"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER-196.12

• 34 427
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Зори, писах ти.

Много е бойна тук Серенай.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152304114944018

ep 7

# 571
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде, знам че специално ти не виждаш смисъл в тези трендове. Peace Но пък ти ни стискаш палци по време на тях и споделяш радостта ни - което също е от голямо значение! Hug
Разбира се, че се радвам за постиженията Ви и Ви стискам палци, та това си е успех да Ви отразяват в тяхната преса. Не, че не виждам смисъл в трендовете, просто аз не съм по тази част, имам туит но го ползвам за да следя новостите, за друго не.
Наде,тебе те знам какво мислиш за двойката и за туитването ,мен за тези които много ги харесват един до друг ми беше интересно,иначе за приемането и аз я приех но до там,просто не ме впечатлява по никакъв начин и не можа да ме убеди с играта си,че изпитва нещо към Яман  Peace
Аз съм от тези, които харесват двойката Яман-Мира и снощи участвах в туитването. Е, не от самото начало, но в момента, в който успях да се добера до компютъра се включих. Не виждам голям смисъл тук да се обясняваме кой е участвал и кой не. Всеки сам решава. Аз го направих първо, защото видях колко усилия положиха момичетата, за да подготвят нещата и второ, защото наистина харесвам сериала  Peace
Всички положиха усилия ,щом питам значи съм била една от активните ,мисълта ми е че като толкова ги харесвате един до друг,ами покажете го ,не само тука да чета ох много са хубави двамата един до друг,ох много са ми любими,а когато трябва няма никой на хоризонта,то дето не ни е хич приятна,туитвахме повече от феновете на "ЯМира"това имам в предвид ,чуждите хора ни подкрепиха,а харесващите ги, на пръсти се брояха .Няма смисъл кой участвал и кой не е,смисъла е не само на думи,а и  дела да има,за да се препокрият с думите  Peace

# 572
Аз туйтвах на поразия  Mr. Green

# 573

Теб си те знаем,  Mr. Green ама какво "подаръци" ти направих в другата тема,а не почерпи даже.  Crossing Arms

# 574

Теб си те знаем,  Mr. Green ама какво "подаръци" ти направих в другата тема,а не почерпи даже.  Crossing Arms
не съм чела сега ще видя  Mr. Green

# 575

Аз също туитих до блокиране , но само заради Ча  Peace

# 576
Ceyda Ulusoy https://twitter.com/UlusoyCCeyda е направила фен страница Medcezir Bulgarian fans.

https://www.facebook.com/roportaj.dedikodu

Писа ми току-що да ми каже. И между другото знае български. Peace

Скрит текст:
Попитах я дали е братовчедка на Ча, но не е .  Mr. Green Грижи се за фен клуб baskani

# 577
Аз ще задам тъп въпрос, но ...къде гледате 6 серия с руски суб? newsm78

Например тук може да се гледа.  Wink

# 578
Аз туйтвах на поразия  Mr. Green

Теб си те знаем,  Mr. Green ама какво "подаръци" ти направих в другата тема,а не почерпи даже.  Crossing Arms
  Whistling

# 579
Аз ще задам тъп въпрос, но ...къде гледате 6 серия с руски суб? newsm78

Например тук може да се гледа.  Wink

Благодаря!  Party

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 14:32 от angel4e_f

# 580
# 581
Наде, знам че специално ти не виждаш смисъл в тези трендове. Peace Но пък ти ни стискаш палци по време на тях и споделяш радостта ни - което също е от голямо значение! Hug
Разбира се, че се радвам за постиженията Ви и Ви стискам палци, та това си е успех да Ви отразяват в тяхната преса. Не, че не виждам смисъл в трендовете, просто аз не съм по тази част, имам туит но го ползвам за да следя новостите, за друго не.
Наде,тебе те знам какво мислиш за двойката и за туитването ,мен за тези които много ги харесват един до друг ми беше интересно,иначе за приемането и аз я приех но до там,просто не ме впечатлява по никакъв начин и не можа да ме убеди с играта си,че изпитва нещо към Яман  Peace
Аз съм от тези, които харесват двойката Яман-Мира и снощи участвах в туитването. Е, не от самото начало, но в момента, в който успях да се добера до компютъра се включих. Не виждам голям смисъл тук да се обясняваме кой е участвал и кой не. Всеки сам решава. Аз го направих първо, защото видях колко усилия положиха момичетата, за да подготвят нещата и второ, защото наистина харесвам сериала  Peace
Всички положиха усилия ,щом питам значи съм била една от активните ,мисълта ми е че като толкова ги харесвате един до друг,ами покажете го ,не само тука да чета ох много са хубави двамата един до друг,ох много са ми любими,а когато трябва няма никой на хоризонта,то дето не ни е хич приятна,туитвахме повече от феновете на "ЯМира"това имам в предвид ,чуждите хора ни подкрепиха,а харесващите ги, на пръсти се брояха .Няма смисъл кой участвал и кой не е,смисъла е не само на думи,а и  дела да има,за да се препокрият с думите  Peace

Ирче, като строга учителка си.....  Joy Joy Joy    love001  Щом ги харесвате- всички в Туитър под строй!! Mr. Green 

Аз съм една от малкото, които ги харесват,  Grinning но не туитвах, щото съм на ВИЕ с Туитър.
Mr. Green  Пък и не си бях у дома.  Whistling  Но с мен или без, сте се справили прекрасно.   Hug

# 582
Ирка, не е строга учителка,  Naughty тя е строга господарка!!!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 583
Ирка, не е строга учителка,  Naughty тя е строга господарка!!!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Joy Joy Joy

# 584
Ирка, не е строга учителка,  Naughty тя е строга господарка!!!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Няма да казваме на кого е строга господарка  smile3505 Само малко да понапълнее и да подстриже малко перчемите ииии...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт