайците правят много имитации и на собствените си марки,ползват снимки на оригинала,това че при един продавач е със лошо качество далеч не означава че при всички продавачи качеството е едно и също  Peace

# 85
Извинете ако досаждам , но пратката ми е уж е дошла в София на 17.10.Кога ще се появи в Български пощи ?
rb723333853cn

# 86
имайте в предвид че Китайците правят много имитации и на собствените си марки,ползват снимки на оригинала,това че при един продавач е със лошо качество далеч не означава че при всички продавачи качеството е едно и също  Peace
И аз си мислех същото, затова и с още по-голямо любопитство ще чакам отзиви от November_girl за същия екип, но от друг продавач

# 87
Аз рокля ХЛ търся, да уточня  Mr. Green

Моята е XL, бежава ако ти харесва и смяташ, че ще ти стане ми пиши на лични. Ще ми спестиш едно преправяне, нещо все ме мързи да я почна  Embarassed

# 88
Извинете ако досаждам , но пратката ми е уж е дошла в София на 17.10.Кога ще се появи в Български пощи ?
rb723333853cn

!!!!!!!Не се притеснявайте излишно,ако номера не ви показва данни за местонахождение,не значи,че не е наред,изчакайте спокойно около 3 седмици,после проверявайте в БГсайт на пощите.

# 89
 Simple SmileЩе ви изпусна. Никид, благодаря за темата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт