Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 232

• 34 490
  • 735
  •   1
Отговори
# 270

Добро утро.Дано денят ни бъде прекрасен и мислите ни чисти.Чакаме новини.

# 271
Здравейте.  Simple Smile Simple Smile

Като сме почнали с въпросите искам и аз да задам един такъв.

Непрекъснато се споменава, че някои потребителки внасят негативизъм в темата и постоянно се призовава към позитивност и доброта.

Само, че нека дефинираме какво за вас е негативизъм.

Вчера бяха зададени някои конкретни въпроса, касаещи темата ни и веднага бяха набедени за негативно влияние в темата, Беше внушено, че Serenata  с въпросите си нарушава добрата енергия в темата с думите от сорта" Ако не ви харесва темата , не влизайте."

За вас няма ли нейното мнение стойност след като тя е участвала активно в онлайн гледането и допринесла много за развитието на темата.

Аурелия казва: "На мен темата така ми харесва." Аурелия, защо смяташ, че единствено твоето мнение има тежест??  newsm78 Защо не погледнеш малко по-напред от своите собствени желания и не се поинтересуваш какво мислят другите??

В крайна сметка тук става въпрос за развитието и качеството на темата и абсолютно всяко мнение на потребител, който чете и влиза в темата е стойностно и носи своята тежест.

Мариана, искам да те попитам съвсем човешки защо темата от "Преди и сллед каква е вината на Фатмагюл" се превърна в "Енгин Акюрек- преди и след каква е вината на Фатмагюл" и след това във Енгин Акюрек в очакване на на "Kara Para Yalan Akk", нови и стари проекти"  без з да се съобщи предвариетелно за тези промени и да се попита за мнението на съфорумките, които пишат ки четат темата???

Всичко ставаше постфактум- "Аз смених заглавието на темата и вече това е тема само за Енгин"

Но кой го взе това решение??? Поискано ли беше мнението на всички пишещи и четящи темата?  Защото това си е голяма промяна от тема за КВФ се превърна в тема за Енгин.

Ще се радвам всички да чуем отговора. Мисля, че всички четящи и пишещи го заслужават.

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 10:45 от daizy_g

# 272
  • Пловдив

Един колаж от мен.
..............
Дейзи, ще ти отговоря на лични.

# 273

И що така?  newsm78 И аз искам да знам отговорите.  Crossing Arms

По-добре на ЛС да си пренесете - "Добро утро", "Как спахте?" и кафенцата.  Peace

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 11:01 от Delyna

# 274
[quote

..............
[/quote]

На лични няма да има нужда от отговор- отговорът касае всички в темата.

# 275
Докато авторката подготви комюникето да раздадем топките.    И да не се гълтат.  Wink Да не задминем патрона.  tooth tooth tooth

# 276
Получих съобщение в инбокса, още не съм го прочела, но завявам, че ще го публикувам в темата , защото аз не исках персонален отговор, исках отговор за всички.

"Ще се радвам всички да чуем отговора. Мисля, че всички четящи и пишещи го заслужават".

И отговорът на Мариана е:

:Не ти дължа обяснение."

Скрит текст:
mariana51
Новак

Публикации: 10

Профил Лично Съобщение (Offline)

(Без заглавие)
« Изпратено до: daizy_g : Пет., 25 Окт. 2013, 10:55 »
   Отговори с цитат Отговор Изтрий това съобщение
Не ти дължа обяснение.

# 277
  • Пловдив

Даааа. Красота.

# 278
daizy_g , както се казва - Ай Честито!   Party Ако си очаквала нещо друго ще се учудя много.  Rolling Eyes

# 279
Мариана, позволи ми да не се съглася с теб. Когато се правят големи промени в темата(каквато е промяната на заглавие на темата) е необходимо да се допиташ до всички четящи пишещи в темата, защото точно те са хората, които я четат, пишат, следят и развиват тази тема. Ако няма пишещи в темата, тази тема не може да съществува. 

Има много механизми, които да свършат перфектна работа, като например Анкета с гласуване или просто обсъждане в темата и броене на "за" и "против".

Всичко останало е "Аз реших така и другите трябва да се съобразяват с моето решение", което си е откровена диктатура и налагане на собствено мнение на голяма маса от хора.

# 280
  • На изток от рая...
Deizy,

Честито и от мен!!!
Много смислен отговор получи.

Жалко, че заради подобно поведение през последната година и половина почти всички почитатели на "КВФ" напуснаха темата и спряха да пишат.  Тогава беше време, когато се водеха прекрасни дискусии и се публикуваха мнения, които бяха многократно по-ценни и стойностни от всички колажи и клипове взети заедно, които се пускат сега.

# 281
Здравейте, момичета Simple Smile
Прекрасен ден ви желая!

Аз разбрах защо се смени заглавието на темата.
........ няма ли край?..............

# 282
Здравейте, момичета Simple Smile
Прекрасен ден ви желая!

Ти не си всички обаче. Не е въпросът защо се е сменило заглавието на темата- а как! Попитаха ли те персонално за мнението ти-не. Това е общо решение, не на един потребител.

# 283

Радвам се за тебе!  Peace Въпросът е не за тези, които са разбрали, а за които не са.  Peace
Край на кое?  Thinking На темата може би?  newsm78

afwitch

# 284
  • NICE,FRANCE

Привет момичета,
Я да пием по едно късно кафенце и да се кротнем малко,че като гледам скоро нЕма да има тема в която да се ''джафкате'',камо ли да се дискутира нещо Whistling

Общи условия

Активация на акаунт