"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER-196.12

• 34 475
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Скрит текст:
ORÇUN GÖRMESiN
“Yalan Dünya” dizisinin Orçun’u Bartu Küçükçağlayan’la aşk yaşayan oyuncu Öykü Karayel, “Medcezir” oyuncusu Taner Ölmez’le “samimi” bir gece geçirdi
“Kuzey Güney” dizisinin Cemre’si Öykü Karayel’le Taner Ölmez, önceki gece birlikte eğlendi. Asmalımescit’te bir mekanda baş başa yemek yiyen ikili, 02.30’da mekandan ayrıldı. Bir süre Asmalımescit’te yürüdükten sonra İstiklal Caddesi’ne yönelen Karayel’le Ölmez, bir ara yol ortasında sarılıp öpüştü.
Flaşların patlamasıyla ayrılan ikili, panikle birbirlerinden ters istikamete yöneldi. Karayel, muhabirlerin, “Bartu Küçükçağlayan’dan ayrılıp, Taner Ölmez’le mi, aşk yaşıyorsunuz?” sorusuna cevap vermedi ve uzaklaştı.

MESUT YILMAZ

Ето го и превода с транслатора.

Горм Orçun
Горм Orçun
"Легнете на World" серия Orçun'un Bart Küçükçağlayan'la Играчът Story Southwind в любов, "Tides" актьор Taner Ölmez'le "интимния" прекарал една нощ
"Север на Юг" серия Cemre'si Story умира Karayel'le Taner, се забавляваха с предишната вечер. Яденето само на място, Asmalimescit двустранно, 30.2 ", оставени в пространството. Karayel'le Asmalimescit почине след ходене в продължение на известно време, обръщайки се към булевард Истиклял, по средата на пътя, прегърна и целуна почивка.
Разпределени на експлозията на плонжиралия двоичен, паника се обърна в обратна посока един от друг. Southwind, репортери, "Bart Küçükçağlayan'dan отпуск, Taner Ölmez'le, обичам живееш?" Още не отговори на въпроса и се отдалечи.

Месут Йълмаз

Νew #medcezir set ~

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 15:52 от Neidjal

# 271

Ооо то разлика няма. hahaha

# 272
# 273
Зори и аз не виждам разлика.
New @cagatayulusoyy #medcezir set~

# 274
Това якенце (снимката в дясно) на Чачко му е от времето на АФК  Crazy

# 275
Много е хубав Чачи на снимката !
Готино му е якенцето, няма значение, че му е старо, важното е да му стои добре !  Mr. Green

# 276
Тони, далеч съм от тази мисъл. Просто ми направи впечатление, че явно си е негово, а не е било само за снимките  Peace

# 277
Тони, далеч съм от тази мисъл. Просто ми направи впечатление, че явно си е негово, а не е било само за снимките  Peace

Аз не съм намекнала нищо ! Много хубаво, че Ча се грижи за дрехите си и си ги ползва дълго време, защото много от лигльовците и лиглите, които имат пари си купуват нови дрехи всеки ден и след една седмица ги изхвърлят, защото са им омръзнали. Ето, намерихме едно от положителните качества на Ча - грижи се за дрехите си !  Grinning

# 278
# 279
  • Варненска клюкарка

Но и не веднъж участва в АФК с него. В първа серия започна с него- съвсем в началото на този клип го има момента 28-29 -та секунда. Един от първите кадри с него, където се разхождаше из университета Нищо чудно и от преди това да му е дрешката...

https://www.facebook.com/photo.php?v=577439338988773&set=vb. … ype=2&theater

# 280
 Heart Eyes

Скрит текст:

# 281

Е тука просто невероятен !  Heart Eyes

# 282
Серенай, като малка.

# 283

Здравейте Simple Smile

Като гледам Серенай като малка и ми се струва, че няма корекции по устните  Thinking Направо си бях помислила, че освен на бюста си е правила корекции на устата, ама явно такава и е по рождение  newsm78. Тогава сигурно си се харесва така, иначе да се е коригирала  Grinning

# 284
Аниска, личи си, че от малка си и е тази горна устна, и явно си се харесва с нея. Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 18:59 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт