Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 232

• 33 762
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Няма по-красив от Енгин! Факт!  Smile

# 391
  • Пловдив

Да се стоплим и "Другите за него....":
"Първо: Снимката е направена сутринта на 22.9 2012 г.;
Второ: Той е на почивка с майка си в Йорен-Мула, на един час път от Бодрум;
Трето: Четеше книга;
Четвърто: Беше толкова мил и готин.
В Туитър: "Погледнете! Майка ми с Енгин Акюрек, тази сутрин. Беше там на почивка."
Скрит текст:
First: This photo is taken this morning 22\9\2012
Second: He is on vocation with his Mom in Ören-Muğla, it's 1 hour to Bodrum.
Third: He was reading a book
Forth: The fans who took this picture with him said "He was so kind & cool apparently"

It's on twitter with a tweet " check this out! my mom with Engin Akyürek, this morning. He was having a vacation there

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 19:33 от mariana51

# 392

Аз пак гледам снимки от  изтеклата 19  серия.Прекрасен е.

# 393
Милка,аз днес след толкова пъти гледане стоплих едно нещо,което до сега бях пропуснала-когато Керим тръгваше да се разправя с Ердоан,той направи такава физиономия,като че ли се сбогуваше с Фатмагюл.Ето затова ми е приятно да си гледам отново и отново серийките-все някой нов нюанс се забелязва.

# 394

Наистина,момчето ни не знаеше какво го очаква и мислено се може би се сбогуваше,но мисля,че в погледа му се четеше доза изненада от проявения интерес от страна на Фатма.

# 395
Здравейте, момичета! Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря за новата снимка!  bouquet  Енгин си е супер, изобщо не е рошав.
Косата само е изтънена, явно заради ролята, но и така ми харесва. Heart Eyes

Ето ги Текин и Ейлюл в романтичен танц. Heart Eyes Heart Eyes

И един колаж с Булут. Heart Eyes

# 396
Хайде, честито!
Вижте какво си намерих  Smile

# 397
  • AMS
Дейзи, Серената, благодаря ви, че отворихте дума за заглавието на темата. Много други съфорумки ме посъветваха да не пиша днес в темата на . Наистина само вдигам изкуствено рейтинга, но ме боли. Боли ме, защото в тази тема проходих, оставих много безсънни нощи и това не мога да го пренебрегна.
Боли не, защото се стигна до там, да изопачат думите ми, да се гаврят с чувствата ми. Моите постове преди първата промяна на името и емотиконката с онова човече, целяха да кажа - Осъзнайте се. Не бъдете лоши към другите. Уважение всеки му! Но не би. Още си спомням бг фен клуба, когато ходиха на сета  при Енгин и после разказаха, че Берен е била там и те дори едно Добър ден не ѝ казали. Още тогава, това беше посрещнато в темата с мълчание. Именно това ме амбицира, от този момент нататък, зорко да следя отношението към Фатмагюл/Берен.
Сега името на темата е такова, че изключва всичко друго, освен Енгин Акюрек. Направи се така, за да нямат място почитателите на Фатмагюл/Берен и другите. Техните постове са обект на гавра.  Щом се стигна до това, да се слага нова съкратена версия на КВФГ, само с негови кадри, без другите, за какво да говорим. Всички останали участници в сериала бяха игнорирани и така представена историята - Каква е вината на ФГ, е изопачена и изкривена. Така, че да се твърди, че КВФГ присъства в темата си е чиста лъжа.
Друга тема няма как да се създаде, защото в тази тема, заради КВФГ всеки, който е писал има претенции. И защо да се създава друга тема?  Сериалът е един. Стигна се до това да разведем Керим и Фатмагюл, както се отвори друга тема за сериала.  Е, браво. Това само ние можем да го направим. Колкото до Берен, не се косете. Тя си има своите фенове, проекти и теми. Вас тук ви интересува само жълтата хроника за нея - дали е бременна, колко любовници е имала, какъв "гном" е приятеля ѝ, колко зле играе, целулита и... Та стигнахте до там, да ѝ припишете, че участва в незаконни филми и  сериали.  
Подобен пост, като Алба, имаше и в темата на Intikam и момичетата отговориха достойно, че тези неща официално са уредени за филма Моят свят. ТИМС обясниха,че това не отговаря на истината и към настоящия момент, те притежават официално правата за адаптация на филма и се цитираха документи за това. Никой не е отричал, че е имало предишна версия, но правата са откупени!!! Вие превеждате толкова много неща за Енгин, но за останалите само лошото, жълтото, циничното. Постът на Алба тук, обаче е намерил благодатна почва, да го цитирате. Целта е  да се оплюе партньорката на Енгин от КВФГ и не се подбират средства, нищо, че е я наричате "нашата Фатмагюл". Какви грехове още ще стоварите на Фатмагюл, респективно на Берен, не искам и да знам. Именно това ви отношение към другите, определя и изкривеното ви отношение към Енгин. Който не е с вас, е против вас -  вие сте на този принцип, но се надявам, поне Енгин да не е!!! Дано никога не чуе, колко много го обичате!!! Дали е бил поканен, или не на премиерата - няма значение. Ако се е интересувал, сигурно има как да го покаже. Както го направи и Сумру Явруджук. Но този пост никой не го цитира, нали?  Впрочем за тези неща не се пращат покани, а си купуваш билет за кинопремиера. С най-добри чувства искам да ви кажа, че вие вредите на този актьор. Както и да се прекръсти темата, каквото и заглавие да се сложи, няма как да скрие негативното ви отношение към другите.
А, апелирате за позитивизъм!?

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 20:28 от di...va

# 398
  • Пловдив
Хайде, честито!
Вижте какво си намерих  Smile

Нова, но от старо време. Супер.  txtloves

# 399
Дива,с този си пост направо ме остави бездиханна. #CrazyДа,ти повдигаше рейтинга на темата,когато правеше прекрасните си клипове,на които се възхищавахме,но доколкото си спомням ти забрани тяхното използване и не виждам по какъв начин повдигаш сега рейтинга? newsm78Да ти кажа,не ти липсва самочувствие,в случая не виждам на какво отгоре.
Да обвиняваш хората от темата,че българският фен клуб не поздравил Берен при посещението си,което беше преди повече от година и половина-аз просто нямам думи.Освен това,ти не можеш да задължаваш когото и да било да поздравява когото ти искаш-дамите са отишли там,похарчили са своите средства и са поздравили когото искат.Нещо повече,това че ти харесваш Берен не значи,че всеки трябва да я харесва,нали?Използването на силните думи като "гавра,игнориране,цинизъм,оплюване,ровене в жълтини,че чак сме я обвинили в участие в незаконни филми"-както се казва посмали малко.Знам,че си майстор на изразяването,но не бива да се прекалява с обидите и упреците.Дали ни е изкривена любовта към Енгин,не си ти тази,която ще го каже-всеки обича така както може.А пък това,че му вредим просто ме разсмя искрено.

# 400
  • На изток от рая...
Дива  Hug,

И на мен грозното отношение към Берен и то в темата за нейния серал ми идваше в повече.
Но с най-добрите винаги е така - много обичани, но и много мразени.

Това момиче има признанието на режисьорите и продуцентите на филмите, в които играе, а тя не е спирала да снима вече 6-7 години поне. Прави 4ти сериал без да спира, като същевременно почти всяко лято снима и игрален филм.

Нима всички тези режисьори, сценаристи и продуценти хвърлят пари и труд на вятъра и разбират по-малко от нашите съфорумки от кино и талант?

По много грозен начин стана всичко и обидите по неин адрес са просто безпрецедентни. Не знам има ли друг сериал и друга тема, в която партньорите са толкова противопоставяни и единия от тях толкова обиждан. Аз по-прекрасна Фатмагюл, не знам коя друга би изиграла.

# 401
Дейзи, Серената, благодаря ви, че отвори дума за заглавието на темата. Много други съфорумки ме посъветваха да не пиша днес в темата на . Наистина само вдигам изкуствено рейтинга, но ме боли. Боли ме, защото в тази тема проходих, оставих много безсънни нощи и това не мога да го пренебрегна.
Боли не, защото се стигна до там, да изопачат думите ми, да се гаврят с чувствата ми. Моите постове преди първата промяна на името и емотиконката с онова човече, целяха да кажа - Осъзнайте се. Не бъдете лоши към другите. Уважение всеки му! Но не би. Още си спомням бг фен клуба, когато ходиха на сета  при Енгин и после разказаха, че Берен е била там и те дори едно Добър ден не ѝ казали. Още тогава, това беше посрещнато в темата с мълчание. Именно това ме амбицира, от този момент нататък, зорко да следя отношението към Фатмагюл/Берен.
Сега името на темата е такова, че изключва всичко друго, освен Енгин Акюрек. Направи се така, за да нямат място почитателите на Фатмагюл/Берен и другите. Техните постове са обект на гавра.  Щом се стигна до това, да се слага нова съкратена версия на КВФГ, само с негови кадри, без другите, за какво да говорим. Всички останали участници в сериала бяха игнорирани и така представена историята - Каква е вината на ФГ, е изопачена и изкривена. Така, че да се твърди, че КВФГ присъства в темата си е чиста лъжа.
Друга тема няма как да се създаде, защото в тази тема, заради КВФГ всеки, който е писал има претенции. И защо да се създава друга тема?  Сериалът е един. Стигна се до това да разведем Керим и Фатмагюл, както се отвори друга тема за сериала.  Е, браво. Това само ние можем да го направим. Колкото до Берен, не се косете. Тя си има своите фенове, проекти и теми. Вас тук ви интересува само жълтата хроника за нея - дали е бременна, колко любовници е имала, какъв "гном" е приятеля ѝ, колко зле играе, целулита и... Та стигнахте до там, да ѝ припишете, че участва в незаконни филми и  сериали.  
Тази същата Алба писа в и темата на Intikam и момичетата ѝ отговориха достойно, че тези неща официално са уредени за филма Моят свят. ТИМС обясниха,че това не отговаря на истината и към настоящия момент, те притежават официално правата за адаптация на филма и се цитираха документи за това. Никой не е отричал, че е имало предишна версия, но правата са откупени!!! Вие превеждате толкова много неща за Енгин, но за останалите само лошото, жълтото, циничното. Постът на Алба беше същия, но явно дори модераторът се е възмутил и е изтрит. Тук е намерил обаче благодатна почва, да го цитирате. Целта е  да се оплюе партньорката на Енгин от КВФГ и не се подбират средства, нищо, че е я наричате "нашата Фатмагюл". Какви грехове още ще стоварите на Фатмагюл, респективно на Берен, не искам и да знам. Именно това ви отношение към другите, определя и изкривеното ви отношение към Енгин. Който не е с вас, е против вас -  вие сте на този принцип, но се надявам, поне Енгин да не е!!! Дано никога не чуе, колко много го обичате!!! Дали е бил поканен, или не на премиерата - няма значение. Ако се е интересувал, сигурно има как да го покаже. Както го направи и Сумру Явруджук. Но този пост никой не го цитира, нали?  Впрочем за тези неща не се пращат покани, а си купуваш билет за кинопремиера. С най-добри чувства искам да ви кажа, че вие вредите на този актьор. Както и да се прекръсти темата, каквото и заглавие да се сложи, няма как да скрие негативното ви отношение към другите.
А, апелирате за позитивизъм!?

ЛЪЖА   Outta Joint Shocked НИКОГА НЕ СЪМ ПИСАЛА В ТЕМАТА Intikam

И ТО ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД  Naughty

Колко ниско трябва да се падне, за да се пишат подобни в случая наистина измислици  Rolling Eyes

И немога да го докажа защото постът ми уж бил изтрит  ooooh!

Жалко за вас  Crossing Arms

Темата за Intikam дори не я чета, защото от малкото което съм погледнала от този сериал преди време, ми се видя адски СКУЧНО

# 402
Дами,Серената и Дива,бъдете така добри да посочите наистина тези безпрецедентни обиди,които се нанасят на Берен в тази тема.Позволявам си да ви попитам аз,защото съм може би единственият човек в тази тема,който открито и винаги е заявявал,че не харесва Берен,не ми харесва нейната игра,не я намирам за особено талантлива.Ако искате плюйте по мен колкото си искате,но не може да се твърди,че тук тя е обиждана и подценявана.Все пак трябва малко обективност,нали?
Аз нямам претенциите да съм познавач,но имам правото на свое мнение като зрител-Берен не ми харесва!Да е жива и здрава да снима не по един,ако иска и по 5 филма и няколко сериала на година-след като режисьорите и публиката я харесва.За всеки има място под слънцето.

# 403
  • AMS

ЛЪЖА   Outta Joint Shocked НИКОГА НЕ СЪМ ПИСАЛА В ТЕМАТА Intikam

И ТО ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД  Naughty

Колко ниско трябва да се падне, за да се пишат подобни в случая наистина измислици  Rolling Eyes

И немога да го докажа защото постът ми уж бил изтрит  ooooh!

Жалко за вас  Crossing Arms

Темата за Intikam дори не я чета, защото от малкото което съм погледнала от този сериал преди време, ми се видя адски СКУЧНО

Подобен пост, като Алба, имаше и в темата на Intikam и момичетата отговориха достойно, че тези неща официално са уредени за филма Моят свят. ТИМС обясниха,че това не отговаря на истината и към настоящия момент, те притежават официално правата за адаптация на филма и се цитираха документи за това. Никой не е отричал, че е имало предишна версия, но правата са откупени!!! Вие превеждате толкова много неща за Енгин, но за останалите само лошото, жълтото, циничното. Постът на Алба тук, обаче е намерил благодатна почва, да го цитирате.

Алба, моите искрени извинения!!! Права си!!! Не викай!!! Коригирах се!!!
Заблудила съм се, поради това, че поста беше със същото съдържание.
Още веднъж се извинявам, но това е отговорът ми на твоя пост 167!!!

# 404
Цитат
Вие превеждате толкова много неща за Енгин, но за останалите само лошото, жълтото, циничното
Дами,тъй както вие изисквате винаги да ви се отговаря тука и веднага на въпросите ви,аз чакам да ми отговорите конкретно за безпрецедентните обиди към Берен,в противен случай ще считам,че просто клеветите.

Общи условия

Активация на акаунт