Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 232

• 34 490
  • 735
  •   1
Отговори
# 285

И това е не по-малко красиво.Всичко свързано с Енгин ми се струва красиво,вероятно защото навсякъде търся красивите неща.Така подхранвам душата си.Лошотията ме кара да страдам и даже изпитвам физическа болка. Жалко,че е толкова обсебваща и пуска пипалата си навсякъде,но аз не спирам да вярвам,че фразата "Ако до всяко добро същество,застане поне още едно...." някога ще стане реалност.Мислех на глас,може би трябваше да го сложа в спойлер,извинете ме.

# 286
Абсурдното е, че точно групата на протестиращите имаха претенции относно заглавието на темата и нещата, които се публикуват в нея.
...Край на лицемерието, простотията, негативизма... ще има ли някога?
.

# 287
Тук не става въпрос до джафкане. Аз ще приема всяка една промяна в заглавието на темата станала по честен и достоен начин- тоест с гласа на всички пишещи и четящи темата,а не да се заявява постфактум и да се налага.

# 288

Hug  Добър ден, и от мен!  Hug

bouquet
Скрит текст:

Песен за доброто

Когато си беден, когато си слаб,
когато трепериш за късчето хляб,
когато отвсякъде, кой както свари,
препъва те с крак и ти удря шамари -
недей се отчайва, недей се навежда,
не си позволявай да губиш надежда!
Защото макар да е жилаво злото,
в човека все пак побеждава доброто.

Какво е охолство, какво са пари
пред светлата участ да бъдем добри!
Когато в сърцето ти гняв се надига,
кажи си наум кротко думата "стига!"
и вярвай, че пак ще спечели двубоя
със лошите мисли усмивката твоя.
Защото макар да е жилаво злото,
в човека все пак побеждава доброто!

автор Недялко Йорданов

[/b][/color]

# 289
  • NICE,FRANCE
 daizy_g мила,
ти сама каза,че не следиш много редовно темата поради многобройни ангажименти Hug
Това може би е причината да не си видяла/прочела,че Мариана не веднъж попита и предложи
за името на темата.

# 290
...Край на лицемерието, простотията, негативизма... ще има ли някога?

Съдейки по поста ви май не?!   hahaha Joy

# 291
  • Пловдив

Доволен Булут.

# 292

Много хубав колаж
Винаги възприемам Мариана,като домакинята на този дом.Досега не съм чувала да влезеш в един дом и да налагаш своите правила и да даваш съвети,които никой не ви иска как да се обзаведат и живеят.

# 293
daizy_g мила,
ти сама каза,че не следиш много редовно темата поради многобройни ангажименти Hug
Това може би е причината да не си видяла/прочела,че Мариана не веднъж попита и предложи
за името на темата.

Е, аз следя редовно темата от близо две години, и поставям въпроси повече от Дейзи. Да не би някой да ми обърна внимание? Освен за подигравки?

Тук щом не си на едно мнение с гупата около Марияна, значи нямаш право на мнение. Почват призивите за доброта, любов, позитивизъм, оптимизъм...все едно не сме добри, любящи, позитивни и оптимисти.
Може би просто сме мислещи? За разлика от отдадените на съзерцание?

Но каквито и да сме, имаме равни права да пишем, да задаваме въпроси, да критикуваме или да харесваме.

# 294
daizy_g мила,
за името на темата.

Galandri, аз чета редовно темата и когато влизам изчитам страниците назад. Това, че правя и други неща няма никакво значение. Доста съм осведомена.  Simple Smile

Спомням си как изненадващо беше сменено заглавието на темата и дори много момичета изразиха почудата си. Можем да се върнем назад и да прочетем.  Фактите са там.  Simple Smile

И определено не е имало анкета с допитване до всички и гласуване, което е честният и достоен начин. След едно такова гласуване никой няма да възрази относно решението.

# 295

Kissing Heart
Скрит текст:
[/b][/color]

# 296
  • На изток от рая...

Тук щом не си на едно мнение с гупата около Марияна, значи нямаш право на мнение. Почват призивите за доброта, любов, позитивизъм, оптимизъм...все едно не сме добри, любящи, позитивни и оптимисти.
Може би просто сме мислещи? За разлика от отдадените на съзерцание?

Но каквито и да сме, имаме равни права да пишем, да задаваме въпроси, да критикуваме или да харесваме.

Да, освен това се смята за "лицемерие, простотия и негативизъм" да задаваш въпроси, когато не си съгласен с нещо.... (това от поста на една съфорумка малко по-напред в темата).

# 297
Сравнението на темата с дом е напълно погрешно. Веднага ще обясня защо.

В дома си човек кани гостите си избирателно. Форумът е публичен и не е нужна покана, за да си напише някой мнението.

# 298

ВАЛЯ,  wavey! Аз се чувствам една от отявлените, призоваващи за доброта, любов,...  Heart Eyes
Но, никога не съм твърдяла, че ти липсват тези добродетели.

bouquet
Скрит текст:
[/b][/color]

# 299
Кое пречи да направите тема за "КВФ"?
Въпросът за името е обсъждан десетки пъти, промяната е факт. Сега се появяват недоволни, но те по правило винаги са такива. Сори! Наистина!

Общи условия

Активация на акаунт