Време ни е за промяна -тема-151!

• 15 429
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
  • гр. София
Да я намачкаш от мен!  Hug

# 691
  • гр. София
Да я намачкаш от мен!  Hug

И от мен   Heart Eyes

# 692
мойта дупка е от преди 5 години. само веднъж ми е зараствала в началото, ама разпробивах наново. може да съм дърта, дебела...... ма кво от това

# 693
Милата Трътка  Blush

Вико, ма да напъваш там, много болезнено  Thinking

# 694
  • гр. София
Моята е от 6-7 години. Ама ще видя дали ще я бъде за обица. Все още не смея да я слагам.

# 695
  • гр. София
Аз па останах сама вкъщи. Моят възлюбен отиде на ергенско парти. Днес трябваше и аз да ходя на моминско ама реших да не рискувам с толкоз народ по заведенията точно сега. Сезонът е много грипав, па нали се стягам за опит.  ooooh!

# 696
Шътко, честит нов дом на малкото Трътче Heart Eyes снимки да напускаш Hug

# 697
  • София
Шоко, добре си решила. Аз за три седмици минах през ангина и стомашно-чревен вирус.

Шътко, цунки за Булетка Тръткова. Hug

# 698
и ние трябваше да ходим на димитровден, ама всички пушат и пият и реших, че не е подходящо за сукалче ooooh!
Ади лека, че вече ми се затварят очаците  Peace

# 699
  • гр. София
Лека Сигме и да нацелуваш Малечка от леля Шоко!  Heart Eyes

# 700
Добър вечер Laughing

Шоко, и аз бях същата като теб. Все се пазех за опита - да не пия никакъв алкохол, да не ходя на места, където ходят много хора...спомням си, че ходих в командировка в Берлин с колежка и според нея съм се държала супер неадекватно поради горните причини. А на мен ми предстоеше опит следващия месец, ама тя откъде да знае какво ми е на душата... Hug Hug Hug

Днес получих СМС да ми честитят именния ден hahaha hahaha някой леко пообъркал се Laughing

Шътколино, честита ти трътка, да ти е жива и здрава Laughing

Ние днес ходихме на дълга разходка, после имахме гости, после приготвях багаж - на единия, на втория, на третия...петия Tired е няма такова нещо да приготвяш багажа на що народ ooooh!

Аз дупки нямам, освен естествените и тези на ушите. Тъй че не моа вляза във филма ви.

# 701
Аз дупки нямам, освен естествените и тези на ушите. Тъй че не моа вляза във филма ви.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy И аз така.
Днес спах 2 пъти през деня, довърших си туршията, направих бутер банички и бях на кафе - стига толкова.
Шътко, да ти е здрава Трътката  Hug
Шоко, май не съм казала още колко се кефя, че ще те почват  Hug

# 702
  • софия
хмм, няма да се разберем така с кучето, шашка се и от Металика  ooooh!
да се осеферва, щотооо...
  superuu  superuu  superuu

# 703
  • гр. София
Наде,  Hug Hug Hug Много ме е страх да не взема да се разболея баш сега. Много се пазя. Да нагушкаш малчовците.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Моме,  Hug Hug Hug Hug

Шътко, ама почни с нещо по-нежно кат алтърнатив рок па после премини към Металика.  Thinking

# 704
А добра ви нощ  Joy Аз като легнах следобяд, та сега ставам  Grinning , ама не завиждайте  Naughty, щото беше по принуда - мигрената  Cry
Шътки, честит ти кучу  Hug, пробвай го постепенно с рока - моето предложение е да го пробваш с първите стъпки на рока, ти го хвърли жувотното директно в джаза  hahaha
Иначе и аз като Надето, освен естествените дупки, допълнителни имам само на ушите  Laughing, но затова пък там са повече  Wink

Общи условия

Активация на акаунт