"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER-196.12

• 34 539
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Тони, може другите като се появят да са сънували Чаатайски сънища. Ще видим Зори какво е сънувала.
Снимка на Хазар от премиерата на филма на Берен.

Не мога да разбера дали, ще са 13 епизода първия сезон или не. newsm78

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 14:14 от Neidjal

# 211
Няма да са 13  Peace

# 212
Мерси Миленче, че преди бях чела, че, ще са точно 13 епизодите на първия сезон, но вече явно са размислили виждайки рейтинга, който си е много добър на фона на другите Дизита този сезон, но като цяло освен ВВ май няма друг сериал с високи и що годе постоянни проценти. newsm78
Според мен и тази им сцена в болницата се получи.

# 213
Привет и то мен  Hug
Следя сериала редовно не съм спирала целувката им се получи всичко им се получи,но усещах притеснение в Серенай незнам защо  Joy
Определено с Толгахан ми е била по убедителна може би и самата сцена е била такава и аз незнам,но като цяло ми хареса и първата целувка на Фера и Емир не беше за Оскар даже не мясаше и на целувка  Whistling Mr. Green
Много ми хареса сцената в която Яман и помириса кърпичката  Heart Eyes и гледаше снимките окачаени с нея.
Оркуня и доведеният му баща са  #2gunfire
Та по повод снощната серия ме удари музата и направих нещичко дано ви хареса  Hug Hug Hug

# 214
Много интересна серия. Всичко ми хареса. Сигурна съм, че ще е още по-интересно с превод. Аз лично съм много любопитна да разбера какво наговори Яман на дебелокожия баща на Ендер, че така го впечатли.  newsm78 И много жалко, че след като явно успя да го заинтригува, върху му се стовари това обвинение  ooooh! Интересно как ще го оневинят, а още по-интересно как ще го върнат обратно, след този удар по честолюбието му.  Naughty

# 215
Привет и то мен  Hug
Та по повод снощната серия ме удари музата и направих нещичко дано ви хареса  Hug Hug Hug

Скрит текст:

newsm10 newsm10 newsm10

# 216
Наде,в оригинала Раян си тръгва,ама там го вкараха в затвора и го биха и Майката на Сет го изкара  Peace и после го осиновиха  newsm78

# 217
Наде,в оригинала Раян си тръгва,ама там го вкараха в затвора и го биха и Майката на Сет го изкара  Peace и после го осиновиха  newsm78
Ясно, значи нищо не е ясно Joy как, ще се развият действията в ПО.
Дано Селим и Ендер го осиновят.
Диди,   bouquet  хареса ми клипа.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152284623929018

SET

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 16:04 от Neidjal

# 218
Здравейте. Flutter Ами какво да ви разказвам...заспах с мисия да сънувам Чаатайска целувка и се събудих с мисия осъществена. Mr. Green Повече не любопитствайте моля. Laughing

Една невероятна и силна сцена:

Рейтинга е впечатляващ! Party

# 219
От сета - Яман:

# 220

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 21:25 от Neidjal

# 221
ехо момичета  Hug Hug Hug Hug Hugкак сме Blush
гледам снимчици от сета са излезнали пак  Peace и Али е отговорил,че епизодите няма да са 13 супер Flutter ще си ги зяпаме повече Joy Joy Joy Joy Joy
сега искам да ви питам нещичко Flutterтъй като не бях си изгледала втората половина на 5 епизод с преввода Winkднес ми остана време да го изгледам Hugкъм края видях,че не е преведен(той е и на 91 % де),но въпросчето ми е така ли ще си остане,или ще се преведе до края Praynigпредварително благодаря за отговорите Peace
едни сладури и от мен Peace Peace Peace

# 222
Цитат
Здравейте. Flutter Ами какво да ви разказвам...заспах с мисия да сънувам Чаатайска целувка и се събудих с мисия осъществена. Mr. Green Повече не любопитствайте моля. Laughing

Ехееее, браво Зори !  thumbsup
И аз искам такъв сън !  Laughing Е, не че преди не съм имала Чаатайски сънища, но пак........ Mr. Green

# 223
Ауууу, не мога  Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes ................Голям сладур !  Hug

# 224
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  Hug Hug Hug

Чакам две от момичетата да си завършат превода на 5 епизод , иначе каквото е преведено е редактирано. Утре ще  раздам частите за 6 епизод.

Общи условия

Активация на акаунт