"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER-196.12

• 34 403
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Знам, че някои от вас имат прoфили в туитър, ако искате добавете ме: https://twitter.com/Antonia_Tonni

# 601
  • Варненска клюкарка
За стаите в болницата.Някой писа  , че това било известна частна болница и там често снимали.

И аз не се справям с туитъра.

Наричали я болницата на Версаче, малка бутикова и много скъпа, но не знам как се казва. Има едни мотиви/ украси в стаите по които се разпознава, че е тя Peace На първо време се сещам че от Мелодията на сърцето, ЗП, АФК снимаха там, а и още в един куп сериали съм виждала кадри от там Peace

# 602
Здравейте сега открих този сериял и се записвам при вас.Искам само да попитам ще се превеждали сериозно.Знам че въпроса ми е малко неудобен и знам че всички преводи се правят от добра воля на екипа.Просто ми стана интересен филма и питам дали да тая надежда.Извинявам се пак и ви Благодаря за труда. smile3501

# 603
Скрит текст:
Кой доволен, кой недоволен ???  ooooh!
Въобще не искам да го коментирам това! Много неща мога да кажа, но ще си ги запазя за себе си. Stop

Петък е и остана много малко до серията! Нямам търпение да видя тупаника на Коркунч късите крачоли. Mr. Green

# 604
моми4ета, снощи то4но в осем запретнах ръкави и се надявам да съм била полезна, защото ми е страшно непознат туитъра, а най-голямата спира4ка ми е езика. незнам освен английски дали има и други езици newsm78 абе пълен индянец бях Thinking много ми помогна релакс4ето, за което много благодаря  bouquet аз ли4но двойката я харесвам, както харесвам и сериала. въпреки голямото ми невежество исках да подкрепя каузата и труда който хвърлиха моми4етата.
пожелавам на вси4ки приятно гледане и безпроблемен нет Peace Popcorn

# 605
Ся, аз пак не съм съвсем доразбрала кой за какво му е криво и от какво е недоволен... ама няма да сърдите НЕСИ - тя ни е тука талисманчето на темата.  Stop Когато някой не е доволен от някоя идея, да не участва в реализацията и. Няма никакъв смисъл да се сърдим и дразним една с друга за глупости. Темата ни е прекасна - да си я запазим такава.  Peace

Приятно гледане на тези, които ще гледат епизода тази вечер.  Hug

# 606
Здравейте сега открих този сериял и се записвам при вас.Искам само да попитам ще се превеждали сериозно.Знам че въпроса ми е малко неудобен и знам че всички преводи се правят от добра воля на екипа.Просто ми стана интересен филма и питам дали да тая надежда.Извинявам се пак и ви Благодаря за труда. smile3501
Добре дошла.
Да, има екип, който превежда във Вики(линк има на първа страница) и момиче, което публикува сериите с бг субове в темата за теглене.
Само шести епизод все още не е преведен, защото се бави английския превод.
Красавеца с късите крачоли. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 19:38 от Neidjal

# 607
# 608

Уууу, Убавец!  Whistling

Ама честно, хич не ми е неприятен....  newsm43  Вярно, че е голямо леке, мишок  Mr. Green  и т.н..... но дали заради онова интервю, където казваше, че се възхищава от Ча за сцените без дубльор, дали заради крачолите,  Laughing ми е симпатичен....  Вероятно е заради самия актьор.  Peace
Та аз съм единствения негов фен в БГ   Mr. Green и не само....
  Joy Joy Joy

Приятно гледане!  Hug Hug Hug

# 609
Ся, аз пак не съм съвсем доразбрала кой за какво му е криво и от какво е недоволен... ама няма да сърдите НЕСИ - тя ни е тука талисманчето на темата.  Stop Когато някой не е доволен от някоя идея, да не участва в реализацията и. Няма никакъв смисъл да се сърдим и дразним една с друга за глупости. Темата ни е прекасна - да си я запазим такава.  Peace

Приятно гледане на тези, които ще гледат епизода тази вечер.  Hug

newsm10

# 610
Хайде, хубави момичета ! Приятно гледане !   Аз отивам да гледам  animal037  tv

# 611
Гледате ли?   newsm78
При мен единия линк изобщо не тръгва,  Sad  а другия насичааааа....
 #Cussing out

# 612
Гледате ли?   newsm78
 #Cussing out

Пробвай този линк.  Grinning

# 613
Гледате ли?   newsm78
 #Cussing out
Аз гледам тук http://www.startv.com.tr/canli-yayin

# 614
Гледате ли?   newsm78
 #Cussing out

Пробвай този линк.  Grinning

Благодаря!  Hug   И тук прекъсва, но по-малко.
  Laughing

Гледате ли?   newsm78
При мен единия линк изобщо не тръгва,  Sad  а другия насичааааа....
  #Cussing out
Аз гледам тук http://www.startv.com.tr/canli-yayin

Hug

Този изобщо не зарежда, а преди гледах все тук.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт