Отговори
# 225
  • Още у мъглата ...
Такаааааааа, аз докат напрайм МишоГътакиса пак опуснах дебата.
Та, ко стана ся...Серка се окъка...Ча го е закъсал...ама сериала ше си върви.
Лелче, Hug защо гледаш още ПО? Еми отговора е ясен...Ча! Peace
Мариетке, Hug няма как да не съм обективна...аз съм си такава по природа...много пъти казах, че ще си изразявам мнението на това което виждам, а не на това което вижда друг с една единствена цел да се харесам. Това видях, това споделих. Hug
Габче, Peace Hug
Бел, Peace Hug
Ди, Hug В АФКПЕ и ПЕ нещата с Гюнеш бяха на светлинни години от в ПО. Ча се раздава, ама не може само той да го прави. Той затва има партньорка, инак трябваше да направят моно спектакъл-сериал и да видиме единстветно това, което показва той.

Джено, Hug Фингър Форевър е ФФ- демек Фантастико...ама аз така си му викам... Joy Joy Joy

Та така... Whistling

Аз откога съм казала, че с кеф ще изгледам един моноспектакъл на Ча /по няколко пъти  Mr. Green/ от първия ред  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

# 226
  • В света на мечтите... ❤
Вани  Hug ,някой ти е откраднал златната премяна  Peace

# 227
  • Още у мъглата ...
Бел  Hug На мен също ми е супер странно как за 15 мин. и то в края (около рекламите) рейтингът скочи с около 2-2,5%  newsm78
Не че не искам да има рейтинг сериала, знаем заради кого  Grinning, ама малко ми е балканско това със скачането за 15 мин.  Rolling Eyes

# 228
Такаааааааа, аз докат напрайм МишоГътакиса пак опуснах дебата.
Та, ко стана ся...Серка се окъка...Ча го е закъсал...ама сериала ше си върви.
Лелче, Hug защо гледаш още ПО? Еми отговора е ясен...Ча! Peace
Мариетке, Hug няма как да не съм обективна...аз съм си такава по природа...много пъти казах, че ще си изразявам мнението на това което виждам, а не на това което вижда друг с една единствена цел да се харесам. Това видях, това споделих. Hug
Габче, Peace Hug
Бел, Peace Hug
Ди, Hug В АФКПЕ и ПЕ нещата с Гюнеш бяха на светлинни години от в ПО. Ча се раздава, ама не може само той да го прави. Той затва има партньорка, инак трябваше да направят моно спектакъл-сериал и да видиме единстветно това, което показва той.

Джено, Hug Фингър Форевър е ФФ- демек Фантастико...ама аз така си му викам... Joy Joy Joy

Та така... Whistling

Аз откога съм казала, че с кеф ще изгледам един моноспектакъл на Ча /по няколко пъти  Mr. Green/ от първия ред  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

Габииии, да вземеш да запазиш целия ред ли?!  Rolling Eyes  smile3534 И аз идвам на този моноспектакъл!  Blush

# 229
Айде и аз да се изкажа за този поглед   Wink,
за мен в АФК нямаше нужда от целувки и т.н. - само като я погледнеше, докоснеше, целунеше по косата, прегърнеше - всичко беше/и е трепет, все едно всичко изчезва и са само те там...
в ПО какво да кажа, все още не съм изгледала 3 и 4 епизод, но и май не бързам, но от снимките, онлайн епизодите, фрагманите - всички сцени с Мира са ми отегчителни и някак като пълнеж на филма, забавно ми е да гледам Яман - Мерт - Селим - Ендер - харесват ми и някак естествено ми стоят, но всичко със Серенай ми е боза, тя една мънкаща, дразнеща, във всички ситуации ми е една и съща като изражение, а пък като се смее съвсем ми става ужасна - не ми стига на мен това че е висока, слаба и манекенка .... Погледа на Яман, когато си тръгва ядосан от болницата, в края на трейлъра ми въздейства в пъти повече, от този до нея в болничната стая, колкото и да се насилва той, не става - съгласна съм напълно с вас - ПРАЗЕН поглед, просто си личи старанието му, да е ок сцената и това е

Наистина любовта беше в погледа му  Flushed Flushed Flushed Аз сега гледам пак първите серии и все повече започва да ми се струва, че Ча наистина е изживял тази любов  txtloves може би защото е била първата му роля и се е вживял, дал е всичко от себе си .. а може би наистина са се пробудили чувства ..

В ПО такова нещо аз не виждам .. не е само от това, че Яман е беден и Мира му се струва недостижима .. просто нещо не се получава .. най-хубавата им сцена беше според мен онази в двора, когато и хвана лицето и а-ха .. нещо да направи ... тогава си казах, че може и да им се получат нещата, но вместо да става по-добре, то става по-зле   Thinking

# 230
  • У дома :)
Привет хухита Hug Hug Hug Hug

Ко прайтИ Mr. Green

Не съм чела откакто разисквахме оня поглед на Ча, дет я гледа мъ ни я скива Mr. Green Joy Joy Joy

Нещо изпуснала ли съм newsm78

Айде гушкам ви всичките няма ви изброявам Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 231
Зизунче леля, абе и аз не знам защо продължавам да гледам ПО, не съм фенка на Чаатай, че да следя сериала единствено и само заради него например, ама и Серенай не ми е неприятна.....та и аз не знам, newsm78 но продължавам да се надявам тайничко, че, ще ме спечелят, като двойка в ПО. За АШК изгубих надежда, защото Хакан ми е антипатичен, докато Серенай не е и това е разликата в двойките според мен.
Дибо, интересен въпрос си задала.
Ми според мен играта му в ПО не се е подобрила, защото не е по-лоша от играта му в ПЕ и в АФК.
Според  мен Чаатай се раздаде/раздава изцяло за героите си Емир/Яман, според това, което се изискваше/изисква от дадения образ по сценарий, ноооо, сцените в АФК и в ПЕ за мен бяха по-въздействащи за разлика от сцените му със Серенай в ПО до този момент, защото за да се получи комбина и спойка, са нужни двама, а в ПО досега виждам изцяло едностранно отдаване и то само от негова страна.
Нищо не си изпуснала Ели, все още продължаваме да го разискваме, Joy защото се включват и други дружки появили се по-късно.

# 232
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ся отивам да си вземем едно сънче...че не съм се наспала...вие да видите... Wink Joy Joy Joy
ПослИ кат дойда, мога да отговоря и на някое друго въпросче. Laughing

ДидоК Hug

Опс...то ЕлитУлия дошла... Hug Нищо да има и за ДидоКа кат дойди. Hug

Олеееееее, май съм се разгологъзила...некой вижда ли ми гащите? newsm78

# 233
Габи,мерси за отразяването.  Hug Joy

Дани,
кой ?   Crossing Arms

# 234
Наде,  Hug благодаря, че се включи!  smile3525

Зизу, в целия си блясък си! Нищо не ти липсва, споко!  Heart Eyes

ЕлитУУУУ,  Hug Hug Hug, Романтиче,  Hug Hug Hug и за всички сладки сладурани  Hug Hug Hug

# 235
  • У дома :)
Ся отивам да си вземем едно сънче...че не съм се наспала...вие да видите... Wink Joy Joy Joy
ПослИ кат дойда, мога да отговоря и на някое друго въпросче. Laughing

ДидоК Hug

Опс...то ЕлитУлия дошла... Hug Нищо да има и за ДидоКа кат дойди. Hug

Олеееееее, май съм се разгологъзила...некой вижда ли ми гащите? newsm78

Зизулия Hug не ги виждам, нито твойте нито на Романтичка Hug

Наде  Hug

Габи Hug

Дани Hug

Ди Hug задала си въпрос , обаче мила щъ прескоча щот ни съм гледала ни АФКПЕ ни ПЕ Peace

# 236
  • Пловдив
Поздрав за диспансера! Не знам защо, но изпълнителя доста ми заприлича на Чачи  Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 15:27 от sladurka3333

# 237
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вардаааааааааааааааа,идааааааа и азззззззззззз  Hug Hug Hug Hug Hug
Ма то голямо бг ретро парти съм изтървала,пу значи аз ако знаех,че ще тръгнем натам хич нямаше се отлепя от вас  ooooh! И новата тема на половината  Mr. Green Ренку,мерси за темата,ама то май след малко нова ще трябва да правиш
И на въпроса на Надето,еми не ми се вижда ония поглед,много му е празен погледа,а нейния пък в пъти по-празен,той поне пресъздава някаква емоция,не е като в АФК,но пак има някаква живинка в погледа му,ама тая да вземе се откаже от актьорството,че такива кадърни хора като Чачко,само ги мъчи ,ето затова не искат да играят с нея,и след ПО,повечето вече няма да искат,то си е изтезание за самия актьор,да се пъне да пресъздаде нещо,и тя с телешкия си поглед да го съсипи труда му  ooooh!
Ани,честит рожден ден на синчето ти,най-вече да е здраво,и много послушно Hug Hug

# 238
Явно прикачи има проблем.  Peace

Ирче
  Hug

# 239
  • У Диспансера ...♥♥♥
Рони,явно има ,че доста сте ми голички ,ама ти си се облякла ,да са ти честити сърчицата  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт