"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER-196.12

• 34 431
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Явно завиждат и не искат да помагат или де да знам и аз  Laughing

Еее събудихте любопитството ми с батко ви Али и аз го добавих  Mr. Green

# 556
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зори,браво   Hug

Аз да си кажа обаче,отсега да знаете,че следващия път ще участвам само когато правите за Чаги.  Peace  Laughing
Аз също  Peace А искам да попитам повечето  ,които харесвате двойката Серка и Ча,и че много си подхождали и т.н ,къде бяхте снощи повечето ,че аз от тук видях само 2-3 момичета,максимум 5  Thinking Просто ми е любопитно,не че нещо. Иначе за Ча винаги ще се включим ,да не забравяме и огромната помощ на Габи ,която се свърза с гръцките фенове,и те оказаха голяма подкрепа  Hug Hug

# 557
Да отшуми този тренд и ще се организираме пак да направим нещо само за Ча и само за Хазал. Peace Има време - ще открием пак фенската кампания. Laughing

# 558
За Ча и Хазалчето съм навита.  Peace

Браво и на Габи,наистина доста гръцки момичета помогнаха.  Hug

# 559
Ирче, да се изкажа по повод въпроса ти.
Аз не ги харесвам като двойка, просто ги приемам и толкова, а и със Серенай свикнах чрез Лалето, защото си бях поставила за цел да я поопозная като актриса след като разбрах, че, ще участва в ПО.
Що се отнася до туитванията, не съм по тази част и не са ми на сърце подобни изяви, затова и не вземам участия в тях.

# 560
Наде, знам че специално ти не виждаш смисъл в тези трендове. Peace Но пък ти ни стискаш палци по време на тях и споделяш радостта ни - което също е от голямо значение! Hug

# 561
Наде, знам че специално ти не виждаш смисъл в тези трендове. Peace Но пък ти ни стискаш палци по време на тях и споделяш радостта ни - което също е от голямо значение! Hug
Разбира се, че се радвам за постиженията Ви и Ви стискам палци, та това си е успех да Ви отразяват в тяхната преса. Не, че не виждам смисъл в трендовете, просто аз не съм по тази част, имам туит но го ползвам за да следя новостите, за друго не.

# 562
Romanti4e,маминка ти си хареса маминчо JoyШегувам се.
Подобно на Надя и аз не ги харесвам,но  ги приемам и толкова. Peace
А за Ча и Хазал  подкрепям. Peace

# 563
Romanti4e,маминка ти си хареса маминчо JoyШегувам се.

Охо,я виж каква била работата.  Joy

# 564
Изключително съм разочарована от БГ страницата на Ча в Т. Изобщо не ни подкрепиха, не споделиха дори снимката, а им я пратиха няколко пъти. Ако това е фенска страница... Пълен погром и срам! ooooh!

Не може ли да се изтрие и вие да направите? Или направо създайте нова страница, хората ще разберат коя е истинската, след като другата не споделя информация, не качва снимки, не се отзовава...

# 565
# 566
# 567
  • У Диспансера ...♥♥♥
Разбира се, че се радвам за постиженията Ви и Ви стискам палци, та това си е успех да Ви отразяват в тяхната преса. Не, че не виждам смисъл в трендовете, просто аз не съм по тази част, имам туит но го ползвам за да следя новостите, за друго не.
Наде,тебе те знам какво мислиш за двойката и за туитването ,мен за тези които много ги харесват един до друг ми беше интересно,иначе за приемането и аз я приех но до там,просто не ме впечатлява по никакъв начин и не можа да ме убеди с играта си,че изпитва нещо към Яман  Peace

# 568
Аз ще задам тъп въпрос, но ...къде гледате 6 серия с руски суб? newsm78

# 569
Наде,тебе те знам какво мислиш за двойката и за туитването ,мен за тези които много ги харесват един до друг ми беше интересно,иначе за приемането и аз я приех но до там,просто не ме впечатлява по никакъв начин и не можа да ме убеди с играта си,че изпитва нещо към Яман  Peace
Аз съм от тези, които харесват двойката Яман-Мира и снощи участвах в туитването. Е, не от самото начало, но в момента, в който успях да се добера до компютъра се включих. Не виждам голям смисъл тук да се обясняваме кой е участвал и кой не. Всеки сам решава. Аз го направих първо, защото видях колко усилия положиха момичетата, за да подготвят нещата и второ, защото наистина харесвам сериала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт