Пазаруване от Aliexpress.com 12

• 40 625
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Току що ми ристигна известие от пощата, че имам нещо и май май е това http://www.aliexpress.com/item/2013-New-Fashion-Women-s-Slim-Fit … wn/509547365.html - ако имам време утре ще си го взема и ще дам отзиви, не го очаквах, тъй като го поръчах от октомврийските намаления, ама явно продавача е коректен и бързо извършва доставките  Mr. Green , дано само да не остана разочарована  Wink
Мецдувременно да питам да се притеснявам ли, че една пратка от 10.10 няма никакво движение в системата за проследване. Писах на китайчето, каза че е нормално  newsm78
.....моите май всички са така,но всички си пристигат Joy,Тренча изглежда много готин,да пишеш задължително как е,мога да изненадам една тинейджърка за Коледа:)

# 601
ха-ха vul4ica много си "забавна".

# 602
..., защото не ви се е случвало да попаднете в ситуация, която да ви притесни и да попитате. Темата за помощ ли е или само да се хвалим как сме по - запознати от други?
Човек вече да се страхува да пита по форуми.

# 603
..., защото не ви се е случвало да попаднете в ситуация, която да ви притесни и да попитате. Темата за помощ ли е или само да се хвалим как сме по - запознати от други?
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 604
Чакам я и ще дам отзиви.

Аз мисля,че на всеки се е случвало да му се бави пратка, да не му се показва дестинацията и т.н (включително и на мен) , но многократно е споделяно,че се изисква търпение и мисля,че е логично още като човек прочете,че времето за доставка е 15-60 дни, да е наясно,че ЩЕ ЧАКА! Сайтовете за проследяване също са написани в първи пост, не виждам защо трябва някой друг да отвори сайта и да напише тракинг номера вместо вас?
Иначе и аз съм имала въпроси, относно диспути и др. , но смятам че е различно/,и честно казано не успях да се справя и парите ми изгоряха за една стока, но-  това е риска на онлайн пазаруването. И в крайна сметка какво бихме правили, ако тази тема не съществуваше? Кой щяхме да питаме? И кой сме питали преди, когато сме пазарували от различни сайтове??

# 605
ъ Гуглето ми преведе това Дестинация Държава - България: Проследяване Консумирането: 2714 MillisecondOrigin Държава - China: Проследяване Консумирането: 0 милисекунда, Cache Time: 31.10.2013 15:23:262013-10-24,

Общо износ пакет направо уплътнение, запечатване Guangzhou International, България 10.24.2013 г. износът общо уплътнение оперативна съвместимост пакет да отворите, Guangzhou International, България 22.10.2013, приемане офис приемане, писмо Guangzhou International Operations Center, България

Правилно ли схващам че пратката ми е на Летището в Гуанджоу? Embarassed

Поръчах на 16.10. ако има значение и моля   bouquet ССФ с повече опит да сподели от това което съм писала да очаквам около ...10 Декември ли newsm78

# 606
Момичета, искам да анулирам една поръчка. Само от продавача ли зависи това?
Писах му няколо пъти, но не отговаря.

# 607
Момичета, искам да анулирам една поръчка. Само от продавача ли зависи това?
Писах му няколо пъти, но не отговаря.

Ако не е изпратена Cancel Order и посочваш причина. След това продавачът ще ти я затвори,ако реши. Имах подобен случай, само че не по мое желание трябваше да я откажа. След дълга разправия с продавача посочих, че съм сложила погрешка в количката (нещо такова беше) и продавачът я затвори. След около седмица, парите ми бяха обратно в картата.

# 608

темата е за Пазаруване от Aliexpress.com
да се обсъждат поръчки ,търговци,кой от какво е доволен или не доволен,диспути и така на татък
тази тема не е за обсъждане на пратки по тракинг номера
 тези които питат грам не си правят труда да прочетат няколко реда във няколко страници преди да попитат,аз никой не съм питала сама съм се учила чрез четене 
много е досадно разберете  Praynig

# 609
  • Варна
Здравейте момичета,

Някоя от вас беше пратила нов линк за проследяване, който е много по-разбираем. Препоръчвам ви го.

http://track-chinapost.com/startairmail.php  Simple Smile

# 610
Аз след като не получих пепитената рокля, я намерих при друг продавач, този http://www.aliexpress.com/item/2013-newest-fashion-wome-vintage- … ng/729015250.html И сега се чудя дали да я поръчам. Гледам, че има оценки, продавачът е диамантен, направо ръцете ме сърбят, а и мноооого ми харесва роклята. Дилема  Laughing

Здравейте!

Имам нужда от спешно инфо.За първи път ще поръчваме от Али.Мъжът ми си е харесал едно яке,дори е поръчал вече,но още умуваме за корекция на размера.Той по принцип носи размер Л,но ни казаха,че техните дрехи са умалени.Гледах размерите по самото яке,но не съм сигурна как точно да ги измеря.Поръчал си е ХХХЛ,но не съм сигурна дали няма да е огромно. Горе-долу как варират размерите спрямо нашите.
Предварително благодаря!

А това е самото яке...
http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-men-sports-leisure- … et/991917336.html

Най-добре се ориентирай по дадената в страницата на артикула таблица, защото някой път дрехите са умалени, друг път не, но обикновено в таблиците се стараят доста точно да попълнят мерките на дрехата. В конкретния случай с твоето яке китайчето е дало за размер ХХХЛ следните мерки: торс 132, от рамо до рамо 54, дължина на ръкава 67, дължина на якето 75 (всичко в сантиметри). Измери твоя човек и сравни с дадените мерки  Peace

така едно не ми стана ясно?
ако пратката е в БГ в града някои ще ме уведоми ли с писмо за получаване на пратка или сама да я търся в пощата?

Ще получиш известие в пощенската кутия и с него отиваш в пощата. Вариант 2-виждаш в сайта им, че пратката е вече в твоя град и отиваш да си я вземеш. Аз предпочитам да си чакам известията, но и вторият начин също съм пробвала (от нетърпение за една рокля  Joy  Embarassed ).

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 17:45 от Amazing Amazing

# 611
Момичета, някой поръчвал ли е това и доволен ли е от него? А също така и кой продавач е добър?
http://www.aliexpress.com/item/2012-Korea-New-Fishion-Women-s-Ho … ee/522773624.html
Самоцитирам се, моля ви някой поръчвал ли е това яке?

# 612
  • Sofia
моля ви, помогнете ми! на 23.09.13г. си поръчах тази чанта http://www.aliexpress.com/snapshot/267917367.html от алито, дадоха ми номер за проследяване     RB652676668CN  и по този номер чантата стои в София от 17.1013г. и не мърда от там, няма го регистриран номера в БГпощи а времето за диспут изтича. Не знам какво да правя Embarassed Посъветвайте ме, моля ви!

То едно на ръка, че се запълва темата с ненужни проследявания, ами 2 страници с безумици и неверни неща.
Поръчала си на 23.09, значи срокът изтича на 23.11, дори ако изпращането е било със срок 1 ден (което е невероятно), най-вероятно е било със срок около 5 дни поне, т.е срокът ти изтича около края на ноември newsm78 Къде по-точно видя, че ти изтича срокът за диспут, че и даже пускаш такъв, при положение, че не са минали и 30-тина дни. ooooh! Изобщо не виждам, как ще го спечелиш, само си усложняваш поръчката, да не говорим за проблемите за горкия продавач, който най-вероятно ще се окаже коректен и с диспут, пуснат от нетърпение.
След това сума народ решава, че дестинация България означава, че пратката седи тук, че и едно звънене по пощите започва.
В крайна сметка пратката ти пристига за едно много прилично време, предвид, че е пусната в началото на месеца и ако беше следвала съветите в темата относно срока на проследяване щяхме всички да си спестим 3 страници разсъждения Laughing

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 18:19 от NBM

# 613
Дали е вярно, че всички таблети и телефони, непременно отиват на митница. Независимо какво е написано на пакета и за каква стойност? Нали тези дни две момичета писаха за получени таблети и телефони. Ако четат, моля ви да пишете вашите дали минаха без проблем митницата, или се разправяхте? Какво бяха написали китайците на  пакета и каква сума? Благодаря предварително.

# 614
Дали е вярно, че всички таблети и телефони, непременно отиват на митница. Независимо какво е написано на пакета и за каква стойност? Нали тези дни две момичета писаха за получени таблети и телефони. Ако четат, моля ви да пишете вашите дали минаха без проблем митницата, или се разправяхте? Какво бяха написали китайците на  пакета и каква сума? Благодаря предварително.

Не е вярно повечето отиват направо в пощенския клон. На мен на митница са ми ходили гумени гривнички за реална стойност 2-3 долара. Така, че всичко е на късмет.

Общи условия

Активация на акаунт