"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER-196.12

• 34 391
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
SETİ ŞUAN YAKACIK KADIN DOĞUM HASTANESİNDE ÇEKİMDE

# 31
  • в подножието на планината
Здравейте! Hug

Тинче, Hug благодаря за новата тема! newsm51 newsm51 newsm51

В анкетата гласувах с "НЕ" ...имах някаква надежда, че ще харесам Серенай до Чаги, но след последния епизод вече знам, че няма как да стане... Rolling Eyes

# 32
# 33
Здравейте !  Hug
Благодаря за новата темичка !   bouquet
На анкетата отговорих 'Има какво да се желае', защото Ча си играе перфектно ролята, но Сери не може да се справи нещо с ролята на Мира. Симпатична ми е, но нещо й липсва, според мен трябва да влага повече чувство в ролята си, защото изглежда на моменти много безчувствена, особено  погледа й е винаги все едно е плакала, някак си гледа с " празен поглед''. На новия фрагман ми харесаха и двамата, но ще видим за напред Сери как ще се справи.  Peace

# 34
и на мен  Heart Eyes искам да ни направи песен специално за нас Ча  hahaha

# 35
И на мен.
Гласувах с опцията-има какво да се желае и то по-скоро от страна на играта на Серенай.
Чаатай според мен се раздава изцяло за образа си и се е слял изцяло с него според това, което се изисква от героя му по сценарий.

# 36
# 37

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 20:27 от Neidjal

# 38
# 39
  • София
Ча си е Ча  Heart Eyes

# 40
На мен римейка на СериЧа по ми харесва от оригинала. Wink

# 41
  • Стара Загора
Добър вечер tv

Прочетох ви набързо и влизам да кажа, че преведох своята част от 5 епизод. На места ми беше трудно, затова моля да бъда редактирана.
Ако някой има време и желание, да заеме моето място, защото ми е много натоварено от тази седмица - лекции,  newsm39 и курс по английски започнах. Тази година е последната и ще се озоря ми се струва доста. Единствено вечерно време ми остава малко, за да седна и почина. Едвам се справям. Дори последния епизод не съм изгледала, а и другите с превод също. Tired

Лека вечер!  bouquet

# 42
# 43
  • Плевен
Цък при вас  Hug  bouquet

# 44
На мен римейка на СериЧа по ми харесва от оригинала. Wink

+1 и на мен. Страхотен дует са.

Общи условия

Активация на акаунт