Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 232

• 34 490
  • 735
  •   1
Отговори
# 375

Нова? Нова! Simple Smile)) Мамин златен. Simple Smile)) Какъв ми е хубав! Simple Smile))

# 376
  • Пловдив

Ееее, браво - прекрасен.

Да спазим и традицията - в близък план.

# 377
Явно Текин ще е с тази визия по някое време във филма.

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 17:37 от marytza

# 378

Момичета, взимам си най-новото списание и отивам да си го чета ...
По- късно може и  да споделя какво пишат ...

# 379

Благодаря ти за този кадър, Тануш.  Hug Един от най-любимите ми е.

"Ние споделяхме самотата си..." Две самотни и наранени сърца, превърнали се в опора един за друг.

Маричке  Hug, много  харесвам и се възхищавам на Сумру Явруджук. Heart Eyes
   Тя продължава да е абла и в реала на Енгин.  Heart Eyes

Привет и на теб, Аурелия!   bouquet

# 380
Всеки път при нова снимка съм изненадана и шашардисана. Simple SmileJoy Joy Joy

# 381
А,нова фотка! JoyКак така хубав,златен,мамин и т.н.-нищо подобно-черен,рошав,грозен,зле облечен,със старомодни очила-хааа!

# 382
Очилата са си  coolcool , облеклото става. На мен не ми харесва главата.   newsm25 Брадясъл и рошав. newsm26 Да речем брадата как да е, но прическата твърдо  newsm25

afwitch

# 383

Още съм под впечатление на серията
Велиана,по-добре не може да се каже.Радвам се на всяка снимка като дете,но нали карам втора младост,това е естествена реакция.

# 384
Ето виждаш ли,Деляна,колко малко трябва,за да има мир и сговор-една нова снимка на един рошав грозник и всичко е О.К.

# 385
velijana Hug
Да бе!  Crossing Arms И да развалим купона?!  tooth tooth tooth

# 386
  • На изток от рая...
Ето виждаш ли,Деляна,колко малко трябва,за да има мир и сговор-една нова снимка на един рошав грозник и всичко е О.К.

Спокойно... ей сега някой от нас "лицемерните и простите" ще си позволи да зададе "неудобен"  въпрос и мирът ще бъде нарушен.

По повод новата снимка - брадясъл много го харесвам. Любимата ми негова визия в КВФ е, когато Керим е в затвора - беше страхотен с дълга коса и набола брада.
Но прическата му в момента е под всякаква критика - без никаква форма. Жалко, като знам каква красива чуплива коса има...

# 387
serenata ,предполагам,че тази прическа е решение на режисьора-тъй като фантазиите бяха в посока "аниматор-льохман" прическата си е баш таман.Нека да видим какво ще покажат.Тя косичката пак ще порасне. hahaha
Това с "лицемерните и простите" са волни интерпретации на дами,които връхлитат,задават въпроси и чакат отговори,на които точно тук не може да бъде отговорено.Съгласи се,че ако теб те питат периодично защо Енгин не ходи на обществени места често,защо не снима,защо не бил на премиера,защо не бил на погребение,на концерт-еми ние колкото и да го харесваме,едва ли можем да отговорим.Както и да е-дано започне по-скоро ново дизи,та страстите да потекат в "правилната" посока.

# 388
  • Пловдив

Енгин, харесвам го всякак. Важното, че всяка роля му е с различна визия.

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 18:43 от mariana51

# 389
А пък аз продължавам да живея в заблуда. Simple Smile)

Все си мисля, че влизам тук, за да чета за Енгин и неговите роли. Simple Smile)) Много съм наивна. Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт