"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER-196.12

• 34 445
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
В оригинала се нагълтва с хапове за малко да умре и майка и иска да я води на психиатър в друг град да се лекува  newsm78

# 496
Здравейтеее! Hug

Отдавна не съм влизала, но вече нямам такава възможност. За съжаление не успях да бъда на линия и за епизода.
Както вече знаете тази вечер ще се опитаме да направим ТТ този таг: #BulgariaLovesMedCezir
Знам, че някои от вас не гледат сериала, но моля, включете се и вие! Положихме много труд за разпространяването на новината за тага!
За тези, които ще се включат:
-Първият туит с тага е много важен(точно и затова написахме върху снимката кой ще публикува първия туит)! Туитът трябва да получи най-много RT от всички други туитове!
-Целта е да туитваме и руитваме много бързо, защото освен броя на туитовете и ритуитовете, се взима предвид и времето, за което са направени!
-Туитът с тага НЕ трябва да съдържа цифри, препинателни знаци, НЕ трябва да пишете на кирилица! В противен случай ще наспамите тага и всичко отива на вятъра!
-Тагвайте хора в туита с тага, че да се разпростани по-бързо!
-Харесването на туит не допринася за ставането на ТТ - трябва само да туитвате и ритуитвате!

Миналия път не успяхме, дано сега да успеем!

Лека вечер!

# 497
да си пожелаем успех в на4инанието Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 498
Хайде девойки, дано се справим! 10 мунитки до старта! Много се вълнувам! Party

# 499
  • Пловдив
Стискам палци! Успех! Вярвам,че ще успеете! Hug

# 500
тук съм и аз  Hug Hug Hug Hug Hug само 5 минути още  Peace Peace Peace

# 501
Не гледам сериала,но съм с вас  Hug

# 502
  • Варна
Момичета,само ретуитвам,това брои ли се?Правя ли нещо изобщо......не съм на ясно с тт

# 503
Нищо не става щот само ние си туйтваме ,а то зависи от другите  Peace

# 504
Ретуйтвайте Турците  Peace от тях зависи Peace

# 505

Прекрасна е. Heart Eyes

# 506
направих го няколко пъти, надявам се да съм се справила и хиляди благодарности на релакс4ето, която ми показа какво то4но да правя, защото до сега не бях влизала там и не ми е ясен този туитър
релакс4е  smile3525

# 507
Не трябва да е на кирилица  Peace иначе така се прави

# 508
Сис,изтече ми лимита,кажи там да знаят мацките Simple Smile

# 509
Сис,изтече ми лимита,кажи там да знаят мацките Simple Smile
спокойно вече приключихме  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт