Отговори
# 525
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Поне датата се знае... Joy Joy Joy Joy

ДидоК Hug яхай крилото на самолетя и тук....да се напушваме. Joy

# 526
  • Още у мъглата ...
А така, Галче  Hug
Малко по темата  Joy Joy Joy
Макар че споменахме тук там и Чачи  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 527
Булка,не то са чакало мн за да ти дойде реда аз не  мойм чака толкоз  Mr. Green догодина като доди мой стои пойче времи тука  Joy Булка,ко стаа с БМВ-ТО  Joy
Ша доде ама некой друг живот LaughingНе си го е избил от главата Shocked

# 528
  • Още у мъглата ...
а тогава ще тичам от стз до сф  Joy паля маратонките
Хихихи  Mr. Green

# 529
Ди Hug, Жани  Hug, как без вас, ние затова я праим на 02-11 събота, който може да дойде, а относно местата Зиз е права, там само сутрин има свободни, а ние се очертаваме сериозна група, така че трябва по навреме, а купонясвалите ще дойдат по-късно, на смени ще праим срещата  Joy Joy Joy Joy

# 530
меткам сЪ на самолетЯ и пристигам  самУ чи  newsm78 2/11  таз година ли  Grinning

# 531
  • София
Галче  Hug Hug   bouquet за клипчетата

И кво ся само с датата ли останахме  Joy Joy Joy Joy

# 532
Булка,не то са чакало мн за да ти дойде реда аз не  мойм чака толкоз  Mr. Green догодина като доди мой стои пойче времи тука  Joy Булка,ко стаа с БМВ-ТО  Joy
 hahaha няма и да го избие  Mr. Green  продавай папагалти и му земай един  Mr. Green

# 533
# 534
Манке, аз съм пушач и за мен мястото на чистия въздух е навън. Има много умрели от пневмония и по малко от цигари... Laughing
Не ми пука, че се вмирисвам...после се къпя...дрее ми...местим си го в другия крачол кат замеришем на цигари.
Аз спазвам две правила по отношение на пушенето...не пуша в офиса си и в колата... Peace

Що, бе Зиз, там не ти ли е най-сладко да си запалиш  newsm78 newsm78  Joy
Ти кат почна, сигурно и у дома си пушиш на терасата, ама иначе що да ти пука за другите. Това ме подсеща, че преди време на вратата на сладкарница Неделя имаше надпис "Забранено за лица под 18 год." Децата са им основната клиентела. Поне в моето детство беше така.

# 535
 hahaha няма и да го избие  Mr. Green  продавай папагалти и му земай един  Mr. Green
Joy Joy Joy Да бе да Laughingда се оправя Laughing

# 536
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Абе дреме ти...ше се уточним...тая година...къде бързаш ся... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 537
Joy Joy Joy Да бе да Laughingда се оправя Laughing
има 18  Joy

# 538
  • София
Ди Hug, Жани  Hug, как без вас, ние затова я праим на 02-11 събота, който може да дойде, а относно местата Зиз е права, там само сутрин има свободни, а ние се очертаваме сериозна група, така че трябва по навреме, а купонясвалите ще дойдат по-късно, на смени ще праим срещата  Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyМоже да си легнат по-рано,знаеш ли пък Mr. Green
Гале, Hug
Релаксче,ти откога не ядеш торти Mr. Green?

# 539
  • София

Абе дреме ти...ше се уточним...тая година...къде бързаш ся... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Аз никога не бързам  Joy Joy Joy само дето винаги бързам  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт